Çok rahatsız oluyorum artık. 6 aylık evliyiz. Eşimin ailesi 2 - 3 haftada bir geliyorlar bende misafiri çok seviyorum tabikide yemekler yapıyorum evimi hep temiz tutuyorum iyi karşılıyorum. Ama arkadaşları her hafta bizdeler , onlar gidiyor bu sefer is arkadaşları toplaşıp geliyor. Eşime söylüyorum ama tartışma çıkıyor bende artik soylemiyorum bir şey
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Kadınlar misafir sever, erkekler pek sevmez derler. Siz de durum tam tersi.
Eşin misafir ağırlamayı fazla seviyor anlaşılan ancak unuttuğu bir şey var ki arkalarını sen topluyorsun, yemeğine kadar sen düşünüp yapıyorsun. Biraz düşünceli eşin olsaydı sana hak verebilirdi ama değil demek ki.02 Yorumla
Soran+1 yılYa bende seviyorum tabikide istiyorlarsa kalsınlar başımın üstünde yeri var derim ama her hafta eglencesine kahveye gider gibi buraya gelmeleri hoş değil. Bende evimde rahat etmek istiyorum. Eşimle bas basa kalmak istiyorum
En İyi Cevaplar
Ben de olsam sıkılırdım bundan.
Bazen yalnız kalıp evinde keyif yapmak istiyor insan, sürekli birilerinin gelmesi rahatsız eder bir yerden sonra.
Tabii ki gelen giden olur, insan mutlu olur bundan ama devamlı olması gereksiz.
Sen uygun bir dille bu durumu eşine anlatmaya çalış sürekli. Tepki yapıyor diye susma rahatsız olduğunu bilsin en azından.00 Yorumla
Umarım bekar arkadaşlarını getirmiyordur. Getiriyorsa o ne biçim koca. İnsan karısının yanına sürekli erkek arkadaşlarını getirir mi ya. Nasıl bir genişlik bu. Nasıl güvenebiliyor onlara. Ailesine söyle, baktın yine olmuyor kendi ailene anlat durumu. Ne saçma bir şey bu böyle. Ne kadar geniş kocan var senin ya 🤢
00 Yorumla
+1 yılDiğer yorumları da okudum. Kimi açık giyin felan demiş. Veya arkadaşlarına samimi davran gibi. Bence bunun sonucunu kestirmek zor. Tadsız şeyler olabilir. Bence en doğrusu arkadaşları eve geleceği gün söyle seni ailenin yanına bıraksın veya istediğin başka bir yere. Bir yerde o da artık anlar ve arkadaşlarıyla dışarıda görüşmeye başlar.
09 Yorumla
Soran+1 yılEşimin arabası var gayet de durumu yerinde arkadaşlarını alıp götürebilir bir yerlere ama ailem başka şehirde ben buraya gelin geldim. Eşimde biraz anlayışsiz davranıyor. Ne yapacağımi bilemedim.
Soran+1 yıl@Esmanue gaziantep
- +1 yıl
O halde arkadaşları eve geldiği zaman git odana çıkma. Hiçbir şey de hazırlama.
Soran+1 yılTartışma çıkartır onlar gidince atar damarı fena atan biri
Soran+1 yıl@Esmanue valla bilmiyorum buraya gelin geldim ama dışarı da çıkamam zaten pek bir yeri tanımıyorum
- +1 yıl
Bu koca yarın öbürgün seni de canı sıkıldığı için dövebilir eğer çocuk falan yoksa hemen boşa o adamı. Şiddet gördüğün için 1 hafta sürmeden boşanabilirsin. Sonra ailene geri dönersin, annen baban insansa seni kabul edecektir ve etmekte zorunda.
- +1 yıl
Hemen şu an bunları anlatıp boşa o adamı ailenle de güzelce yaşa.
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
38
Cevap
54Cevap
kapalı birimisin peki? değilsen biraz dekolte giymeye başla özellikle arkadaşlarının yanında teşhircilik oyunu gibi düşün. bunu bir süre devam ettirdikten sonra bir akşam sevişirken onlardan bahsetmeye başla bakışlarını pek beğenmiyorum sen farketmiyormusun diye.. inan bana eşinin içinde cuckold bir yanı yoksa o arkadaşlar artık evine gelemez :D
16 Yorumla
Soran+1 yılKapalıyim ve imanliyim esim benim gibi dinine düşkün biri değil ama böyle bir seyi açık olsam bile yapamazdım günah
+1 yılAma destur artık yani! Habire habire de gelinmez. Bir daha geldiklerinde masadayken söyle. 'Bir dahaki gelişinize kadar biraz özlesek mi birbirimizi?' de onlar anlar. Artık anlamıyorlarsa da kov gitsin yani. Benim evime her Allah'ın günü misafir gelecek ve bir şey söyleyemeceğim ha? Mümkünatı yok, gerekirse kapıyı açmam onları eve sokmam ๑
10 Yorumla
+1 yılÇocuk sahibi olmayın asla. Eşin tuhaf bir adam, yeni evlisiniz, seninle daha çok zaman geçirmek isteyemeli halbuki. Tek bir kadın olarak eşinin iş arkadaşlarına hizmet etmen biraz tuhaf geldi, eşinin iş arkadaşlarının eşleri gelmiyor yani.
Eşinle konuş bence, hep konuş, bir ortak noktaya varın.
"Hayatım gelsinler, ben misafiri severim ama seninle zaman geçirmek yalnız kalmak istiyorum. Bazen de bende yalnız kalmak istiyorum, bu kadar sık getirmesen''diye hep konuş.01 Yorumla- +1 yıl
Konuşmayı unuttum resmen 😂 Çocuk yapmayın asla.
Gizli Üye(18-24)+1 yılBu gerçekten çok yanlış eşim bekar arkadaşları sürekli eve getirse sağlam kavga ederim bu nasıl gvşeklik benim babamın tek bir arkadaşı bile şimdiye kadar evimize gelmemiştir eşi ve çocukları ile ilgili gelenler hariç. Çok buluşmak istiyorlarsa kafeye falan gitsinler.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. arkadaşların eve geldiğinde, bende kendi arkadaşlarımla dışarı çıkacağım de. ailesi gelecek ama arkadaş nedir ya. git cafede buluş. evine getiripte eşine hizmetmi ettiriyorsun elin adamlarına. şahsen ben evli bir arkadaşımın evine bu şekilde gitmem.
02 Yorumla
Soran+1 yılSınava çalışıyorum ben içecek yiyecek onlar gelince hazırliyorum artik eşimde git odaya çalış diyor artik odama kapaniyorum gece 11 12 ye kadar da gitmiyorlar anlamadım bende
- Aile & Toplum konusunda 646 cevap paylaştı.
+1 yıladam hala kendini bekar sanıyor ya. :) arkadaşları gelip ne yapıyorlar..
gerçi bir de şöyle düşün eve gelmezlezler eşin başka yere gider. onların yanına diye. en iyisi gözünün önünde olması değil mi02 Yorumla
Soran+1 yılYani öyle de tabi eşimin onlarla görüşmesini istemiyorum artık bende çok sıkıldım
- +1 yıl
bak erkeklere bir kapı kapattığında, muhakkak başka bir kapı arar. yani bu yüzden eşin eve gelmez sonra. bu kez neden gelmiyor diye sıkılırsın. bunun basit bir çözümü var. kimler senin evine geliyorsa sizde onların evine gidin.
+1 yılEvlenmeden önce de böyle bir huyu olduğunu, böyle bir şey olacağını biliyor muydun? Ve söylediğinde niçin tartışma çıkıyor? Sonuçta evde ikiniz yasiyorsunuz, her hafta misafir ağırlamak biraz ağır gelebilir.
00 Yorumla
+1 yılArkadaşları gelince evde hazırlık yapma sen de geldiklerinde de güler yüzlü olma. Eşinle de konuş hizmetçisi olmadığını anlat çok alttan alırsan çok ezilirsin
10 Yorumla
+1 yılAileyi anlarımda ama arkadaşların her hafta size gelmesi sıkıntı. Görüşsünler ama dışarıda. Evli bir çiftin evine evli arkadaşları ziyarette bulunabilir
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 416 cevap paylaştı. Kov sende eşine söyle rahatsız oluyorum de ne gevşek adammış ne olursa olsun erkek arkadaşlarını getirmemesi lazım eve çok ayıp
13 Yorumla
Soran+1 yılAdamla aramı bozmak istemiyorum. Bende sınava hazırlanıyorum onlar gelince caylarini, içeceklerini hazırliyorum atıştırmaliklari her şeyi koyuyorum zaten eşimde sen git odada çalış diyor bir şeye ihtiyaçları olursa gidiyorum olmazsa esim onları gidene kadar yolculuyor bir şey de diyemiyorum vallan
Seksi bir kombinle karşıla bakalım bir daha çağırıyor mu
40 YorumlaHayatımı özetlemişsin. Eşimin arkadaşları çok gelmese de hemen her gün misafirim var. Sakinliği arar oldum ama eşime dile getirmiyorum. kendi farkediyo zaten
00 Yorumlaarkadaşları ailecek mi geliyorlar, yoksa sadece erkek arkadaşlarımı geliyor.
15 Yorumla
Soran+1 yılYa evli arkadaşları da var ama daha çok bekar arkadaşları tek geliyor ya da hep beraber toplanıp geliyor
Soran+1 yılKonuştum , ben her defasında meseleyi açmaktan çok sıkıldım dedi. Adamlar gelmek istese gelmeyin eşim izin vermiyor mu diyeyim? Bu insanlar benim ne kadar yakin arkadasim haberin var mi deyip durdu
- +1 yıl
Ayrılma konusunda kendine güveniyorsan, yani gidecek yerin varsa, maddi manevi kendimi bakarım rahatlıkla diyorsan, birazdaha baskın şekilde üzerine git bence. Ailesine aç konuyu sana hak vereceklerdir. Kararlı bir şekilde yapman lazım bunu ciddiyetini anlaması lazım.
Ayrıl demiyorum ama bu adamın yaptığı hiç hoş değil, ailenin ne olduğunu anlaması lazım , senin ya da onun ailesinin anlatması lazım ona aile kavramını.
+1 yılsen çık gez eve girme o naparsa yapsın ya da sen başka yere taşın olmadı ailene git çözüm isteyene çok
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 915 cevap paylaştı.
+1 yılArada olurda senınde iznin olmadan yapması cok can sıkıcı sende arkadaslarını cagır sureklı bence özellıkle gündüz vakitleri
00 Yorumla
+1 yılKavga çıkarsa çıksın sorunu hallet sana önem vermiyor sana saygı duymuyor ne olursa olsun konuş istemediğini söyle
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 994 cevap paylaştı. Bekar erkek arkadaşlarını evinde mi topluyor?
Eşin fazla geniş. Çok çirkin ve yakışıksız bir durum bu.00 YorumlaKusura bakma ama senin eşin namussuz bir adamdır.. hatta adam bile değil... Açık açık onunla konuş tekrar ederse ailesine ve kendi ailene durumu bildir.. yine olmazsa boşa.. bu defa o gitsin arkadaşlarının evine..
20 Yorumla
+1 yılBence eşinin arkadaşları geldiğinde sen de arkadaşlarınla buluş. Eşin kendi arkadaşlarını kendi ağırlasın, hazırlıklarıda kendi yapsın. Ve tabi misafir sonrası evide temizlemesi gerekiyor. Böylece hiç sorun olmaz😜
21 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılEşimi gebertirim. Her gün her gün misafir mi çekilir, yeni evlisin bi de
00 Yorumla
+1 yılonlar geldiğinde gidebileceğin yer varsa sende oraya git. hiç çekilmez bu devamlı oluyorsa
00 YorumlaBence bu gibi konuların en başında oturup konuşulması gerekiliyordu.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılbekar hayatına hala devam ediyor ki kötü yanı da bu defa hizmet etmek hep sende
00 Yorumla demeki senden çok hoşlanmışlar belkide elektrik bile almıştır tek taraflıda olsa
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçok yanlış ya yeni evli çiftin evinede her hafta gidilmez hadi kocan çağırıyor anlamıyor o diyelim gelen arkadaşları neden geliyor onlardamı anlayışsız
00 Yorumla
+1 yılYuhh öyle şey mi olur ya bekar arkadaşlarını getirip sana hşzmet ettiriyor
00 YorumlaBirazcik. acık giyin esin kiskansin bir daha davet etmez
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılanlayabileceği şekilde konuş haftada bir defa geliyorlarsa sende haftada bir arkadaşına uğrayabilirsin onun dışında sorun yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenmeden önce bu kadar sosyal miydi sonra dan mı böyle oldu acaba mesela sevgiliyken ben misafir sevmem vs demedin mi
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı. Ne işi var erkek arkadaşlarının geldiklerinde odana çekil kitle kapını
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnlar gelince de sen kız arkadaşlarınla toplan dışarıya çık ya da ailenin evine git
04 Yorumla
Soran+1 yılÜniversiteyi açıktan okudum öyle bir çevrem yok zaten evlenince eşimin yaşadığı sehire geldim ailemde burada değil
Cevap sahibi+1 yılHa tüh evde kalmak zorundasın o zaman yani bir şekilde eşini kandır cinsel olarak falan çünkü hepsi bekar yani eve nasıl getiriyor güveniyor anlamıyorum
Soran+1 yılBende anlayamıyorum baslarda annemler zaten 3 haftada bir gelir bas basa kalırız diyordu ama simdi durum farklı
Cevap sahibi+1 yılYa biraz daha cinsel olarak kandır onu yani seni ihmal etmesi kötü arkadaşlarına daha çok önem veriyor yaptığı doğru değil eve getirmesin yani normal arkadaşlar bitiyor birde is arkadaşlarını getiriyor covid falan da var tekrar şöyle gerekirse kavga çıksın haklısın burada sen cok istiyorsan git dışarıda buluş falan de baya triplen hakkın yani
Gizli Üye(30-35)+1 yılTekrar konuş anlat yine devam ederse evden ayrıl ya da boşan
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhaksız tabi , birde bekar arkadaşları gelmesi hoş değil
00 Yorumla
+1 yılSen bundan rahatsız sin ve eşin farkında değil bu ne saçma bir durum insan utanır benim eşim yeni gelin ben buna biraz zaman ayırmalıyım demeliyken arkadaş larina mi ayırıyor zamanini
00 Yorumla
+1 yılYemek filan yapma , temizlikte yapma o zaman ya da sende arkadaşlarını komşularını topla eve
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 928 cevap paylaştı.
+1 yılherşeyi hazırla onlar gelecegi gün sende bir yere git.
10 Yorumla Acımasız olmak istemem, ama açıkça belirtmezsen konu evliliğini yiyip bitirecektir..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsenin gibi bir çıtırın yanına hanzoları niye dolduruyor
00 YorumlaYok artık daha neler, işimiz var deseniz anlamazlar mı :)
00 Yorumla
+1 yıleşinle konuş bizim hanım covid oldu desin arkadaşlarına gelmezler :D
00 Yorumla
+1 yılçok rahatsızsan başka bir odaya çekil eşin takılsın
00 Yorumla
+1 yılDüşüncesizlik bu siz yeni evlisiniz birbirinizle rahatça vakit geçirmelisiniz
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Sadece erkekler mi yoksa kadın erkek karışık mı
02 Yorumla
Soran+1 yılSadece erkekler
+1 yılEşin kendisi mi çağırıyor yoksa onlar mı geliyor?
02 Yorumla
Soran+1 yılYaa bizim çocuklar gelecek diyor haberlesiyorlar herhalde anlamadım bende
- +1 yıl
Kendisi çağırıyor o zaman. Hal ve hareketleri nasıl peki onlar gelince ve gidince
+1 yılGelenler eşi ile mi geliyor?
02 Yorumla
Soran+1 yılEvli olanlar da var ama tek geliyorlar keske eslerinide alsalar. Tek basima odaya kapanıyorum :/
- +1 yıl
Evli adamın evine tek bekar erkek girmez. Kocan da bir sorun var.
- Aile & Toplum konusunda 342 cevap paylaştı.
+1 yılSana karşı nasıllar?
Asılan bakan oluyor mu?03 Yorumla
Soran+1 yılYani ben odama gidiyorum daha çok ama 1 tanesi çok ashaplarimi bozuyor mutfağa gidiyorum hemen arkamdan geliyor su almaya geldim diyor birde orada sohbet başlatıyor cins cins insanlar
- +1 yıl
Eşin kıskanmıyor mu?
Sende ona ders olması açısından arkadaşlarına samimi davran. bir şey derse senin arkadaşların aynı ev içinde ister istemez yakınlık oluyor. Rahatsız oluyorsan getirme Eve de. Bence kadınlığını kullan biraz samimi davran açık giyin. Eşin kıskanınca belki düzelir - +1 yıl
Bence dene
- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılOnunla bu durumu konuş
10 Yorumla
+1 yılKac git annenin evine 1 hafta kendi agirlasin
10 Yorumla
+1 yılİyice evi pavyona çevirmiş o da 😂
00 Yorumla
+1 yılSeksi kes. Bu kadar basit.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılSöyle eşine gelmesinler
00 Yorumla
+1 yılEn sevmediğim iş. Kocan anlayışsızmış
00 Yorumla
+1 yılSen haklısın eşinin seni düşünmesi gerekiyor
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 408 cevap paylaştı.
+1 yılÇözümü biliyo olman lazım knk
00 Yorumla Beni alacak kız bu anlamda çok şanslı
00 Yorumla
+1 yılEşin ne geniş insanmış düşman başına
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Biraz sabırlı olmalısın
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 327 cevap paylaştı.
+1 yılEvli evine yakın akraba dışı bekar erkek sokulmaz.
00 Yorumla Bence de normal değil bu
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 510 cevap paylaştı.
+1 yılGelmesinler her hafta ne isi var ailesi neysede
00 Yorumla - Devamını Gör (32)
Devamını Gör(77)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Yeni evliyim ve eşimin arkadaşları her gün bize geliyor. Ne olacak böyle?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler