Benim bir derdim mi var?

Yazılım mühendisiyim evden çalışıyorum. Buzdolabının fişini çektim dışardan yemek söylüyorum ama dün unutmuşum mesela 1.5 gündür bişey yemedim. Öyle hani akşam yemeği yiyelim kahvaltı edelim falan yok.

Arkadaşlarım vardı ilişkimi kestim başka bir şehre taşındım kimseyi tanımıyorum.

cuma namazı için haftada bir evden çıkıyorum geçen cuma uyumuşum gidemedim. 5 vakit namaz kılmam sadece cuma ve ramazanlar ama din e olan bağım intihar vs gibi şeyleri düşünmemi her zaman engellemiştir.

Son zamanlarda (1 yıl belki daha az) 30 kilo verdim başta kilo vermek istiyordum yememe dikkat etme vs ama son durumda artık hiç bir şey yiyesim yok. Hayatım bi garip bunları yazdım ama ne sorucam bilemedim. Ne sorunum var ya da bunlar sorun mu onu bile bilemiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Extra bir bilgi daha vereyim hiç aşı olmadım , corona bulaştıracak 1 insan bile yok çevremde corona ne zamandır çıktı bilmiyorum ama hala yakalanmadım
Güncellemeler
+1 yıl
Biraz üzerine düşündüm ve insanlarla konuştum ek yapmak istiyorum.

Ben liseye kadar popisi olan bir çocuktum. d
Lisede öyle en birince olmasak da kendi çapımda bir auramla ortalama bir şekilde hayatımı idame ettirdim.
Üni den itibaren hayattan silindim arkadaşlar üniversitede 10 kişi 4+2 6 yıldır hiç bir yeni insan tanımadım elimde olan lise arkadaşlarımı da bıraktım dandini dastana diyerek yeni bir şehre geçtim.
Benim bir derdim mi var?