Güncellemeler
+1 yıl
Peygamber de mürted hakkında şöyle buyurmuştur: “Dinini değiştireni öldürün.” (Buhârî, Cihad, 149; İ‟tisam, 28; Bu hadisteki ifadenin mutlak olduğu ön kabulünden hareketle, her halükârda İslam inancını terk eden kişinin (mürtedin) cezasının ölüm olduğu ileri sürülmektedir.)
Güncellemeler
+1 yıl
...
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Her hadis sahih değildir bazı hoca bozuntuları çıkarıyor insanlarin zararına olan. Ben iyice araştırmadan inanmam.
Mesela Peygamber de mürted hakkında şöyle buyurmuştur: “Dinini değiştireni öldürün.” (Buhârî, Cihad, 149; İ‟tisam, 28; Bu hadisteki ifadenin mutlak olduğu ön kabulünden hareketle, her halükârda İslam inancını terk eden kişinin (mürtedin) cezasının ölüm olduğu ileri sürülmektedir.)
Tamam sen baya baya şirk koşuyorsun bu arada peygamberin din dışında savasmadigini yani savaş yerine barış istediğini dinini değiştirene bisey yapmadığını bilmiyor musun. Şahsen ya sizin dininiz islam dışında ya da kuran okumadınız. Allahtan başka hüküm koyamaz ki peygamber sadece allahın hükümlerini açıklar. Kuran apaçık kitaptır der. Allah islah etsin kardeşim. Bu kafada milleti öldürmeye falan kalkarsınız aptallar.
Buhqri diyorum buhariii. En sahih hadis kaynagi. Şeriat gelse zaten varya oooo
Buhari dedi diye mi? pyahahh sen kuran-i inkar ediyorsun dahası ne
İsteyen istediği hadise inanır veya inanmaz, fakat birtakım insanlar hadislere göre amel işleyen insanları küçümsemesi veya hakaretvari söylemlerde bulunması mide bulandırıyor.
Hepsine inan ki süper bir müslüman ol çünkü birilerinin sana ihtiyacı var...
inaniyorum ama dedigin gibi cok inanmayan var , herkesin kendi görüsü inanan inanir , farkli görüslere karismam , ama bazi seyler de de insanin inanasi gelmiyor insanlar kendileri mi uydurmus diyesi geliyor , seytanin vesvesesi diyip geciyorum..
Sahih olanlara inanırım ama ortalıkta çok fazla sahih olmayan uydurma hadisler var.
sallama gibi geliyo idk
herkesin inancı kendine
Dinlere inanmiyorum artık.
Iste gercek islam budur
Cahillik yalan yobazlik ve pislik ve de canilik. Islamin acilen yeryüzünden yok edilmesi gerekir.
Ne diyon yaaa, 😠😠😠😠
Gerçeği
ben dinlere ve onun zırvalıklarına inanmıyorum
ben hiçbir şeye inanmıyorum, hepsi uydurma
Tabikide inanıyorum
Mesela Peygamber de mürted hakkında şöyle buyurmuştur: “Dinini değiştireni öldürün.” (Buhârî, Cihad, 149; İ‟tisam, 28; Bu hadisteki ifadenin mutlak olduğu ön kabulünden hareketle, her halükârda İslam inancını terk eden kişinin (mürtedin) cezasının ölüm olduğu ileri sürülmektedir.)
Bilgilendirme için teşekkür ederim 🙏
Bunu reddedenler var. Hadislere inanmak şart
Haklısınız 🙏
İnanıyorum
Pek değil
Tabii ki inanıyorum
Nayır
hayır