Eşimin çocuğunu istemiyorum yaşadıklarıma inanamıcaksiniz. Devamı?

Beni sürekli tehdit ediyor olacaklardan ben sorumlu değilim diyor ben büyüyünce seni döverim vururum diyor babasına da aynı şekilde davranıyor. Ve ben hamile olduğumu öğrendim çocuk daha çok değişti ama tabii kardeşi olacağını duyunca da sevindi ama artık beni babasından daha kıskanmaya başladı annesine gitti ben dedimki hiç bişey anlatma ama gitmiş her şeyi anlatmış hatta sormuşlar kaç aylık cinsiyeti bellimi falan. İşte en son gittiğinde da sormuşlar hep soruyorlarmiş baban napiyor falan diye babanın eşi sana bişey yapıyormu sana bağırıyormu falan diye çocukta evet bir kaç kere bağırdığim oldu ama vurmadım hiç bir zaman onu söylemiş ve demiş ki eğer sana bişey yaparsa bana şöyle ben onu mahvederim ben onu öldürürüm demiş. Çocuk geldi biz kayınvalidemin evindeydik o benim kayınvalidemi aradı ve diyor ki benim çocuğuma bağiramas çocuğuma bakamıyor benim çocuğuma kızamaz diyor ben çocuğu bakacak kimsem olmadığı için babasına verdim diyor yaşadığım şeylerde o kadar çok anlatılacak şey varki ben onların hepsini buraya siğdiramam ben çok yoruldum ben çok yıprandım ben artık eşimin çocuğunu istemiyorum benim yuvamı bozuyor her iki günde eşimle kavga etmek istemiyorum bu yüzden benim huzurumu bozuyor ben artık dayanamıyorum çocuğunu annesine vermesini istiyorum ama vermiyor ben şimdi ne yapacam bana bir yol gösterin.
Eşimin çocuğunu istemiyorum yaşadıklarıma inanamıcaksiniz. Devamı?