Seytan cok ugrasiyor😔😔kapali oldugum icin biraz gencligimi yasayamiyor gibi hissediyorum ne bilim suslnemk cekici giyinmek her kizin hosuna giden seyler. nefsime fazla hakim olamiyorum. nasil bu dusuncelerden kurtulurum?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
acık kizlar da kapali kizlar erkekleri götürüyor diye kapanmaya calisiyor 🙂
GİYİNMEYİ BİLDİKTEN SONRA acik kizlardan daha cekici de olabilirsin!
kapali olman daha ozgurce yasamana acik sacik ve cekici giyinmene engel degil ki?
ve 1 gun 2 gun giyinir hevesini alinca kapali olmaya devam edersin...
ama basini actin mi daha kapatamazsin... cok zor... ve ister istemez ibadetleini de aksatiesin... cevren ona gore sekillenir... tavsiyem Rabbime EL HADI cc duasiyla kendine hidayet istemen olcak...02 Yorumla
Soran+1 yılYa zaten gercekten oyle kapalı isteyen cok var. oyle dusunen ama iste kendimi kiz gibi hissedesi acik sacik elbiseler giyip suslenesi geliyor insanin...
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılYani soyle bir sey var knk, kapanmanin asil sebebi de zaten ortunup karsi cinse (erkeklere) cekici ve dikkat cekmemek icindir, cok guzel kapanip bol giyinip ama iki kilo makyaj surup de ayni seye variyor aslinda cunku gene dikkat cekip cekicilik yaratiyorsun milletin gozunu uzerine cekiyorsun, bu sadece sende gunah olmuyor ama hani bizim bakmamiza da sebep oluyor. Istek dusunce elbet olur evlenince zaten istedigin gibi istedigin kadar giderirsin acisini cikarirsin kocanla, yani yalan yok bende hani kapali degilim tabi ama dininde ibadetinde olan biriyim ve bende cok merak ediyom malum isi, bendeki daha cok merak yani nasil bir seydir acaba diye ama yinede orami burami acma gibi seyim yoktur cok ozen gosteririm havuza falan bile gitmiyom kac senedir ustumuzu cikardigimizi icin, bizim de ortunmemiz gereken yerler var sizler gibi, diz gobek falan. Kapanman neyine engel olabilir ki zaten, tam tersi farzini yerine getirmis oluyorsun ne guzel dimi, hem evlenince bence cok daha rahatlarsin hani evde kocana boyle suslenip puslenmek bence disardaki her erkege cekici olmaya calismaktan bin kat daha guzel daha bi ayri havasi bi tadi olur cunku ozel birisi o senin icin kocan helalin sevdigin asik oldugun kisi ama disardakiler siradan el yabanci adamlar ve ustelik helalimiz olmayan haram olandir...
10 Yorumla
+1 yılKapalı olup da çok çekici ve alımlı olabilen kadınlar var. Fiziğin dolgunsa sen de öyle olabilirsin.
Ayrıca müstakbel kocanın şimdiden beline kuvvet, sen onu öldürürsün.
Nasıl erkeklerden hoşlanıyorsun merak ettim 😉018 Yorumla
Soran+1 yılfizigim ideal gayet kivrimli ve guzeel. elbise vs hemen guzel oturur ve yakisir. ikinci olarak hhahshah mustakbel gelecekteki kocama neden oyle dedin kiii sen simdi yaaa haahahah
- +1 yıl
Bence neden dediğimi çok iyi biliyorsun 😈
Sana böyle uzun boylu iri yarı ve 20 cm penisi olan sert sevişmeyi seven biri olmalı ki ateşini ancak söndürsün 😉
Soran+1 yılO kadarr mii belli ediyorum kendimii😂😂
- +1 yıl
Evet ben de zaten böyle kapalı ve ateşini içinde gizlemeye çalışan ama senin gibi bu konu açılınca burnundan soluyan kızları çok çekici buluyorum 😍
Konuşmak ister misin? - +1 yıl
Soran?
Soran+1 yılYok gerek yok tesekkurler
- +1 yıl
Fiziksel özelliklerim nasıl sence
Soran+1 yılBen nerdeen bikebiliceeem. ama benik sevdigim beyaz ten siyah sac etkileyici ses tonu uzun boy erkeksi giyim ahhshaja
- +1 yıl
İstersen foto da atabilirim 180 boy 85 kilo geniş omuzlu iri yapılı kumralım. Eşinin büyük penisi olsun ister miydin?
Soran+1 yılfiziksel ozelliklerin iy8ymiis o zamannn ciliz ince erkek hic sevmem zaten kalipliysan ne guzeell😂bilmiyorum hic yasamadigim icin belkide buyuk sıkintı cikartabilirdi ahshhsja
- +1 yıl
Gel de foto atayım hem beni gör hem onu 😉
Soran+1 yılYok yokkk ben ozele glmek istemiyorum
- +1 yıl
Buraya atayım ama bakınca kaldır yorumu olur mu?
Soran+1 yılNasil atabilicrksin buraya ki bide atma zaten site engellerr ahahha
Soran+1 yılOfff sabah sabaahh napiyosun
- +1 yıl
Nasıl peki yorumun ne? 😉
- +1 yıl
?
- +1 yıl
niye sustun hayatım :)
Aile & Toplum konusunda 873 cevap paylaştı. Yani başörtüsünü takınca başka sorumluluklar da yükleniyor omzuna. Bence içinden geleni yap. Çünkü zorla yapılan hiç bir eylem iyi sonuçlanmıyor bu dünyada jdjsnd
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
48Cevap
- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılNefisi yenmenin en iyi yolu oruç tutmak ve zikir çekmektir. Sürekli fırsat buldukça la ilahe illallah zikri çeksen hergün Allah'ı hatırladığın için böyle şeyler aklına gelmez.
https://www.youtube.com/embed/fbdZlFmXlKY
Bu kardeşimiz de yapman gereken şeyleri güzel özetlemiş biraz. İzlemeni tavsiye ederim.20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAhiret hayatını düşünerek. Bu hayatın geçici olduğunu imtihan dünyası olduğunu bilerek. Bir de evlenirken ve sadece kocana süslenirsen bu isteğin helal yöne evrilir belki
33 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl:)
Soran+1 yıl💖💖💖💘Allah razi olsun caniim ayagina tas degmesin
Cevap sahibi+1 yılÇok teşekkür ederim, amin inşallah :)
+1 yılgençliğini yaşamak kendini mandalina pazarına sermek değildir. açık olup aldatanların gözlerine muhattap olmak kadar kadını hakir duruma düşüren başka bişey bilmiyorum
doğru olmadığını sizde biliyorsunuz. kimisi malı ile kimisi nefsi ile kimisi canı ile mucadele edecek ki rahmet olsun00 Yorumla
+1 yılAcilsan da kapansam güzel olur diyeceksin vicdan azabı çekeceksin. Taviz tavizi doğurur salla o yüzden boş ver
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Himm guzel soru kocasini mutlu edecek bir kadin iste😊
10 Yorumla
+1 yılayni düsüncede degilim , süslenmek / cekici giyinmek her kizin hosuna giden seyler yazmissin , süslene bilirsin kapaliyken , cekicilege gelince kapali kizlar da cok hos giyinebilir , tamamen bakis acisi , herkes gibi olma fikrinden cik , veya birinin zoruyla kapandiysan öyle de olmaz kendi icinden geliyorsa ona göre davran.
00 Yorumlakapali cekiciligi diye bisey var.. kal orada bence..
10 Yorumla
+1 yılBende tesettürlüyüm çok defa düşündüm açılmayı ama yapamadım eşime bir türlü ikna ederim lakin çevreden korkuyorum senin böyle korkun yoksa açıl ve eğer tam kapalı değilsen o da kötü
21 YorumlaAile & Toplum konusunda 679 cevap paylaştı. Önce bu konuda bazı şeylere kendini inandırman lazım. Nefis öyle bir şey ki herşeyi yaptırır insana. Sağlıklı bir kafayla olayları kafanda iyi değerlendirmen lazım artısıyla eksisiyle.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 5,2b cevap paylaştı. Evde yalnizken istedigin gibi acik giyin suslen ayna karsisinda bak kendine.
02 Yorumla
Soran+1 yılöyle öyle yapiyorum evet ssık sık kendimi o sekil motive ediyorum zaten. ama o sekil fazlaya kacinca off soyle ciksam ne guzel olurum diye de dusuunuyorum o durumda biraz tehlikeli yani 😂
- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yıliçinden nasıl geliyor ise öyle davran bu şekilde kapanmanın ir faydası yok ki açılırsan da kalkıp olmayacak işler yapacak değilsin
00 Yorumla
+1 yılLütfen hem kapalı olup hemde dar giyme midem bulanıyor
07 Yorumla
Soran+1 yılBakma o zaman
- +1 yıl
Kardeşim bakmıyorum zaten o tarz kızlar olarak siz tipimde değilsiniz midemiz bulanıyor görüntü kirliliği sosyal medyada falan görüyoruz
- +1 yıl
Yanlış anlama kapalı olup güzel giyinsen daha hoş olur hem baş kapatıp hem dar giymeniz hoş durmuyor hanım hanımcık giyinin kapalı olmak kötü bir şey değil benim ablam da kapalı mesela ama dar giyinmez güzel giyinir
Soran+1 yılEee tamam da saygi duy laf deme anladin mi. kimse kimseye kotu bakmassa kotu gormez. sana hitap etmeyebilir ama bizene ahshaahah herkes isine baksin
- +1 yıl
Hey Allahümme by kardeşim
Soran+1 yılUslup onemli abi söz dinletmen icin tatli dil gerek
- +1 yıl
Sözümü dinle ya da dinleme uğraşamam algın kapalı iyi geceler
- Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılAma giymek zor işte alınsa gelmiş çevre ve aile baskısı
02 Yorumla
Soran+1 yılAile baskisiyla kapanmadim. su an boyle desede acilmam sadece arada bi dedigm gibi seytan uggrasiyor. Allahhh sasirtmasinn🥰🧕🧕
- +1 yıl
Şeytan hep yani başımızda doğrudur eminim de güzel olurdu ya işte
+1 yılVesvese geliyor dürtüyor şeytan. seytana uymama ramak kalmış
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİçinden geçeni yap. Şöyle ki zor geliyorsa şana ızdırap gibi gelir. Sabredersen ahiretin için sevap kazanirsin.
02 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederim umariim sevap kazananlardan olucamm🌸🥺🥰🥰
Cevap sahibi+1 yılRica ederim.
Zaten kapalı olmanın amacı dikkat çekmemek. Tabii ki de açılırsan dikkat çekebilirsin.
00 YorumlaTam da neden kapandın böyle düşüncen var kapalı olduğun sürece daha fazla günah işlemiş oluyorsun
00 YorumlaYani tercih meselesi ama mutsuz oluyosanda ne biliyim bişeyde diyemiyorum
00 Yorumla
+1 yılBir kadın olarak bu düşüncelerin doğal fakat namus ve şeref bunlardan yüce bir değerdir
20 Yorumla
+1 yılAçıl gitsin boş ver bidaha mı geleceksin sanki dünyaya
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 699 cevap paylaştı.
+1 yılKapali oldugun icin gencligini yasauamiyorsun zaten. Bu dusuncen dogru. Kendini herseyden kisitlamak zorunda kaliyorsun
04 Yorumla
Soran+1 yılMaaleseff
- +1 yıl
Neden kurguladigin mantigi degistirmiyorsun
Soran+1 yılobur dunyamida dusunuyorum
- +1 yıl
Obur dunyani dusunme demedim ki. yine de bu dunya da yapmak istedigin seyler icinde kendini kisitlama bence. mantik kurgunu daha iyi duzenle. Yardimci olabilirim.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBana da sürekli açılma hissi geliyor napcam bilmiyom
12 Yorumla- +1 yıl
Fiziğin nasıl yani açılsan çok can yakar mısın?
Gerçi fiziğin güzelse kapalıyken de yaparsın bunu.
Cevap sahibi+1 yıl@ŞeytanTüylüAdam sanane ya @ptal ben güzellik için açılmıyorum hadsiz
Gizli Üye(36-45)+1 yılAçıl boş ver. Giy taytı popon ortaya çıksın ne güzel boş ver
00 Yorumla
+1 yılYerinde olsam kendi fikrime bakarim baskalarin ne yapmis yapmamis hic unursama kendi bildigini oku ve iyi dusun
00 Yorumla
+1 yılşeytanın işi gücü yok seninle uğraşıyor mesela ben rica ettim bana hiç uğramıyor
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Kapalılarda çekici oluyor yapabilirsin yani
10 Yorumla
+1 yılNe için kapandığını hatırlayıp motive olmalısın
11 Yorumla
Soran+1 yılTesekkurr ederiiiimm💖💖 insallaahhhh
+1 yılşeytan falan yok hayatını yaşa
20 YorumlaYapıyor ki kapalılar da her şeyi
06 Yorumla
Soran+1 yılNasil yapiyor yaa tamam kapaliykende duzgun ve guzel giyiniyorum illaki hersekilde begenen oluyor. fakat bi acik kadar ne bilim o sekil giyinmeye benzemiyor
Soran+1 yılpekki ne tarz kapali giyinennlerden bahsediyosun
Soran+1 yılYokk ustun korru bisi deseydin yeterdi ya ozele gelmek istemiyorum teseekkur ederiim
Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Zor gerçekten
Allah yardımcınız olsun02 Yorumla
Soran+1 yılAmiin Allah sasirtmasin kapalı devam 🥰🥰🥰
- Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılKapalida guzel giyinwbilirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılgiyiniyorum zatende yani acik olmaya kendini sexsi hissetmeye benzemiyoor
- +1 yıl
Tayt dene😊😊
- Aile & Toplum konusunda 408 cevap paylaştı.
+1 yılSana bi kombin söyleyim mi
01 Yorumla
Soran+1 yılSole
+1 yılAçık halini çok çekici ve seksi buluyor musun?
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet tabikide zaten guzelligi ortmek icin kapandigimiz gore ee tabikide acik halim daha sekso
- +1 yıl
Geçici bir merak olabilir şimdilik, çevrende sevdiğin veya güvendiğin birine göster güzel hallerini, seni yorumlasın, kendini seksi hisset. Belki merakın gider. Ama dikkat et gönderdiğin kişiye
+1 yılYaşayarak gör 2 gün açıl dene🙂
00 Yorumla
+1 yılBence de açıl mutlu olursun bu belli bir şey
00 Yorumla
+1 yılBir gün biriniz de bu soruyu sormasın artık.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılşeytannn
02 Yorumla
Soran+1 yılAhhh o seytaniiii oldurup susturabilirsem her sey cok guzeell olucak😂😂
- +1 yıl
ölmüyor yaa yıllardır deniyorum yok umutlanma sakın :D
+1 yılKendini istedinmkapanmayi
05 Yorumla- +1 yıl
Ve qcilirsanmkapaki. olmak dışında neler güzel. okur. mesela
Soran+1 yılEvet kendi istegimleydi. bilmem saclarimi vucudumu seviyorum onlari ortaya cikartip kadinsilik katmak hosuma giderdi. kapali olunca biraz mahrum gibi hissediyorum sadece
- +1 yıl
Hım yaş kacti hangi sehirdesin
Soran+1 yıl20 İstanbul
- +1 yıl
Hım takipleselim
Evde açıl giyin
04 Yorumla
Soran+1 yılYaaa zatenn evdeee acigim komiksiniz yaa ahhshduh kocama susulenmek icin sabirsizlaniyorum knkii
Soran+1 yılHer seyin cozumu vardir diyosuun ahahhshaha
+1 yılNe kapalı güzeller var neee giyim tarzını değiştir
01 Yorumla
Soran+1 yılZaten kapali olarakta tarzimi cok begeniyolar. ama ne bilim bi acik sacik saclarini savurmaya benzemiyor.
+1 yılbişey olmaz ya dikkatli ol lütfen
00 YorumlaAçııl
10 YorumlaBeyin bedava
00 YorumlaNiye süslümanlar cok var heryer full
00 Yorumla
+1 yılKeyfin bilir
00 YorumlaMerak ettim şimdi seni 😊
00 Yorumla
+1 yılKurtulma boş ver özgürleşmek iyidir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKapalı olanda çekici
010 Yorumla
Soran+1 yılHangi konuda
Cevap sahibi+1 yılSana ne lazım
Soran+1 yılofff konusma tarzindan abazalik akiyor
Cevap sahibi+1 yılSeninde beyinsizlik akiyo biz laf ediyoz mu mk andavali giyinmeyi bilmiyosun tesettürü bahane ediyosun
Soran+1 yılYok valla tessetturlude en guzel sekilde giyiniyorum zateen sen merak etme kankka hemen kotu bisey soyleyince daha cirkeflesmee ahjsbdjsksoa
Cevap sahibi+1 yılİnsanın asabiyla oynuyosun ama
Soran+1 yılTamam da kufur etme kadinlar gunde barii yaa
Cevap sahibi+1 yılNeyse
Soran+1 yılAynenn susss
Cevap sahibi+1 yıl👍👍
Gizli Üye(30-35)+1 yılSende yanlız Ken öyle giyin
07 Yorumla
Soran+1 yılKocaama suslencem kanka napaliiim🥺
Cevap sahibi+1 yılKeşke kocan olsaydım 😃
Soran+1 yılkapali kizlar genelde bastirildigi icin evde kocasina sov yapicagi kesin ondan kapali birini bulursan muhtemelen karin boyle olur merak etme hahshsha
Cevap sahibi+1 yılSeni bulmuşken kaybetmeyim ozmn 😃
Cevap sahibi+1 yılKocani burada mı bıraktın
Soran+1 yılBu yasta koca bakamam sorry hauhssjaka
Cevap sahibi+1 yılBeklerim ben seni
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendiniz bilirsiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAçıl o zaman qq
00 Yorumla
+1 yılKocana süslen bence
04 Yorumla
Soran+1 yılEvett bol bol acisini cikarticam evlenince hahahha
- +1 yıl
Nasıl hayal kuruyonmu hiç
Soran+1 yılya bu hayallikkten cikti artik ruhuma işledi hatta ceyizime alip sakliyorum mutfak esyasindan fazla elbiseler gecelik iccamasirlari vs seyler var dusun😅
- +1 yıl
Ceyizde iç çamaşırı var mı
+1 yılE açık ol o zamam😂
02 Yorumla
Soran+1 yılKolaydi zaten o kadarr
- +1 yıl
Çok kişi var tanıdığım açılan ve mutlu olan
İstiyor musun
01 Yorumla
+1 yılBence açılma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKac yaşındasın
08 Yorumla
Soran+1 yıl20 oluyorum bu sene
Cevap sahibi+1 yılBence açılma oule devam et
Soran+1 yılinsallahhhh direniyorum🙏🌸🌸🌸🧿
Cevap sahibi+1 yılKonuşmak ister misin
Soran+1 yılyok sagol
Cevap sahibi+1 yılNefis insanı zorluyor açılma yinedd
Soran+1 yılyok yapmiycam o hatayı icimde surekli olacak o vicdan azabini kaldiramam sanirim
Cevap sahibi+1 yılEvlenince evde kocana nasil istersen öyle giyinirsin
Devamını Gör(41)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Kapalıyım, açık olsam her şey daha güzel olurmuş gibi geliyor. Bu düşüncelerden nasıl kurtulurum?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler