DOST KAZIGI MI YEDİM?

Arkadaşlar merhaba biz önceden 5 kişilik bi gruptuk ama 1 kişi aramızdan çıkma kararı aldı 4 kişi kaldık. Grupa en son dahil olan kişi benim.
Kızla ben kavga ettim gruptan diğer iki kişi kızla konuşuyorlar , buluşuyorlar ama bunu asla sorun etmiyorum. Ben küsüm diye onlara da diyemem.
Şu sıralar cok sıkıntılı bir dönemdeyim ve arkadaşlarıma yazdım okul sonrası 10 dk oturalım mı diye kızla konuşan 2 kişi bana bahaneler sundular ben de sorun etmedim ve diğer arkadaşımla takıldım. Fakat kızla takılan diğer iki kişi okul çıkışında küs olduğumuz kızla bizden gizli buluştular , gördük onları. Bizi gördükleri zaman önce aşşağıya indiler bizim gittiğimizi düşünüp geri yukarıya çıktılar. Sonra yanlarından geçerken kız onlara neden benimle buluştuğunuzu saklıyosunuz dedi. Gruptan yazdık ama hala kendilerini haklı görmeye devam ettiler hatta mesajlarımıza görüldü attılar umursamadılar bile. gruptan çıktık ne geri aldılar ne yazdılar. Aradık dönmediler. Ve özür dilemeniz gerek diyince de ne özürü falan dediler sonra özelden yazdılar (ikisi de konuşup aynı anda yazmış büyük ihtimalle ) bana özür dilerim diye ama asla samimi gelmiyor sanki olay büyümesin diye yaptılar gibi

Kızın arkasından cok sallıyorlar söylediğimiz zaman da biz onun yüzüne de söylüyoruz diyolar.

Ben buluşmalarını sorun etmiyorum tek sıkıntı bizi görünce aşağı inip sonra gittik sanıp yukarıya çıkmaları ve bana yalan söyleyip onunla buluşmaları. Sizce ne yapmalıyım arama mesafe koymalı mıyım

Cok uzun oldu kusura bakmayın
DOST KAZIGI MI YEDİM?