Babam ailesine tapıyor bildiğiniz?

Ne olsa onlara bağlar ya aklına ilk kuzenim gelir kuzenim hasta olur onu hastaneye götürür ben hasta olurum annen götürsün der kuzenim okul çıkışı babannemlere gideceginde kendisi alır ben giderim iki otobüs yap gel der biktim artk bana bir şey alırsa dayım falan o da gider kuzenime alır doğum günü olur küçük kardeşimin bir şey almaz kutlamaya bile gelmez kuzenlerimde gider akülü araba alır onlar bizi doğum günlerine çağırmaz annem kardeşime doğum günü yapacaktı kardeşlerini çagiramam sanki seni umursayıp seviyorlar falan der o benim kardeşim büyüklük bende kalsın cagirrim der ve doğum günü yapmadık annem dedi ses bile çıkmarmadı sizce halam hamile olur gider ina test alır annem yarın ver der hayır sağlığı önemli der ve arabada kardeşimi bile umursamadan hızlı gitti üstüne kemeri varmiydi hatırlamıyorum ama tak dedim ses bile vermedi annemle her dk kavga ediyorlar kardesimi okula goturmeye erindigi icin git babannenlerde kal yürüyerek git dedi küçücük çocuğa ama diğer küçük kuzenimi okuldan alır kırtasiye ihtiyacı oldumu alır ama kardeşimin ihtiyacı olur alamam yoğunum der bu nedir ya babammi dogurmuş bilmiyorum valla keşke bir yer olsa çekip gidicem
Güncellemeler
+1 yıl
Sizce yani
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Babam ailesine tapıyor bildiğiniz?