Ben evlenmek istemiyorum ne bu ısrar anlamadım ya sanki çok meraklıyım her seferinde kızıyorum anlamıyorlar anneme telefon geliyor dünür olalım diye kimse bana neden bisey sormuyor arkadaşş
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Görücü usulü evlenmiş, es kaza mutlu olmuş insanların, doğru yol olarak gördükleri ve empoze ettikleri durumdur bu..
Eski nesillere kızmamak lazım. Doğru gördükleri neyse onu yaparak yaşamaya çalışıyorlar. Tüm eski ve doğru görmediğiniz şeyleri değiştirmek sonraki nesillerin işidir. Bu sancıyı dünya tarihinde her yeni nesil çekmiştir.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 418 cevap paylaştı.
+1 yıl
Allah yardımcın olsun.
Üniversite okumuyor musun.
Kendi ayakların üstünde durursan maddi gücün olursa manevi güce de sahip olursun.
Sen aldırış etme istedikleri kadar görücü gelsin hayata göresin sen istemedikten sonra seni kimse evlendiremez.
Geleceksin kurduğun hayalleri düşün ve hedeflerine odaklan onlar için mücadele et gereksiz boş işlerle uğraşma.
Kendine iyi bak güzellikler her daim senin kalbin gibi olsun.00 Yorumla
hanımefendi anneniz ve aileniz ile konuşun ve evliliği şu an düşünmüyorum hazır değilim deyin inanın bu ısrarlarında vazgeçeceklerdir hiç bir aile evlatlarının kötülüğünü istemez hanımefendi
00 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Mesleğin yoksa belli bir yaştan sonra iyi şartlarda yaşatacak erkek kalmaz, asgari ücretle çalışan bir adamla evlenirsin 28 den sonra ya da hiç evlenmezsin annen bunu bildiği için yapıyor
066 Yorumla- +1 yıl
28 yaşından sonra neden evlenemez kadın? 28 yaş üzeri karısına erkek iyi davranmaz mı
- +1 yıl
20 yaşındaki kızlar da onları bekliyordu demi? Genç kızları istemeleri neyse diyecek söz bulamıyorum demek erkek sevmez sadece tipe yaşa bakar öyle mi
- +1 yıl
Boşamıyor aldatıyor mu
- +1 yıl
Sanki erkek genç hep yakışıklı kalacak o yaştaki kızları istemeleri de normal değildir
- +1 yıl
Genç kız isteyen genç mi? Yaşı o kıza uyuyor mu önce onu düşünsünler sırf gençim diye isteyen erkekten uzak dururum aldatır zaten ben en fazla iki yaş büyük isterim
- +1 yıl
Genç kızla evlenen erkekte aldatılıyor çevremde çok gördüm kocamı beğenmiyorum çekiçi bulmuyorum pişmanım büyük erkekle evlendim diyen kızları her kız aldatmaz geneleme yok yani çevrem hakında yorum yaptım
- +1 yıl
Aldatmayı geçtim 18-25 arası istemeleri mide bulandırıcı
- +1 yıl
Her erkek aynı değil erkeklerden soğutma bizi
- +1 yıl
Karısını çalıştırmayan erkekle işim olmaz zaten orada haklısın
- +1 yıl
O yaştaki kızları istemeleri güzel değil kız yüz verse bile kardeşi kızı yaşındaki kıza dokunmak ne
- +1 yıl
Zengin koca isteyenin umrunda olma ki bence onlar sadece paraya bakar gezip tozar.
- +1 yıl
Büyük erkeğin genç kız istemesi kadar kötü olamaz
- +1 yıl
4m... k memlekette asker, polis, doktor dışında herkes asgari ücretle ya da asgari ücretin 300-500 lira üstüne çalışıyor. 😂😂😂😂 asker polis olanlar ölürüm de arkamda dul kalmasın diye evlenmiyor. Doktorlar da 10 sene okumuşum bari bundan sonra kalan yıllarımı güzel yaşayayım kadın dırdırıyla uğraşamam diye evlenmiyor. Bunlar dışında herkes asgari ücrete çalışıyor zaten 😂😂😂
- +1 yıl
Ya 4m.. k bakacak g0t varsa ben ger yaşta yavrularım. Sezaryen yaparım. Ben erkeklerin çocuk bakmak istediklerini sanmıyorum ama 😂😂😂😂 98 yaşındaki kadın bile doğuruyor. 28-30 yaşındaki kadın mı doğurmayacak? Bebek öyle toprağa dik, suyunu ver güneş ışığına çıkar şeklinde büyümüyor. 😂😂😂😂
- +1 yıl
Ulan oğlum o kadar ezbere konuşuyorsun ki maddi durumu iyi olan adam yok memlekette. Olanlar da evlenmiyor zaten.
- +1 yıl
Hiç buruşuk değilim valla. Beni görenler 18-19-20 yaşında zannediyor yüzüme fiziğime bakınca. 😂😂😂😂
- +1 yıl
Olabilir. Ama onların boynuzlanması da çok olur 😂😂😂😂
- +1 yıl
Sanmıyorum o kadar vurdumduymaz olabileceklerini 😂😂😂😂
- +1 yıl
O erkekler hiç aynaya bakmıyor mu? Evlenmesin genç istiyorsa kimse ömür boyu genç olmaz normal değil zaten genç istemesi
- +1 yıl
18-20 yaşındaki kız daha ergen çoçuk
- +1 yıl
Met86 bu konuda haklı en basitinden elı yüzü düzgün meslegı olan bundan adam olur denılcek tıptekı erkeklerın sahıbı olmazdı kızlar kapıyor yalan yok . Ayrıca toplumumuzda hala bu durum mevcut; yası ılerlemıs kadını kımse ıstemez evlenemez ama erkek egemenlıgı hukum sürünce 40 yasındakı ya da 90 yasındakı azıttmıs amcaların evlenmesi gayet normaldir. He
- +1 yıl
30 yaşındaki kadın evde kalma o devir çoktan bitti yaşlı büyük erkleri beğenerek mi evleniyor kızlar sanki. Sanki biz yaşlı seviyoruz bu ne ya
- +1 yıl
@yaşayann_ölü mal mal konuşuyor işte 4m.. k bir sürü genç erkek var 30-35 yaşında kadınla olmak isteyen.
- +1 yıl
Her kadın paraya bakma genç erkek varken büyükle işim olmaz
- +1 yıl
Büyük erkeğin yanında küçük kız çoçuğu dururum Allah korusun. Aynen çok gördüm genç erkeklerin 30-40 arası kadınlarla sevgili olduğunu
- +1 yıl
Erkeklerden soğutunuz her erkek kızı torunu yeğeni yaşındaki kıza bakmaz. Tövbe ya neresi normal bunun
- +1 yıl
Erkek çoçoğun yanın da dedesi kadın ablası duracak bu mu güzel? 40 yaşındaki kadın bile çoçuk doğra bilir. Kızlar genç anne olmak zorunda değil. Çoçuk istiyorsalar yaşına uygun biriyle evlenirler. Erkekler çoçuğa bakıyor mu sanki
- +1 yıl
Zengin erkek derlen parayı bulunca her erkek öyle olur demek istiyorsun
- +1 yıl
Aklı olan kadın zaten erkeklere güvenmez. Cocugu olsun olmasın evlı olsun olmasın sevgılısı olsun olmasın Oyle erkekler varkı her türlü kadına bakıyorlar bakıslarında ki sehvet bıle aldatmaya gırer şahsen dışarı çıkınca sureklı görüyorum erkeklerın kadınları edepsızce suzduklerını gencı yaşlısı böyle yaşlı morukları daha beter tabı
- +1 yıl
Evet o bakış aldatma oluyor ben kimseye güvenmiyorum. Ben görüyorum yolda 15-22 yaşındaki kızlara bakanları karısının yanında gelen geçene bakanı laf atanı benim gördüğüme göre büyükler daha bakıyor gençler bile değil her büyük değil tabi herkes aynı değil ben gördüklerim hakında sadece yorum yapıyorum. demek genç istiyorlar demek evde süs mankeni istiyorlar sadık olmayacam kimse sanırım
- +1 yıl
O 25 yaşındaki kızla evlenenler kadın hep 25 mi kalacak sanki severek değil tipini beğendiği için mi evleniyorlar yani? Yaş dış görünüşe bakıyorlar demek neyse konu kapansın ben kendim gibi kaliteli erkekle olurum çok şükür her erkek aynı değil yoksa dünya batardı
- +1 yıl
Genişler bakmaz tabı, ellerinde son model telefon en az 101019 kızla mesajlasmaktan bakamazlar cok normal onlar daha cok baya cekıcı baya dekolteli olursa bakıyor, yaşlı moruklar dişi kopege bıle bakıyor. Erkekler tiksınctir uzak duran dünyaları kazanır
- +1 yıl
Gençler ^***
- +1 yıl
Bana göre her erkek aynı mayadan oluşur hıcbırıne asla güven olmaz cok ıyı rol yaparlar ve kız sanar kı erkekler cıdden farklı, ama hayır bazıları kamufle edebılıyor karaktersizzzzlıgını
- +1 yıl
Sadece genç kadın çekiçi değildir ben kendimden yaşça büyük erkek istemiyorum Allah korusun yazdıysa bozsun
- +1 yıl
Ben dırekt erkek ıstemıyorum aman aman
- +1 yıl
Kadınlar çalışın kimseye muhtaç olmayın
- +1 yıl
@yaşayann_ölü bu kadın milleti erkeğe ekonomik olarak muhtaçken bu kadar kök söktürüyor bir de erkekler gibi para kazansa hiç evlenme derdi olmasa çocuk sahibi olmak falan istemese, din ve sosyal baskılara dirense erkeklerin kökü kazınır. Erkeklerin akıbeti Coni Bravo gibi olur. O da kadın bulamayınca kendisi kadın olup gay oluyordu. Kendisi gibi kaslı bir erkekle evleniyordu. Bir sürü küçük coni bebekleri oluyordu. 😂😂😂😂
- +1 yıl
Erkek sevdalısı bu kadar kız varken o dedıgın senaryo tatlım erkeklere Abaza dıyoruz ama erkeklerın agzına düşen kızlar da cok
- +1 yıl
Erkekler bedenleri sever ayrıca onların sevgisinden hayır gelmez goruyoruz sevenleri ya öldürüyolar ya da baska kadınları arzuluyolar hepsı yalan dolan
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
24
Cevap
33Cevap
+1 yılManyak mı bunlar kardeşim ya. Bu devirde görücüyü geçtim, evlenmek zorunluluğu bile kalmadı. Kimse evlenmek zorunda değil. Evlendirince nolcak? Kocaya bak, bebeğe bak, ev işi yap, yetmiyo kocanın babasıyla danasıyla uğraş dur. Kayınço, görümce uğraş dur. Evlenmek zorunluluk değil, hatta saçma be kardeşim. Eline ekmeğini alıcan hayatını özgürce yaşıcan. O aileni hiç gözüm tutmadı
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle sonsuza kdr yalnız kalacan bu kdr basıt ama bazı kızlar ıcın o dedıgın cok zor meslegı olsa bile evlenmeden aıle evınden çıkamayan cok kadın tanıyorum cahil muhafazakar tc aile yapısıyla bas etmek de en az evlılık kdr zordur
- Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılGenel olarak, belli bir yaşı aşmadan bir evlilik yaparsan daha sağlıklı olur.
Çünkü, yarın bir gün çocuğun olduğu zaman genç ve dinamik bir hal durumunda çocuğunla ömrünü geçirebilirsin.
Tabi, evliliğe hazır olmadığın müddetçe kesinlikle evlenme. 30 yaşında bile olsan, kendini yeterince hazır hissetmeden ve hazır olduğunu düşünmeden evlenmek iyi değildir.
Annen, iyi niyetlerle böyle bir şeye girişiyor fakat doğru olana yönlendirecek olan da biraz sensin.
cut.00 Yorumla Toplum yapısı bu. Atomu parçalar ellerine verirsin amaaan bu da evde kaldı derler. Onların gözünde en büyük başarı önce evlilik hemen ardından çocuk. Seni anlamazlar boşuna kasma
43 Yorumla- +1 yıl
Tek bıldıklerı sey üremek
- +1 yıl
Onu düşünsünseler yıne bı nebze ıyı, Nasıl zengın kaslı yakısıklı super erkek bulurumu düşünüyorlar
Geri kafalı zihniyete sahip bir aileye sahipsin, Allah yardımcın olsun. Kendileri evlenmiş de ne olmuş bir sor istersen. Ayrıca sanırım yaşın da küçük. Niye acele ediyorlar hayatını yaşa önce.
22 Yorumla
Soran+1 yılKimse anlamıyor canımı sıkmaya başladı bu durum yaşım 22
+1 yılailen seni bakmak istemiyor olabilir çalışmıyorsan ya da evlendirelim kızışmış bu kız orspu olmasın diye düşünüyor olabilirler daha sebep sayarım doğrusunu sen bilecen
10 Yorumla
+1 yılSanırım dertleri, örf ve adetleri gereğince, çocuklarını evlendirip nirvanaya ulaşmak. Oysa ki senin düşüncelerin var. Kesinlikle istemediğin kişiyle evlenme.
00 YorumlaAilelerin genelinde var bu saçma huy sanki zamane evlilikleri çok huzurlu gibi oğlunu kızını e verme sevdası artık demode olmali.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 679 cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmek zorunda değilsin kesinlikle hayat senin hayatın hatta karşı kişilere de söyle evlenmek istediğini eş adayına da söyle
10 Yorumla
+1 yılE git evlen işte ne yapacaksın bekar bekar? Nikahsız, birlikte mi yaşacaksın? Nereye kadar nikahsız takılacaksın?
14 Yorumla- +1 yıl
Peki bundan sanane annesi misin babası mi
- +1 yıl
Sana ne uu! q
- +1 yıl
@bulunmazgotkuması ulan soru sormuş sorusuna cevap verdik. O zaman sormayın 4m... k
- +1 yıl
@bulunmazgotkuması @dnwksksksk ayrıca benim verdiğim cevaptan size ne 4m kılları? Ben size mi yorum yaptım?
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılSende onlara sormadan reddet hepsini nolcak. Zorla evlendirecek değiller ya. Belki birisini görür de beğenirsin fikrin değişir diye umuyorlardır.
00 Yorumla Anneler öyle. Arasınlar. Sen onay vermedikten sonra buldukları adaylar ancak lafta kalır. Kendilerine damat etmeleri zor olur.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSöylediğinin aynısını yaşadım aileme yeter artık ben istemiyorum sürekli birini bulmayın diye kızdım hatta asla olmaz etmez sakın kimse gelmesin dedim dedim öyle biri geldi ki bir gün oha dedim işte o gün bugündür onunla nişanlıyım 😂😂
09 Yorumla- +1 yıl
Kesin yakışıklı
Zengin filandir😂😂
Cevap sahibi+1 yıl@Lütfetmedinizefenim evet yakışıklı kısmı doğru ama zengin değil açıkçası paraya baksaydım öğretmeni avukatı çok istemeye geldi onlarla olurdum
- +1 yıl
Aman sende neymıssın avukatı ogretmenı hep ıstemıs senı kezban
- +1 yıl
Demek sen de tipci sin😂😂😂
- +1 yıl
Görücü uslu Nası yokluksa
- +1 yıl
@bulunmazgotkuması görücü usulunde o tür şeyler olabiliyor
Biraz ailene ve annenin çevresine göre değişiyor
Gözlerim şahit oldy - +1 yıl
Ya da kızın eğitim seviyesine göre de değişiyor
- +1 yıl
Tek bıldıklerı sey tavşan gibi üremek bu dinginl de oyle
Cevap sahibi+1 yıl@bulunmazgotkuması laflarına dikkat et burada hiç bişey bilmeden gelip hakaret etmek ne kadar fesat biri olduğunun kanıtı seni geren ne? Bu kadar kıskandın?
Tek değilsin cnnm bnmm annem bile ev dar evlen diyo bulduğu talipte kendine bile bakamayan insan annesiyle iyi anlasiyor ya uf kaderdasim ya ☹️🙏
00 Yorumla
+1 yılHer gelene ters yap soğuk yap zamanla kimse gelmez zaten😃
02 Yorumla
Soran+1 yılSoğuk bir insanım zaten becerikli biride değilim ne var bende anlamadım
- +1 yıl
Bende anlamadım
Ahaha belli bi yaşa gelince hepimizin yaşadıgı şeyler
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 741 cevap paylaştı. Hhahah😂 onlar kendi aralarında dünür olsa yetecek gibi
00 Yorumla
+1 yılSevmediğin biriyle mi evlencen ömür boyu çekcen bi mal adamı
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 827 cevap paylaştı. Her seferinde reddet binsure sonra bırakırlar onlarda
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlenme zaten. Çevremde evde kalmış oğluna kız arayan çok kadın var kabul etmiyorum tabi yaşım genç ve görücü usulü istemiyorum
02 Yorumla- +1 yıl
Neden oğulları cok mu tıpssssız
Cevap sahibi+1 yılYaşları büyük
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim şeyimin derdi size mi düştü de. Giren çıkan mı var size de
10 Yorumla
+1 yılevlen rahatla. sonra erkeklri altinda paspas olma diye
00 Yorumla
+1 yılGelen görücünün yanında rezil et onları.
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 618 cevap paylaştı. Ailen çıkarcı bir aile sanırım
10 Yorumla
+1 yılAilen muhafazakar falan mı
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılNeden evlenmek istiyorsun peki?
00 Yorumla
+1 yılSeni evlendirmek amaçları
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 426 cevap paylaştı.
+1 yılsepetleyin gitsin o zaman.
00 Yorumla
+1 yılÇok harçlık istiyorsun galiba
00 Yorumla
+1 yılNiye evlenmek istemiyorsun knks?
02 Yorumla- +1 yıl
Istemek zorunda mı ya soruya gel
- +1 yıl
Yook zorunda değilsin. Sen de haklısım ben de istemiyorum
- Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılNikahta hayır de gitsin
00 Yorumla
+1 yılboş ver görücüyü sevdiğinle evlen
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılDertleri boş boş eylemler
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılÇalışıp even ayrılman lazım
20 Yorumla
+1 yılAmaçları seni bir an önce evden göndermek.
10 YorumlaDertleri=sen
Aşko senden kurtulmak istiyolarğ10 Yorumla
+1 yılEvlen
00 Yorumla
+1 yılailenin seni sevdiğinden emin misin peki :q
00 Yorumla
+1 yılKusur bul...
00 YorumlaBıkmışlar senden😂
10 Yorumla
+1 yılEvlenme
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 11,7b cevap paylaştı. Onlara sor bunu
00 YorumlaSeni sevmiyorlar galiba
00 YorumlaSen söyle annene istemiyorum diye
00 Yorumla
+1 yılHeralde seni biran evden gondermek 😅😅😅
00 Yorumla
+1 yılAramaya devam etsinler geleni gideni şutla
00 YorumlaArasınlar boş ver
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBen geliyim
07 Yorumla
Soran+1 yılSen eksik kal😅😅😅
Cevap sahibi+1 yılNiye ki
Cevap sahibi+1 yılMeslek ne
Soran+1 yılMeslek evde yatıp yuvarlanmak
Cevap sahibi+1 yılAnladım ev kızısın yani
Soran+1 yılEvet 😄
Cevap sahibi+1 yılAnladim nerde yaşıyorsun
Gizli Üye(25-29)+1 yılE evlen sende
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşın kaç
00 Yorumla
+1 yılSeni evlendirmek
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlen işte
03 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmek bana göre değil işte
Cevap sahibi+1 yılEvlenme ozaman
Soran+1 yılTamam
Açık ve net değil mi
00 Yorumla
+1 yılBence terk et evı
00 Yorumla
+1 yılzenginseniz
00 YorumlaSenden kurtulmak🤣
00 YorumlaSeni sevmiyorlar
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılDertleri namus
10 Yorumla
Devamını Gör(42)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Ben evlenmek istemiyorum ama annemler bana sürekli görücü arıyor. Dertleri ne?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler