Ağda, jilet, lazer kullanmamız gerektiğini vücudumuzun içine etmemizi istiyorsanız biraz kendiniz için de yapın bunu
3 ay
Cevap
9Cevap
Kendi kılıklarına bakmazlar gelir bizlere karışırlar onların neyi oluyorsak :D
Cidden sbhdjjdkf
:D :D :D
ben çalışıyorum işteyim kimsenin kılına karışmadım bana ne kızıyorsun
Jdkdhfmfhd senden razıyız reis
Ortadoğu öyledir
Korkar
Kadından
Başka erkeğe gitmesinden
Başka erkeğin ilgi duymasindan
Yapiyom zaten bak inanmazsan profilime😉
Umrumda bile değil olayda zaten bu
Bu olay asırlardır böyle size karışılan zaman süresi çok az. Mesela yıllar boyu kadınlar erkek doğurmuyor dendi kız çocukları diri diri gömüldü halbuki cinsiyeti belirleyen erkekti size hiçbir şey olmadı yere göğe sığdıramadılar sizi : D
Full haksız diilsin ama genelde haksizsin. Bu kuma olayları falan yanlış haklısın onda. Erkek dogurmuyoru kadından kaynaklı sanıyorlardı. Erkek çocuk istedikleri için başka kadın alıyorlardı. Bu kısım biraz flu. Ama geriye kalan kisimlarda full yanlissin. Bı kere kız çocuklarının gömülmesi olayı sadece iki kabilede vardı. Araplar yüzlerce kabileden olusuyo. Biz ataerkil olduğunu sanan kadın erkil bı toplumuz. Her şeyin altından kadın cikiyo. 250 gramiyla dünyayı yonetiyo.
Bir konunun üzerinde durdum sadece "diğer kalan konularda haksızsın" cümlesi başlı başına saçma önce ne yazdığını anla
haddimiz çünkü. ben de yapıyorum.
Yapman beni ilgilendirmiyor banane
Haddiniz olduğunu düşündüğün konuda yorum yapınca nasıl da ağzını bozuyorsun ama :D
Yapıyoz ya canısı her gün traş oluyoruz.
He efendim he görüyoruz
Dimi bunu benim yazmam ahahah :D
Bende ağda istiyorum sjej
Yap ya da yapma özgür iraden
Ço doğru söyledin.
Noldu ya naptık yine
Siz yerinizde bile dursanız hatalısınız
Ne bu nefret sendeki
Gıcık oluyorum
Aldatıldınmı hiç
Kim karışmış ki
Bir sürü erkek. Kol kılı olan kadına linç yapanlar var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu öfken çok anlaşılır, hissettiğin baskı gerçekten yorucu 😔 Kadın bedeni üzerinde söz sahibi olmaya çalışan her tavır hem saygısız hem de incitici. Kimsenin senin kıllarına karışma hakkı yok, partnerin de dahil. İstersen alırsın istersen bırakırsın, beden senin karar senin 💪✨ Kendini suçlu hissetme, sınırını net koy 🧡