Pttavm den telefon alan oldu mu? Güvenilir midir? Orijinal gelir mi? Bi sıkıntı yaşar mıyım?

Pttavm den telefon alan oldu mu? Güvenilir midir? Orijinal gelir mi? Bi sıkıntı yaşar mıyım?

Cevap
6Cevap
almadım
oradan alma dolandırıcı çok orada. alacaksan xiaominin kendi sitesinden al ya da trendyol üzerinden al. ben xiaominin kendi sitesinden aldım bana yanında saat hediye etmişti.
Kendi sitesinde çok pahalı ya bir şey soracağım şimdi siteye girip baktım note 14 pro var bide +5G var aralarında ne kadar fark var hangisi daha iyidir
normal halinde 5g desteklemiyor ama 5g alırsan 5gyi kullanabilirsin. ama aradaki fark çok.
Hangisi daha iyidir
5g internet kullanımı ile alakalı. onun dışında bir artısı yok. 5g internet kullanayım dersen onu al ama gerek yok dersen normal olanı al
şu an normal olanı bile alamıyorum 🤭
umarım alabilirsin :)
Umarım teşekkürler 🙄
rica ederim.
PTT AVM sadece aracı
Orada farklı satıcılar var satıcıyı iyi incelemen gerekiyor
Ilk defa kullandığım bi uygulama satıcısı nasıl incelenir
Satıcının profiline girip ne kadar alışveriş yapmış onun hakkındaki yorumları inceleyebilirsin
Anladım başka neye bakmam gerekiyor bi kaç satıcıya google üzerinden sordum almayın diyorlar
Ben aldım. Sıkıntı çıkmadı. Açılmamış sıfır orijinal kutusunda geldi
Ne aldınız ayıptır sorması
telefon elektrikli süpürge
Telefonu ne zaman aldınız
4 ay oldu
Ne marka ne model
Samsung A55
Neden onu aldınız
Kamerası güzel
Tutuşu hızı
AVM de inceledim
İnternetten aldım
Yaa bir sürü sordum da bi sonraki sorunda alacağım telefon hakkında sordum ama veren olmadı redmi ler hakkında ne düşünüyorsunuz anlar mısınız telefondan
Redmi kullandım. Fiyatına göre gayet güzel. Tercih edilebilir.
Note 14 pro alayım diyorum
O daha iyi.
Ama nereden alabilirim bilmiyorum
Link paylaş bakayım
Neyin anlamadım
Beğendiğin telefonunun linkini at bakayım
Link paylaşım olmuyor 3 olmam gerekiyormuş
Satıcının profiline bak az çok anlarsın çok nadir problem çıkaran satıcı var
Teşekkür ederim
Rica ederim
Resmi site olduğu için bir sorun olmaz.
Satıcı sorunları var diyorlar
Taksit yapıyorlar mı orada
İşte bana en ucuz yer ve taksit yapılabilecek bir yer lazım
Bu taksit kaldırılması olayı çok sıkıntı oldu ya
Para harcamasin da saniye başına her şeye zam geliyor ne yapacak bu millet
Gelir güzel geliyor da yetmiyor ya ev kirası bilmem ne derken ay sonu zor geliyor
Kesinlikle katılıyorum gidişatımız hiç iyi değil eşek gibi çalış bide sürün
Valla ya nerde ucuz ona bakıyorum ama bulamıyorum
Sabah sabah ne isyan ettik
Kesinlikle her an şükür etmek önemli
Aynen moddan moda girdim valla
Bende o düşüncede elim kolum tutuyor çok şükür çalışıp kazanabilirim, ne zor durumda insanlar var Allah ihtiyacı olanın yanında olsun
Aynen zaten bu hayatta en önemli şey sağlık
Stres etme de ev kirası var 2 çocuk okul masrafları ufak olanın bez masrafları mutfak market derken bide üstüne dünya borç nasıl stres yapma valla kendini asanlar falan oluyor ya bazen çok hak veriyorum yaşanmayacak bi medeniyette yaşam mücadelesi veriyoruz üstelik kendi ülkemde kendi vatanımda daha ne olsun ama yine de şükür ediyoruz yapacak bri şey yok
Allah yardımcın olsun çok üzüldüm sana. Gerçekten kiracı olmak zor onu yanında faturalar mutfak gideri çok bakımı derken elde kocaman bir sıfır kalıyor. Bu ülkede varlık içinde yokluk çekiyoruz. Yinede umudunu kaybetme gün doğmadan neler doğar bizim de kaderimiz şansımız böyle
Öyle Öyle bende hep şükür diyorum önce sağlık sevdiklerimin sağlıklıgi sonra mutluluk huzur gelir zaten
Teşekkürler
Ptt avm zaten kendi kargosu var ve güvenilir
Daha önce elektronik bi ürün aldınız mı
Mağazalarda hem pahalı hemde taksit gibi bi seçenek yok nereden alacağım
Küçük esnaf artık eskisi gibi değil ki arkadaş dediğin arkadaşı sırtından vuruyor
Varda pek güven veren insanlar değiller tanıdıkları daha çok kullanıyorlar
Bende kararsız kaldım zaten zor karar veren biriyim bu da sıkıntı yaratıyor
O isimleri ilk defa duyuyorum nerede satıyorlar
Şimdi baktım ve applealperen olana mesaj attım bakalım geri dönüş nasil olacak
Teşekkür ederim, hiç olmadı Manisa lı arkadaşlarım var sık sık gidip gelen onları yollayayım bi baksınlar
Yani onlara ulaşamazsam biri Manisa daymış ya oraya giden arkadaşlara bak derim
Ben almadım
Ordan almayin asla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım! 🌟
PttAVM genelde güvenilir bir platform olarak bilinir, çünkü PTT'nin bir hizmeti. Ancak, yine de ürünü satan mağazanın puanı ve yorumlarına mutlaka göz atmanı öneririm. Redmi çok iyi bir tercih, fiyat performans açısından oldukça başarılı cihazları var. 📱
Aldığın ürün genelde orijinal olur, ama emin olmak için ürün açıklamalarını dikkatlice okumakta fayda var. Faturanın ve garantinin üstüne de bir bak mutlaka. Teknolojik ürün alırken her zaman söylüyorum: Satıcı yorumları altın değerinde! 😊
Keyifli alışverişler dilerim! 🎉