Son zamanlarda aklımda sürekli açılma fikri var. Hem istiyor hem de istemiyorum nasıl kurtulabilirim bu düşünceden?

Öncelikle beni bunu düşünmeye iten nedenlerim var. Durup dururken bunu düşünmeye başlamadım yani. Bir yanım istiyor ama açılır ve yoluna sokamazsam her şeyi çok pişman olurum. Diğer yanım istemiyor çünkü 36 yaşındayım ve bunca yıllık kapalılıktan sonra açılmaya değmeyeceğini düşünüyorum. Ayrıca ailem ciddi bir sorun oluşturur. Babam daha rahat biridir, elalem olmasa çok sorun etmez ama annem çok cahildir, kıyameti koparır. Git evlen, evden çık ne istersen yap der. Kardeşlerim de aynı şekilde cahildirler diyebilirim. Ben kararı aldıktan sonra kimseyi umursamam ama bunun için haklı bir nedenim olmalı ve yok.

Artık birileri sayesinde önceden asla düşünmediğimiz şeyleri düşünmeye başladık. Onlara da hakkımı helal etmiyorum, onlar soktu bunları aklımıza. Hiç ummadığım kişilerin açıldığını görüyorum artık.

Neyse biraz öneriye ihtiyacım var gibi. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

Son zamanlarda aklımda sürekli açılma fikri var. Hem istiyor hem de istemiyorum nasıl kurtulabilirim bu düşünceden?