Bugün sigara içtiğimi ailem öğrendi. Kem küm ettim bahaneler buldum arkadaşımın falan paket diye inanmadılar büyük ihtimalle, demediklerini bırakmadılar burnundan soluyolar sabahtan beri. Arkadaşlarım instagrama bırakın sigarayı alkollü fotoğraf atıyorlar ve anneleri babaları bi şey demiyor bile likelayıp geçiyorlar. Neden benim ailem böyle? Sabahtan beri aşırı mutsuzum…
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sen istermisin senin kizin alkol veya sigara icsin? Kendine zarar verdigini göz göre göre saglarmisin? Normam tepkileri birgun onlarda alisir ictigine kabulenirler.
Ben istemem fakat kızıma da hak etmediği şeyler söylemem emin ol. Bizdeki de kalp
Insan korkunca kalp da kirar hayatta normal. Bazi seyleri altan almayi ögren bazi seyler bi kulaktan girsin diferinden ciksin boş ver yak bi sigara
:D komik boş ver demen. Neler dediler bugün ben anladımailem yokmuş benim. Güvenebileceğim biri olsa evlenir kurtulurum her şeyi unuturum ama bu geceyi asla.
Yone basina birsey gwlse onlae sana sahip xikacak. Senin düsüncen cok ergence. Biz evlendikde ne oldu?
:D başıma çok şey geldi ve hiçbirinde yanımda yoktular :) hiç ergencefalan da değil. Sadece kalbim çok kırıldı
Seni istedikleri gibi yatiştirememişler hayal kırıklığına uğradıkları için bu hal ve hareketleri... Sen onları hayal krıklığına uğratmışsın. Alışmaları zaman alacak
Hayal kırıklığına uğratmadım ki, bu benim kendi tercihim sonuöta kötü bi şey yapmadım neler dediler bana
Ne demek istediğimi Anne baba olunca anlarsın.
40 gün önce sigarayı bırakmış olan ben bu yazıyı okuyorum...
Umarım istediğim gibi olur herşey…
Takılma bu kadar. Sen ne kadar saklasan da leş gibi kokuyorsun.
Doğrudur bilemem… bu geceyi atlatırsam günü kurtardım gibi aslında…
En güzel be keşke böyle sorunlarım olsa
Bence istemezsin emin ol :)
Aslında çok isterim. Değiş tokuş yapalım mı?😀
Diğer sıkıbtılarımı da alacaksan evet :)
Hepsini gönder gelsin. Sende benimkileri alacaksın yalnız bilgin olsun😀
Alayım dertten yüzümün güldüğü mü var sanki çok dertler daha gelsin sallamam …
Evettt. Bana dert olarak neler getirdin say bakalım. Sigarayı anladık başka?
Omurilik hastasıyım ameliyatım sonucunda bir bacağım ve göğüs altım uyuşuk, kanserden şüpheleniyorlar biyopsi alacaklar ve biricik kuzum anneannem çok hasta
Geçmiş olsun. Artık bende bir omurilik hastasıyım. Biyopsiyi nereden alacaklar? Anneannen için çok üzüldüm. Umarım o da sağlığına kavuşur
Deriden alıcaklar teşekkür ederim. Haftaya başka bir doktora gideceğim belki başka bi şey der umut işte. Teşekkür ederim
Umut güzeldir. İçim neden şevkat doldu anlamadım. Yapabileceğim bir şey varsa söyle yapalım
Teşekkür ederim yapacak bi şey olsa keşke :)
Vardır illa ki 😀
Gerçekten yok :) tek dileğim olsa anneannemin eski haline dönmesini isterdim hayattaki her şeyim o benim.
Derdi veren Allah dermansız bırakmaz ki? O da döner eski haline sende dönersin ne olacak. Yaşıyorsunuz en azından...
Yaşamak denirse
Keşke abim yaşasaydı. Bakardım ben ona. Şimdi ne oldu? Yarım kaldık
Başın sağ olsun…
Sağolasın
Alkol alırken fotoğraf çektirip sosyal medyaya atan bekar kızlara ben de şaşıyorum. Demek aileler bu kadar serbest bıraktı kızlarını.
Ya isteyen istediğini yapar beni ilgilendirmez. Zoruma gidiyor benim yaşımdakiler gibi davranamıyorum bilesabahtsn beri ağlıyorum
Ağızlık kullandın mı hiç?
O ne?
Ağızlığı bilmiyon mu?
Hayır
Sigaradaki katranı süzer. Düşün o katran akciğerlerine gidiyor, orada yapışıp kalıyor. Sonra çeşitli hastalıklara neden oluyor. O katran beni sigaradan soğutuyor. Neden akciğerimi katran ile dolduruyum. Sen de başkaları dediği için değil, kendin için sigaradan vazgeç. Şu dünyada hiçbir şeyin bağımlısı olmamak gerek.
Ya öyle çok içen biri değilim zaten 3-4 haftada bir paket biririyorum ama dedikleri çok çok ağırdı ağlamaktan helak oldum. Dediklerini hak edecek hiçbi şey yapmadım. Bu gece 1000 yıl sürer herhalde
Amaan takma unuturlar bir iki güne
Ben unutmam bana sarfedilen sözleri ama
Gündeme bak ya jsishxjixbx
Girmek zorunda değilsin buraya biliyosun değil mi?
Konuyu doğru yazmak zorundasın biliyorsun değil mi?(aile toplum) Her neyse ailen kötülüğünü istemiyor diğer ailelerle karşılaştırmışsın ama asıl yanlış olan onların yaptığı çocuk yetiştirirken saldım çayıra mevlam kayıra gibi bi durum söz konusu olmamalı, bir sağlıkçı olarak sigara insanların uzak durması gereken en mühim şey ailen ağızlarına ne gelirse söylediyse haklılar bence yani resmen kanser olmak için dumana para harcıyorsun. Tabi bu söylediklerim ailende sigara içen biri yoksa eğer varsa seni uyarması saçma.
Yaa ben yaşını yeni fark ettim jsusgxhxnx kusura bakma
18-19 civarısın sandım
Konuyu doğru yazmak zorunda falan değilim canım gündeme yazmak istedi, kötülüğümü istedikleri o kadar belli ki neler işitti bu kulaklar bu gece kalbim paramparça oldu. Zaten sevmiyolardı beni kanıtlanmış oldu. Keşke kanser olsam da geberip gitsem kurtulurum aralarından
Zaten şüpheleniyorlar bu arada kanser olabilirim…
Sigarayı bırakmalısın, ailen sürekli kalbini kırıyorsa dediklerini kafana takıp stres yapma geçmiş olsun umarım kanser değilsindir
Ayıptır sorması yaş kac
24.5
Bi güven sorunu var heralde
Bilmiyorum ya
Ne biliyim bu yaşına kadar iyi şaklamışın helal olsun
Ben yakalanınca sadece ictigin bu olsun dediler 😂
İki yıldır kullanıyorum çok değil öyle
Boş ver alışırlar bi kac güne
Bana sarf ettikleri sözleri unutmam ama
Aylen de kulanan yokmu
Var
Sende iciyosun diyip cıksaydın işin icinden hic anlamıyosunuz
O kadar laf yemezdin
Sen beni kendinle bir mi turuyosun dedi
Hayırdır ingiltere pirensimi o nedemek
Ahahha hiç güleceğim yoktu
Gülmek iyidir boş ver takılma
Ben neler yaptım hep yapma etme böyle olmaz ama Kazan ben oldum şimdi sesleri cıkmıyo biraz güven ver gerisi boş
Teşekkür ederim bu gece de geçer umarım…
Gecer gecer kendine iyi bak 😇
Sende
herkesim böyle
Değil çoğu arkadaşım söylediğinde ailesi olgun davrandı
arkadaşında o yollardan geçmiştir
Geçmedi biliyorum çok yakın arkadaşlarım bak yukarıda da biri benim dediğim gibi
ya her aile tabii aynı değil cogunlugu böyle