Nişanlımın ailesi evlenince sürekli evimize gelmeyi planlıyorlar. Ne yapacağım ben?

ekimde düğünüm var ve bir sürü soru işareti oluştu
nişanlım ailesi İzmir barbaros köyünde yaşıyor biz evlenince İzmir merkezde olacağız tanıştığımızda sevgililik döneminde 3 yıl ailesi köyden hiç gelmedi hatta niye gelmiyorlar diye kızdığını kavga ettiğini hatırlıyorum ama son bir yıldır neredeyse nişanlımın evinden gitmiyorlar birde kız kardeşi anneannesi annesi ve babası 4 kişi birden geliyorlar burası rahatmış falan kız kardeşin için iyi oluyor diyorlar
asıl sorun şu ki evlenincede gelecekler geçen gün babası biz geliriz kalmaya bol bol sizi yalnız bırakmayız kızım benim diye beni sevdi
annesi komşu bulmuş ay ben çok sevdim el işi öğretecek bna size gelince öğretir bol bol dedi
kız kardeşi kendine arkadaş bulmuş onunla geziyor
ben kendi aileme anlattım onlar yapmazlar heralde sürekli gelmezler dediler hatta babam sizde burdan bir ev tutsanız hep kalsanız ne güzel olur dediğinde yok yapamayız burada gelir arada kalırız oğlumla kızımda dediler.
Geçen gün kayınpederim evimizin aşağısındaki peynirci, ile konuşmuş özel peynir varmış onu yapacakmış adam iiki haftaya bir alırım demiş
annesi sizin yeni evin ısıtması güzel kışlar iyi geçeek burada hep birlikte iliklerimize kadar ısıncaz dedi.
nişanlıma söyledim dayanamadım artık benim ailem gelmez öyle dedi söylediklerini söylediğimde öylesine demişlerdir dedi sonrada aradan iki gün geçti bana cephe aldı ailemi istemiyorsun sen diye o hiç evime giremezler anlamış sonra anlattım ama yani inanın hiç bi şekilde anlamıyorlar evlenmeden göremeyeceğim bunu ama evlenincede gelip dururlarsa ilk uyarır olmuyorsa her şey kötüye gidecek biliyorum ve çok çaresiz kaldım çok seviyorum hiç sorunumuz yoktu onların bu tavrı mafetti herşeyi
merkeze gelip yerleşseler olur ama dinlemiyorlar planları benim evde kalmak daha bir çok farklı şekilde gösterdiler bunlar aklıma gelenleri sadece göstermediler söylediler bana fikir verin güzelce dediğimde nişanlım zırt pırt gelirlerse bn kabul etmem diyo ama sonrada darılıyor

Nişanlımın ailesi evlenince sürekli evimize gelmeyi planlıyorlar. Ne yapacağım ben?