Aile & Toplum Arkadaşım tuvaletimi kırdı, parasını istesem ayıp olur mu? Ufsus Takip Et Yoda Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Kusmuk falan hadi neyse de bu fazla oldu sanki :( yurtta kaliyorum parasini istesem ayip olur mu bilemedim... Siz olsaniz ne yapardiniz? Arkadaşım tuvaletimi kırdı, parasını istesem ayıp olur mu? Cevapla Fal Soruları Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
srtcbrk Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl o pandiflerle salonda gezip...sonra salonda pandifsiz basıp...sonra da yataga girip...sonra yatak örtüsü baş tarafiyla ayak tarafini kariştirip yüzüne örtmüyosun degil mi? 🙂 0 0 Yorumla
kumsalnhr Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl yaptırmasını söle para istemede nekdr oldugunu bılmıyorsunki ama yurtdan benden parasını keserler söle sen yaptır söle daha mantıklı olur 0 0 Yorumla
RıfatŞen Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Hayır Ayıp Olmaz Tabikide Alacaksın Parasını Bu Senin Hakkın 1 0 Yorumla
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl O nasıl g. t 😂😂 O kırarken ayıp olmadıysa sende psrasını isterken ayıp olmaz iste gitsin. 1 0 Yorumla
Uzaklarda346 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Gerigeri yanaşırken direksiyonu tam toplayamamış demekki. Dorsesi büyükmüydü arkadaşın😀 0 0 Yorumla
princessNokia Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Onu soyleyin gelip yaparlar bizim dusta da baslik kirilmisti 0 0 Yorumla
BirBukleOyuncu Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl ev arkadaşı pişmanlıktır. Hele ki eskişehirde... bak ben mis gibi 5 senedir tek yaşıyorum ohhh :D 0 0 Yorumla
JemBey Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Nasıl bir popiş varsa arkadaşında... Dağları devirir aman diyim... 0 0 Yorumla
Lapiskat Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Parayı boş ver tebrik etmek lazım nasıl becerdiyse. Azimle sıcan duvarı delermiş ya o misal kapagı kırmıs. 1 0 Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı. Klozeti kafasına geçir 1 2 Yorumla Ufsus +1 yıl Dusunmedim değil Yorumla s Taciiiii +1 yıl Şimdi sıra harekete geçirmekte Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 11,6b cevap paylaştı. Tuvaleti kırmamış kapağın kırmış. Bişey olmaz ondan. 0 1 Yorumla Ufsus +1 yıl Sifon yerini de kirmis maalesef bugun fark ettim Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl la kirmayi nasil beceriyorsunuz, napiyorsunuz siz tuvalette yaa...🤔🤦♂️ 0 0 Yorumla
Brk911 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl İste tabi ki konuyu açmayan bi insanlada muhatap olduğuna değmez zaten 0 0 Yorumla
Benn520 Takip Et Xper 4 Yaş: 37 +1 yıl Idare et bı ortak yol bulun, bi kendıne gelsin sonra konışursnz sakın bi şklıde 0 0 Yorumla
Idontcareeee Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 889 cevap paylaştı. Kendisi ödemeyi teklif etmesi lazım aslında 2 1 Yorumla srtcbrk +1 yıl keske herkes hayatta sandigin kadar anlayisli olsa Yorumla
Kirginimcokk0 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Onu kırmayı nasıl becerdi erkej mi bun 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı. Hayır klozet önemli🤨😂 0 0 Yorumla
Diomedea Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 529 cevap paylaştı. Gece gece güldürdün 😂😂😂 0 0 Yorumla
_Zuen_ Takip Et Yoda Yaş: 85 , eic 100% +1 yıl Atalarımız boşa azimle sııçan taşı deler dememiş 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,4b cevap paylaştı. Arkadaşın asırlık sıçıyo galiba 0 0 Yorumla
SarışınHukukçu Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı. Plastik bu. Yapıştırıcı ile yapışır. 0 0 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı. Oha 😂 0 0 Yorumla
Ecmelovski Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 886 cevap paylaştı. tadim kacti 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
o pandiflerle salonda gezip...
sonra salonda pandifsiz basıp...
sonra da yataga girip...
sonra yatak örtüsü baş tarafiyla ayak tarafini kariştirip yüzüne örtmüyosun degil mi? 🙂
yaptırmasını söle para istemede nekdr oldugunu bılmıyorsunki ama yurtdan benden parasını keserler söle sen yaptır söle daha mantıklı olur
Hayır Ayıp Olmaz Tabikide Alacaksın Parasını Bu Senin Hakkın
O nasıl g. t 😂😂
O kırarken ayıp olmadıysa sende psrasını isterken ayıp olmaz iste gitsin.
Gerigeri yanaşırken direksiyonu tam toplayamamış demekki. Dorsesi büyükmüydü arkadaşın😀
Onu soyleyin gelip yaparlar bizim dusta da baslik kirilmisti
ev arkadaşı pişmanlıktır. Hele ki eskişehirde... bak ben mis gibi 5 senedir tek yaşıyorum ohhh :D
Nasıl bir popiş varsa arkadaşında... Dağları devirir aman diyim...
Parayı boş ver tebrik etmek lazım nasıl becerdiyse. Azimle sıcan duvarı delermiş ya o misal kapagı kırmıs.
Klozeti kafasına geçir
Dusunmedim değil
Şimdi sıra harekete geçirmekte
Tuvaleti kırmamış kapağın kırmış. Bişey olmaz ondan.
Sifon yerini de kirmis maalesef bugun fark ettim
la kirmayi nasil beceriyorsunuz, napiyorsunuz siz tuvalette yaa...🤔🤦♂️
İste tabi ki konuyu açmayan bi insanlada muhatap olduğuna değmez zaten
Idare et bı ortak yol bulun, bi kendıne gelsin sonra konışursnz sakın bi şklıde
Kendisi ödemeyi teklif etmesi lazım aslında
keske herkes hayatta sandigin kadar anlayisli olsa
kendisi söylemeliydi zaten bunu..
Onu kırmayı nasıl becerdi erkej mi bun
Parasını da bir zahmet alma ya
Hayır klozet önemli🤨😂
Gece gece güldürdün 😂😂😂
Iste nerden baksan bin tlden fazla