Özellikle kadınlara soruyorum erkeklere neden kafa tutuyorsunuz sonucunda dayak yiyorsunuz?

Daha detaylı anlatayım, komiser yardımcısıyım olayların çoğu kadınların erkeklere (bu erkekler genelde yakınları oluyor eş, sevgili vb) teke tek kaldıkları anda ağız dalaşına girmesi. Size şiddet uygulayamayacağını mı zannediyorsunuz? Mesleki statü olarak üstte olduğunuz bir durumdayken anlarım mesela savcı gibi, mülkiye müfettişi veya emniyet amiri gibi.

Bugün olaya gittik üniversiteli bir çift (sevgili) arasında tartışma çıkıyor ve kadın sanki erkek erkeğe kavgada söylenecek sözler söylüyor (zorla kızı öpmüş) erkekte karşısında erkek gibi yumruk atıyor. Kızın çenesi kırılmış.

Karşıdaki erkek öfkeliyken üstüne gitmeyin siz zararlı çıkarsınız. Kadınları korumaya çalıştıkça nerede belalı erkek var buluyorsunuz. Kades uygulaması sayesinde direkt olay yerine varıyoruz ama kadın vazgeçiyor çocuk basmış diyor.

Bize gelen aile içi şiddet olaylarında hiçbir zaman tarafları barıştırmaya çalışmıyoruz ancak genellikle kadınlar barışıyor hem de iyi bir meslek sahibi olan kadınlar kendilerini başarısız hissetmemek adına barışıyor.

Kadınlardan rica ediyorum BEDEN DİLİNİ öğrenin erkeği analiz etmek için. Joe Navarro'nun Beden Dili adlı kitabı var bu başlangıç olabilir.
Güncellemeler
+1 yıl
Sessiz kalma yanlış anlaşılmış. Erkekle baş başayken ve karakteri şiddete meyilliyse sessiz kalın ve oradan ayrıldıktan sonra kolluk kuvvetlerine başvurun.
Özellikle kadınlara soruyorum erkeklere neden kafa tutuyorsunuz sonucunda dayak yiyorsunuz?