AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Soruna göre değişiyor, hemen hemen herşeyde farklı çözümler yaratabilirim yani, olumsuzluk pek mümkün olmuyor
Peki çözümsüz olaylar yaşıyorsan ya da korkuyorsan
Çözümsüz bi problem olacağını sanmıyorum, yine de imkanın sınırlarını görmek için, imkansızı denemek lazım, korku içinse korkuna sebep olan şeyi bulup oradan başlaman gerektiğini düşünüyorum
Bazen yardıma ihtiyacın olur bende o zamandayım kafam cok karışık
Problem nedir?
Ne istediğimi bilmiyorum hayatımda hiç yön gösterenim olmadı hep kendim yön bulmaya calıştım eskiden yapabiliyodum şimdi yapamıyorum artık
Belirsizlik içindesin, ve buna bağlı yorgunluk diyebiliriz, biraz durup düşünmeye, dinlenmeye ve yeniden başlamaya ihtiyacın var sanıyorum
Evet belirsizlik yoruyor nasıl yapıcam onu bilmiyorum tek başıma karar veremiyorum artık hiçbişeye destek arıyorum kendime
Neyi yapmayı planlıyorsun hangi konuda kararsızlıkların var?
Hayatta ne yapcağımı bilmiyorum herkes nasıl yaşıyor napıyo bilmiyorum toplumdan soyurlanmış gibiyim
Bunun için sürekli evde vakit geçirmeniz gerek, belirli bir program dahilinde değil de uyku gelince uyuma sonra kalkma acıkınca yemek yeme geri kalanı kimseyi istememe kimse ile görüşmeme vs, halledilmez bişey değil aslında bir günün ne şekilde geçiyor neler yapıyorsun?
İşsizlik var malum başvurduğum yerlerden haber gelmedi günlük sigorta yapmayan yerlere de girmek istemiyorum evdeyim bazen arkadaşlarımla cıkarım dışarı bazen onlara giderim onlar gelir evişleri bana kaldığı için sürekli akşam ne yemeği yapsam diye düşünürüm böyle geçiyor her günüm kitap okuyorum örgü örüyorum arads
Belirli bir dalınız mesleğiniz var mı, ne tür yerlere başvuru yapıyorsunuz?
Aslında yaşlı bakımcıyım ama sabrımın az oldugunu gördüm istemiyorum. Markete başvurdum fabrikaya girdim ama zorlandım cıktım
Bulunduğunuz yerde iş durumları nedir peki, nerede yaşıyorsunuz?
Küçük bi yerde yaşıyorum iş imkanı cok az şanslıysan eğer bulursun cok seçenekte yokki
O zaman sana kendini fazla yormayacağın masa başı biyer lazım en azından, olduğun yer kalabalık mı peki?
Masa başı da olur otel mutfağında deneyimliyim onun haricinde deneyim yok fazla küçük bi yer masa başı iş bulmak için muhasebe falan bilmek lazım değil mi
Bilgisayar kullanmayı bilmen yeterli sadece muhasebe ile sınırlı değil, turistik biyerdesin sanırım
Onu biliyorum evet yok Antalya ya yakınım 2 saat
Problem olmayacaksa senin için, Antalya da konaklamalı olarak falan bi iş bulabilirsin tekrar aslında, eve gidip gelebilirim dersen bulunduğun yerlerde otogar lar da bilet satış temsilcisi olabilirsin, biraz gezeyim bulunduğum yerden sıkıldım dersen gözlem ve analizlerin iyi ise dikkatli biri isen firmaların gizli müşteri bölümleri var mesela mağaza ya ya da firmaya yönlendiriyorlar, çalışanlara sorular soruyorsun, müşteri ile ne kadar alakalı, giyim kuşamı, insanlar ile ilişkileri nasıl, ne kadar yardımcı oluyor bunları raporluyorsun, böyle bişey de olabilir, masraflar yol ve konaklama ücretleri firmalar tarafından sağlanıyor, ya da bunlar aklına yatmazsa daha farklı şeyler de bulunabilir bence :)
Pek yolculuk seven biri değilim normalde Antalya da çalışıyodum otel mutfağında bu sene gitmiyim demiştim belki sınava girerim diye ama olmucak sanırım yine benim sonum Antalya olcak
Olduğun yerden sıkıldıysan farklı biyerede gidebilirsin, Muğla, Fethiye, Datça, alaçatı falan da olabilir
Bu hayatı izlemek yerine yaşamak için savaşirim savaşmaya devam ediyorum bu şekilde
Sen?
Ben savaşamıyorum coğu zaman oturup geçmesini bekliyorum
Neden savasmayasin ki neden boşa vakit kaybetmek. Ben iki günlük tanıştığım insanlar ile birlikte çok savaş verdim vermeye de devam yarının garantisi yok yaşa bu hayatı izleme
Nasıl savaşacağımı bilmiyorsam
Öğrenmek için doğru adrestesin
Hayatta bi yönüm yok ne istediğimi bilmiyorum ordan oraya savruluyorum
Gel birgün kahvemi iç hayata bakış açın değişir
Yazabilirim özelden istersen
Beklerim
Gelmedi özelden bir şey
Herseyin geçeceğine inanarak birseyi kafama takmayı sevmem
Öyle olmayı isterdim
Sagopa Kajmer Dinlerim
-VESSELAM-
Bende cok severim ezbere bilirim coğu şarkısını
Ne Güzel Bir Pesimist Daha Geldi
-VESSELAM-
Sorunlara göre değişir
oyunla
Bende
Kacxmak, uzaklasmak
Bazen yapıyorum bazen de oturup geçsin diye bekliyorum
Oturmak cozmuyor bence
İnsan ne yapacağını bilmeyince oturup bekliyor
Yas kac peki
25
Ne yapacagini biecek olgunluktasin aslinda
Evet öyleyim ama kendime güvenim yok diye düşünüyorum ondan mı yoksa destek görmediğim için mi olmuyo bilmiyorum
Anliyorum galiba, hayatta yol iz bilememek, her ruzgarla savrulmak cok kotu.. Uzgunum umarim hsyst yolunda guzel adimlar atarsin.
Sohbetin samimi. Bana yazarsan sevinirim, dahaca konusacak sey olduguna eminim.
Soruyu begeniyorum, sevgiler.
Teşekkür ederim