Üniversitede yakın arkadaş edindim eve çıktık birlikte hiç haber vermeden yoklugumda evden ayrılmış şu an tek kalıyorum böyle tuhaf insanlar girdi mi hayatınıza ve tepkiniz nasıl olur
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Nedenini bir sor da ona göre tepki ver. Sebepsiz olacak bir şey değil dimi🙂
Yoo hiç sormucam gelip açıklama yaparsa dinlerim hiç sormucam takmicam umursamicam kendini veli nimetten sayar sonra 😄
Öyle düşünme soran hanım😅 yakınız diye eve çıktık diyorsun, demek ki bu olaya kadar senin için değerli biriymiş. E bir zamanlar da olsa değer verdiysen, bir neden sormak seni eksik yapmaz. Bence bir sor, ciddi bir durum vardır illaki
Peki sorunca ne degiscek o çekip giderken sormuş mu bir açıklama yapmış mi bana değer vermeyen yakını olup görmeyen açıklama dahi yapmayan birine gidip niye nedenini sorayım çatlasın patlasin böyle insanları en güzel cevap takmamak görmezden gelmek o zaman kudururlar
Emin ol kudurur. Sallamayan o zaten, sallamadı diye buralara yazan sensin farkındaysan. Neyse ne artık, bildiğin gibi yap madem🙂
Haklısın dediklerimi uygulamaya geçirmeliyiz sizlerin düşüncelerini merak ettim hayatıma ilk defa böyle insanlar girdi ve şaşırdım açıkçası
Sen onu gündeminden çıkar madem, yalnız yaşama olayına odaklan ya da ev arkadaşı bulman gerekecekse bul. Zaman kaybetme😁
Olayın şoku var şu an atlatirim yakında 😄
İyi bari. Hadi geçmiş olsun😁😁
Çok sağol 😄
Sevgili falan bulmuştur vardır bir derdi ayrıca çok girdi
Derdi varsa soyleyebilirdi kacarcasina gitmiş
Senle muhattap olmak istememiştir
Bende onunla muhattap olmam olur biter kimsenin Totosunu kaldırmam sebebini bile sormucam açıklama yaparsa da gecistircem
Mantıklı olanda bu yaptığın olur bence
Bencedeee
Yeni ev ark bul sende
Yalnız kalmak daha iyi olucak okuldan yeni arkiler bulurum
Senin tercihin yorum yok
Kavga mı ettiniz la niye gitmiş
Hayır kavga filan yoktu
Kirayı napcan onu düşün
Evet oda var
İlk ay yardım ederim hadi
yazık ya. insan bir soyler
Dimi bencede çok şaşırdım
konusmadin mi sonra
Görmedim ama gorsemde konuşunca hiç umursamicam açıklama yaparsa hesap sormucak gayet mutlu hayatımdan memnun bir şekilde cevap vericem umursanicak insan değiller
salla gitsin ama ekonomik olarak seni zorlamazmi
Yapicak bir şey yok
canını sıkma
Üniversitedeki insanlar gerçekten çok garip insanlıktan hiçbiri nasibini almamış gibi üniversitedeki arkadaşlıkları çıkar uğruna derlerdide inanmazdım gerçekten böyle bir yermiş burası
insanlar işin içine menfaat girdiğinde çok değişik hal alırlar.
Kesinlikle öyle saf temiz insan kalmamış Allah daha beteriyle karsilastirmasin ne diyeyim artık
dikkatli ol. ne olacağı belli değil. hsngi sehir
Kesinlikle Kayseri
Kayseri mi. şaşırdım. soguk sehir
Evet çok soğuk
sen nerelisin
Mersin
nereden nereye.
Öyle
yeterince rahatsızlık verdim
günaydın
nasilsin
Ooo bu daha ne ki
Ayy daha beterleride mi var
Bu çok yumuşak bir şey pamuk bu
Korkutma beni senin başına neler geldi merak ettim
Benim hayatım çok renkli geçti ve çok hareketli insanları insan olarak değerlendiriyorum insan işte
Niye böyle yorum yaptın peki
İnsanlar herseyi yapabilirler bunun bir sınıri yok çok az kişiyi yakın tutarsın kendine nazende pragmatik yaklasman gerekir pragmatik ilişkiler buna çok karşıydim yıllarca ama her insanla olumlu ve devamlı ilişkilerin olmamalı yipranirsin
Ben bunu yaptım bir tane arkdas edindim hem ev arkadaşimdi hem sınıf arkadaşımdi sonra başka arkadaş edinmedim çok yanlış
şu an bulunduğum yerde ve pek çok girdggim toplulukta çok fazla insan beni tanır arkadaş olmak isterler yüzeysel görüşürüm ama hep bir duvar vardır çok yakınima almam bazı kişiler vardır üç dört taneyi geçmez çok önemlidir
En doğrusunu yapıyorsun insanlarla yüz göz olmaya gelmiyor
Belli bir yaştan sonra zaten kimseyi istemiyorsun güçlü bir adamım online isletmem var iyi bir eğitim aldım , komik bir adamım , soruna degil çözüme odaklanirim bu saatten sonra beni eğlendirmeyen keyif alamadığım insanları hayatımda istemiyorum doğal olarak
Yaşınız doğruysa aramızda baya yaş var sizin gibi düşünmem için baya yol katetmem lazım galiba ama bakın bende sizin gibi düşünüyorum bana bir şey katmayan birini istemiyorum artık mesela ev arkadaşım ne mal olduğunu anlamıştım gitmesi şaşırtmadı aslında bu arada online işletmenizin adı ne
Tam bir ay önce nish. concepht kapandı ins goldhand_parfum bir aydır reklemlarla bu yedek sayfayı canlandırıyorum www.moonlightfragrance.com hala yapım ve SEO çalışması aşamasındaki sitem
Hangi bölüm mezunusunuzb
Ben iki tane bitirdim iletişim fakültesi Reklamcılık sonra tekar siyaset bilimi ve kamu yönetimi
Halkla ilişkiler ve Reklamcılık bölümüne gidicektim gitmedim onu sizce açık bir bölüm mü
Yok yazılım üzerine bölümlerin onu açık şu an
Onlarda yuksek
Diğerleri bir işe yaramıyor ama
Çok haklısın şu an kendimi boşuna okuyormuş gibi hissediyorum tanıdığım yazılımcı çok iyi para kazanıyor
Yazilimcilar ve bu sektöründen ucundan tutan herkes şu an çok fazla kazanıyor ve çok evrensel bir iş
Evet kesinlikle çok katılıyorum geleceğin mesleği
Talas'ta mısın