Karım sürekli ceplerimi ve telefonumu kurcalıyor?

Konu başlığı dansa anlaşılacağı gibi aramaları dahil ceplerimi kurcalıyor bir yakınım ile bile telefonda konuşamıyorum başıma dikiliyor rahatsız ediyor dışarıda konuşup eve geldiğimde ise aradığım kişi ile ilgili ne konuştuğumu sorup sıkıyor beni kendine gelince aynı davranışı yapıp nasıl rahatsız verici olduğunu görmesini istiyorum kavga ile sonuçlanıyor. Ben yalan söyleyen biri değilim bamazımda niyazında işime gidip evime gelen birisiyim eve geç kalmışlığıma yok çocuğumuz doğduğundan günümüze aynı yatakta yatamıyoruz ben çağırınca değilde kendi canı istiyince geliyor ondanda dönüyor arkasını her şey oldu bittiyse getiriliyor ve gidiyor gelir düzeyi iyi olmasına rağmen huzursuzluk VS var en ufak bir şeyde beni tersleyip kavga çıkıyor 4 yaşında çocuğum var dşyorumki eşime çocuk ana sınıfına başlayacak biraz yalnızlığa alışsın tek başına yatsın bazı işleri kendi yapsın sen müdehale etme diyorum çocuğunda sıkıyor bunun gibi ufak tefek şeyleri anlatmaya çalışsamda sonuç alamıyorum artık ruhum daralıyor her şeyden uzaklaşıp gitmek istiyorum fakat çocuk için iyi olmayacak aile yapısı olarak biraz farklılar sabır ve dua ile yola girmesini bekliyorum fakat bir yerden sonra iyice içim daraldı ne yapacağımıda bilmiyorum
Karım sürekli ceplerimi ve telefonumu kurcalıyor?