Tavsiye verirmisiniz?

Ben 3 yıl önce liseye başlamadan önceki yazın dedemin dükkanına çalışmaya gittim. 3 dükkan yanımızda bir kız çalışıyordu. Kızdan çok hoşlanmaya başlamıştım. Dedemin dükkanına hafta sonu çalışmıyordum ama dükkanda ki kızı görebilmek için hafta sonlarıda gitmeye başlamıştım. Kendi dükkanımızın önünde oturur kızın dışarı çıkmasını beklerdim kızı görebilmek için aynı zamanda her gün arka caminin çeşmesinden su doldurmak için çalışan kızın dükkanının önünden geçerdim. Ama kıza bildiğiniz aşık oldum hergün göre göre. Şarkılar dinlemeye başlamıştım. Çok iyi zamanlardı. Ama kızın bende büyük olduğunu tahmin edebiliyorum. Benden 3 yaş büyüktür falandır diyordum. Bir gün yine su doldurmaya gidiyordum kızın dükkanının önünden geçicem yani kızın binevi yanından geçicem kız pardon bişey sorabilirmiyim dedi ben o anda heyecanlandım kalbim çok hızlı atıyo bende tabi söyleyebilirsin dedim kaça gidiyorsun dedi bende yeni liseye geçicem dedim. Tabi benim kalbim kütür kütür kız yeni sınavdan çıktın ozaman dedi bende evet dedim nasıl geçti dedi bende iyi fena değil dedim ama ben sen kaça gidiyorsun diyemedim heyecandan sonra görüşürüz dedim ayrıldım Ordan henüz şimdi bile kızın adını bilmiyorum kız akşamları dükkandan ayrılırken bizim dükkanında önünden geçmesi gerekiyor bende o sıra dükkanın önünde oluyorum kız kolay gelsin falan diyor bende iyi akşamlar falan ama kıza çok fena vuruldum her tebessüm ettiğinde her güldüğünde aklım gidiyordu. o gün bugündür kızı unutamıyorum Kız belli bir süre sonra gelmemeye başladı çok üzülüyordum dedeme yan dükakandaki kız gelmemeye başladı falan dedim oda sormuş dükkanın sahibine dershaneye gidiyormuş büyük ihtimalle son sınıf kız 12 falandır. Benden 3 yaş büyük kesin. Dükkanın sahibinde arada gelire dedi. Kız bazen geliyordu. Sonra dükkana Bi oğlan gelmeye başladı o da arada geliyordu ama sevdiğim kızla tanışıyorlardı böyle samimilerdi ondan sonra yaz bitti işte 2 yazdır dükkana gidiyorum kız gelmiyor kız üniversiteye gidiyordur ŞİMDİ SİZCE NE YAPMALIYIM KIZIN ADINI BİLE BİLMİYORUM KIZI BULUYUMMU DÜKKANIN SAHİBİNDEN SORAYIMMI dükkan sahibi de sert suratlı biri sormaya da çekiniyorum 3 YILDIR KIZI UNUTAMADIM ÇOK GÜZELDİ. KIZI GÖRSEM AŞKIM ÇOK FENA ALEVLENECEK kızı BEKLİYEYİM mi ne yapayım yardımcı olur musunuz

Tavsiye verir misiniz?
Tavsiye verirmisiniz?