Ablam boşanıyor üç çocuğu ile bana gelmek istiyor gelmesini istemiyorum nasıl bir yol izlemeliyim?

Öncelikle bana ahlak vicdan dersi verecek olanlar yazmasın zira kararımın arkasındayım ablam 6 yıl önce hiç onaylamadığımız pislik bir adama aşık olup evlendi üni yi de bıraktı elinde bir mesleği de yok yani ben mesleğimi elime aldım diş hekimiyim ablam hatasının bedelini ödüyor kocasından dayak aldatma küfür hakaret her şeyi gördü şimdi boşanmak istiyo fakat gidecek yeri yok babam kesinlikle kabul etmez adını bile ağzımıza aldırmıyor 4 3 1 yaşlarında 3 tane çocuk var hepsi de çok yaramaz ağlayıp duruyorlar çocuk patırtısı falan çekemem ablamın kendi zırlamalarını da çekemem hem çalışıyorum hem uzmanlık için dershaneye gidiyorum Benim kendime ayıracak vaktim yok
herkes hayatta hatasının bedelini öder annemle babam memlekette zaten onların yanına gidemez devletten yardım iste kadın sığınma ya falan git diyorum yok herkes öğrenir birinin kulağına gider kem küm ediyor Ben daha ne yapayım
bana gelmek istiyor 10 gündür oyalıyorum işte başka şehirdeyim falan filan diye ama sürekli arıyor sağlam bir bahane ile nasıl başından atarim
Güncellemeler
+1 yıl
Babam kesinlikle kabul etmiyor çok büyük kavgalar oldu bana gelemez her şeyi geçtim bana geldiğini duyarsa kocası Bu defa bana musallat olur Ben genç bir kızım o pislikle uğraşamam
Ablam boşanıyor üç çocuğu ile bana gelmek istiyor gelmesini istemiyorum nasıl bir yol izlemeliyim?