Eski sevgilim sözde MİT te çalışıyor bası beladaymış benimde alakam varmış dün beni aradı gece?

Baktım telefonum çalıyor dedim noldu diyor basın seninde bela da şimdi bittin sen sen içtin mi dedim hayır dedi geliyorum sizin eve gel dedim ben ne yapmışım telefonum hacklenmiş diyor eeee benim ne alakam var dedim intikam amaçlı kesin sen yaptın dedi [ beni kullanıp attı gitti başkasıyla evlendi bende onu Allah’a havale ettim ) söylediği konu bu ben seni Allah’a havale ettim dedim sen beni bir suça vs mi bulaştırdın dedim ne alaka diyor dedim tamam gel polis arkadaşımı da çağırıyorum dedim sen ben o olayları konuşalım o zaman işte gelir ifademi veririm dedi sonra ne gerek var dedi uyu sen vs dedi basıma bela açabilir mi? Yanımda eskiden şeker vs muhabbeti yapıyordu Mesajlar da devlet muhabbeti yapıyordu ama ben karışmıyordum benim alakam yok herhangi birsey yapmadım ben bu adamla iş yapıyordum e ticaret işi ondan para alıyordum sadece ne yapmalıyım? Şu an hayatımda biri var ve bu kişi beni tedirgin ediyor
Eski sevgilim sözde MİT te çalışıyor bası beladaymış benimde alakam varmış dün beni aradı gece?