Uyuyasım var hep , iş yapasım yok, zaten evlenince ev işi yapmaya başladım, bekarken bulaşık birde akşam yemeği bendeydi, şimdi ise evin her işi , hayır onu geç eşimin ailesi akrabalarım dipdibe , her gün , Allah'ın her günü günde on tanesi on kez kapıya vuruyor , sebepde yok , insani hep diken üstünde bırakıyorlar , ne rahatça yalnız kalabiliyorsun ne rahatça özel ihtiyaclarini giderebiliyorsun , ne rahatça eşinle baş başa kalabiliyorsun , kapıyı açamıyorum bazen musiat değilken HAKLİ OLARAKTAN, telefonla arıyorlar, telefona bakmıyorum en assadaki zile basıyorlar , ya genç evli bir çiftin baş başa olduklarını, veya uyuduklarini ya da evde olmadiklarini ya da musiat olmadıklarini tahmin etme kapasitesi yok, hiçbirinde yok, ama öğrenecekler, hem Kendi hayatlarına hemde başkasının hayatına ( ister oğlu - kızı , ister anası babası, ister gelini damadı , ister teyzesi amcası) saygı duymayı ogrenecekler.
Yine sorun yokmuş gibi davranıyorum ama kendileri benim adalet terazimle çelişen insanlar o yüzden olumlu hareketleri bile beni sinirlendirebiliyor, benimde iş yapasım gelmiyor napcammm
Yine sorun yokmuş gibi davranıyorum ama kendileri benim adalet terazimle çelişen insanlar o yüzden olumlu hareketleri bile beni sinirlendirebiliyor, benimde iş yapasım gelmiyor napcammm
Güncellemeler
+1 yıl
Yaşım yirmi arkadaşlar uygulamayı ilk indirdiğimde çocuk modu falan vardir hesap açamam diye tarihî fazla yazdım
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer