Aile & Toplum Kocamı aldattım ve ona itiraf ettim. Bir şey demedi, neden? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Yapay Zekaya Sor Kocami aldattim. Kizsin vursun biraz üzsün diye itiraf ettim. Ama beni affetti bu hepsinden kötüydü.Sizce neden böyle yaptı? Kocamı aldattım ve ona itiraf ettim. Bir şey demedi, neden? Cevapla Aldatma Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Haticegörenn Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 79% +1 yıl Soğumuş olabilir düzenini bozmak istemiyor olabilir ama hiç içi kıpırdamıyorsa soğumuştur 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani Yorumla
MarsRafinha Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Daha çok üzül diye yapmış işte vicdanınla baş başa bırakmış etkili yöntemdir ben de severim. Hiçbir şey demeden en büyük cezayı vermiş helal olsun 2 0 Yorumla
aysslay Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl O kendi karakterinden ödün vermemiş. Belki çok üzüldü belki de bie cevabı hakettiğini bile düşünmedi. 0 0 Yorumla
Teόmάń Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Harbi şimdi düşündüm de böyle durumda adamın vurup kırmasından daha sinir bozucu bir şey hiç iplememesidir hdhd 0 0 Yorumla
HEİDİCİK Takip Et Yoda Yaş: 102 , eic 87% +1 yıl Ahlaki değerleriniz örtüşüyor demek ki çok takılmayın buna. Bundan sonrasında düşünmelisiniz insanlığınız karakterinizle ilgili değişiklikleri. 0 0 Yorumla
mert9135 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 43% +1 yıl Eğer gerçekten affettiyse sana büyük bir insanlık dersi vermiş. 0 0 Yorumla
Gezginefe Takip Et Xper 5 Yaş: 45 +1 yıl Dese suç demese suc sen kendine sor neden demedi diye ne yaptın adama 0 0 Yorumla
sPsychopath Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl seni sevmediği için umrunda da değil 0 0 Yorumla
yemdilara Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 71% +1 yıl niye onu da çağırmadın diye üzülmüş incinmiştir 0 0 Yorumla
Cicekk97 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl Ne yapabilir ki olan olmuş zaten 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Öylemi diyon Yorumla Cicekk97 +1 yıl Öyle Yorumla Soran +1 yıl Himm Yorumla
Balhaatunn Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 604 cevap paylaştı. Gvat 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Soğumuş olabilir düzenini bozmak istemiyor olabilir ama hiç içi kıpırdamıyorsa soğumuştur
Nasıl yani
Daha çok üzül diye yapmış işte vicdanınla baş başa bırakmış etkili yöntemdir ben de severim. Hiçbir şey demeden en büyük cezayı vermiş helal olsun
Aman bışversene ya
O kendi karakterinden ödün vermemiş. Belki çok üzüldü belki de bie cevabı hakettiğini bile düşünmedi.
Harbi şimdi düşündüm de böyle durumda adamın vurup kırmasından daha sinir bozucu bir şey hiç iplememesidir hdhd
Ahlaki değerleriniz örtüşüyor demek ki çok takılmayın buna. Bundan sonrasında düşünmelisiniz insanlığınız karakterinizle ilgili değişiklikleri.
Eğer gerçekten affettiyse sana büyük bir insanlık dersi vermiş.
Dese suç demese suc sen kendine sor neden demedi diye ne yaptın adama
seni sevmediği için umrunda da değil
İlginc tepki göstermedi mi
niye onu da çağırmadın diye üzülmüş incinmiştir
Fazla geniş ve umurunda değilsin
Ne yapabilir ki olan olmuş zaten
Öylemi diyon
Öyle
Himm
O da seni aldattıysa
Gvat
En doğrusunu yapmış