Diziler & Filmler HELE Bİ BERİ BAKIN BAKAYIM? adamolunlanbençaki Takip Et Xper 1 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bana Netflix tadında romantik (kore dizisi de olabilir farklı yabancı bir dizi de) dizi/film önerisinde bulunabilir misiniz Güncellemeler+1 yıl acil öneri plz HELE Bİ BERİ BAKIN BAKAYIM? Cevapla Dizi Soruları Film Soruları Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Need4Read Takip Et FenomenMaster Yaş: 42 +1 yıl Dizi: * Narcos* Fringe* Prison BreakFilm: * Terminal* 10 X 10* Şah Mat 0 0 Yorumla
s GTPrince Takip Et Master Yaş: 39 , eic 82% +1 yıl Netflix tadında olan herhalde Netflix'te izlenebilir olan demek oluyor? :DIt’s Okay to Not Be Okay çok övülen, çok yüceltilen bir şeydi, tip olarak beni hiç sarmadığı için denemedim, ama bir şans verilebilir. 0 0 Yorumla
Recours Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 38% +1 yıl Netflix tadında nasil oluyor onu çözemedim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Dizi:
* Narcos
* Fringe
* Prison Break
Film:
* Terminal
* 10 X 10
* Şah Mat
Netflix tadında olan herhalde Netflix'te izlenebilir olan demek oluyor? :D
It’s Okay to Not Be Okay çok övülen, çok yüceltilen bir şeydi, tip olarak beni hiç sarmadığı için denemedim, ama bir şans verilebilir.
Girls Meets Boys baya iyiydi
Anime öneririm istersen
Netflix tadında nasil oluyor onu çözemedim
Elite 😅
Kızıl ay
Dizi film izlemem