2. Sayfada Gülşen ve Müge'ye konuk olan futbolcu Özer Hurmacı'nın eşi Mihriban Hurmacı, ekonomik ve fiziksel olarak şiddete uğradığını anlattı. Mihriban Hurmacı eşinin verdiği günlük 1000 TL'ye isyan etti.
Bu gönderiyi Instagram'da görüntüleyin
Oyuncu ÖZLEM ÖZDEN çok güzel yorum yapmış:
"Evlilik milli piyango gibidir. Bazen büyük ikramiye size çıkar. Bazen de amorti bile çakmaz. Dünyada kadınlar, kendi kadınlarımızı ayrı tutmuyorum evlenirken ekonomisi iyi erkek tercih ediyorlar. Haklılar. Benim de kızım olsa zengin adamla evlensin isterim ya da bekar olduğum için ben de zengin adamı tercih ederim. Lakin bu hanım kişilerin düşünmedikleri bir şey var. Evlilik sadece erkeğin kadını koruyup gözetmesinden oluşan bir kurum değil. Biz kadınlar kendi ayaklarımız üzerinde durmalıyız. Kendimize çocuklarımıza bakmayı becermeliyiz. İster eğitimli olup meslek sahibi olalım ya da kendimizi yetiştirip ayaklarımızın üzerinde duralım. Bir erkeğin bize, çocuklarımıza(!) para vermesini beklemeyelim. Videoda ne diyor “O’nun üç çocuğuna bakıyorum” . Ah be yavrum o 3 çocuk senin de çocuğun. Sen ayaklarının üzerinde durmadan ya da bir ihtimal ayrılırsam ya da kocam ölürse ben bu çocuklara nasıl bakarım diye düşünmeden evleniyorsan ben sana ne diyeyim. Bakım pahalıymış, arabamın benzini. Bu ülkede ne kadınlar ne zorluklar çekiyor. Daha geçen senelerde saç kurutmayı açıp çocukları evde üşümesin diye bir kadın intihar etti. Sen gelmiş bize manikürdü saçtı diyorsun. Günde 500 TL ayda 15 Bin eder. Bir şekil geçinmeyi becer. Kocanın trilyonları ne yazık ki senin değil. Her zaman o musluk akmayacak gibi düşünüp hayatını yaşayacaksın. Yoksa üç gün önce haline üzülür bugün bu kadın ne diyor deriz. Hiçbir dostu da yokmuş ki. Bu açıklamaları yakmış. “Evet dip boyan gelmiş aşırı üzücü bir durum, 500 TL ile olmaz” Sıradaki dert gelsin…"
Bazı kadınların erkeklere gelir kaynağı olarak bel bağlamasını nasıl değerlendiriyorsunuz?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer