hisseder miydiniz?
hissederim
hissetmem
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
hisseder miydiniz?
Onun maaşı benim maaşım, benim maaşım benim maaşım sjsj😀
Şaka bir tarafa beraber harcamayacaksak neden evlendik ki. Ben aşağılık kompleksinde hissetmezdim, ama sürekli benden çok kazandığını yüzüme vurup ezmeye kalkarsa kötü hissederim tabi. Öyle biri uzak olsun
Aşağılık kompleksi değil de, yetersiz hissederim. Tam da bahsettiğim şekilde gelirlerimiz var zaten ortalama olarak.
Yetişme şeklim gereği her masrafa ortak oluyorum ve doğal olarak temel ihtiyaçlarımızı karşıladıktan sonra onun eline birikim yapacak kadar para kalırken bende 1 kuruş kalmıyor. Kazandığımı olduğu gibi eve yatırmak yıpratıyor beni. Yetersiz kalıyorum yani.
Senin kocan hiç kendine bakmıyo ozaman sonuç olarak 😂
@AFiliYlnzlk hayır, fazla tutumlu ve birikim çabasında sadece.
Zaten kendine baksa da bütün para bitecek kdr harcamaz ki yani erkeğin bakımı okdr fazla değil 😀 senin de paran kalmayacak kdr hakim yapman israf ama tam tersi sende hiç tutumlu değilsin demek ki 😂
@AFiliYlnzlk Gerekli seviyede bakıyor zaten kendine. Ben de cilt bakım ürünleri dışında gereksiz harcama yapmıyorum, pahalı bir şehirde yaşadığımız için masraflara ortak olunca bütün param bitiyor doğal olarak. Evin kirası aylık gelirimden daha fazla, normal değil mi bitmesi?
Kiradaysanız sıkıntı doğru zaten birinizin maaşını kiraya gider
Cevap
32Cevap
hissederim
Hiç kimse demesin boşuna hissetmem falan filan çünkü tüm insanlık hisseder hele bide fazla alan taraf kadınsa vuvvvv🏃♂️🏃♂️🏃♂️kaç kurtar kendini ✅
Fazla maaş alan kadın olsun adam çalışmasın ister kıskançlıktan..
Ama bence erkek alsa o maaşı çok da sorun olmaz. Aksine kadınlar bu durumla gurur duyar.
Bu tamamen karşımdakiyle alakalı, onun karakteri o aradaki fazla kazancın vermiş olduğu gölgede kalma hissini yok edebilir..
O zaman sorun etmem elbette.
Para odaklı bir dünyam yok benim. Kadınım edepli olsun da, benden az ya da çok kazanması umurumda değil.
Senin paran benim param oluyo ise sıkıntı. benim maaşım daha fazlaydı evi arabayı benm sayemde aldık derse vay halimize
Baba bir 40-50 daha kazanırsa ben ev işlerine bakabilirim.
Hayır aksine mutlu olurum. Yeter ki başarılı olsun bol kazançlı olsun.😸
Eğer hissediyorsan bu gerçek bir ilişki değildir böyle şeylerin ne önemi var
hissetmezdim zira uygun ortamı bulmak çiftlerin kendi elinde,
Benden fazla kazanabilirse benim kazandığımıda alsın 🤣
ya en ufak bir istekte çekinirim ama eşimede bağlı o yüzden eşe bağlı yaa.
hissetmem hatta gururlanırım. doğru adamı seçmişim👏🏻
banane ya kendi param abakarım eğer yetiyorsa sorun yok bence.
yeriz beraber çatır çatır ne güzel işte hayata akarız ama bazende yatırım lazım.
Hissetmem ona göre varlıkları genişletiriz diye düşünürüm
#Hükümdar
yani şu an ki durummuz ilerisini etkilecekse hiç sorun olmaz ama tutupta ileride konsunu açıcaksa aman kalsın.
valla çalışmam ki öyle otururum ama fazla para da göz çıkarmaz o parayla yatırım yapılır çok rahat bir şekilde.
yani o eşimin takdirine kalmış ama tutupta boş yaparsa önce içinden geçerim sonra olacaklardan kendi sorumlu olur.
ne hissedicem insan gibi anlaşıyorsak ama tutup sürekli şöyle şöyle derse o paradan tek lokma yemem.
10 k sını verirse neden hissedeyim canım kocam. Şaka bir yana harcamaları göz önüne alırken olabilri.
Kadınının hissetmesine gerek yok. Erkek hisseder.
Aşağılık kompleksi hissedilmez çünkü ortak bir yaşam paylaşılıyor.
yok valla 15 yerken 30 yerim ne güzel çııt çıırrr.
yok be ne hissedicem yeriz beraber oturup insan eşiyle neden yaşar hayat birliği olduğu için.
yok ya neden hissedim geçim sorunumuz olmaz ne güzel işte.
koca parası yemek mmm aman ne aşalık kompleksi hissedicem yeriz içeriz.
herkesin aldığı maaş kendine değil ama ona göre harcama yaparız.
Tıpkı olsa beni geçemez. Yine de cevap verim eşim olduysa girmem.
Onun kazandığı para neden bana batsın
Benden fazla kazanmasını istemem
Ne güzel yeriz parasini
Hissetmem diyenler yaşarsanız anlarsıniz
Hissetmem. Niye hissedeyim canım?😇😊
Hissetmem eşim 40 bin kazansın calismam 😂
Ne iş yapıyor eşim buna bağlı
çalışmam eşimin maaşı bize yeter :d
Daha bile güzel^^
Hissetmem çünkü 40 binden fazla kazanıyorum
Kanka 25 alıyorum eşim 40 gibi. Sıkıntı yok
Hissetmem
Normal bu olabilir
Ne alaka
Hissetmem
Hissederim
Hissetmem
Hayır hiçte hissetmem sonuçta o benim eşim
Eşim neden öyle hissedeyim ki
hissetmem neden hissedeyim her şey para değil.
Hissetmem
Bilakis hoşuma gider
Hissetmem
Ayy inşallah olur da yerim
hissetmem
Hissetmem
Hissetmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?