AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
94Cevap
Yunanlilar bir ermeniler iki adolf olsaydim yapardim bir iyilik dunyaya (adolf olamayacagim icin sorun yok)
of konu bıttı bde senle ugrasamam
Kusura bakma kardesim. Ama icimden gecenler bunlar
Milletmi sevmeyeni sevmem. Ekmegini yedigi milletin arkasından vuran sevmem.
Hırsızı sevmem, katili sevmem. Topragıma, namusuma göz dikeni sevmem. Nefret ederim.
Keske o soykırım gercek olsaydı.
Kardesim bu ulke bizim sen o irkci serefsizlere aldirma hepimizin bnim oldugu kadarda senin de hakkinvar bu ulkede
saol 3 4 kişi sıkıntı yaptı çok o kdr
O 3 4 kisi zenciye maymun diyen zihniyetle ayni
siyasette bazen oluyor böyle şeyler bunun biçok örneği var yani genel olarak ermeniler risk yarattığı için sürülmüş
ermenileri genel olarak sevmeme diye bişey de yok ama sen bazı ermenilerin Türklere neler söylediklerini duysan bize de hak verirsin
evet ellerine geçirseleer dilim dilim edecek kadar kinciler ama hepimiz değiliz
herkes olmadığını biliyorum ama çok uçlar var biz yine insaflıyız ermenistanda bir müzede Türkiyenin 6 ilini toprağını bizim topraklarımız falan diye sergiliyolar onlar bizden daha hırslılar
genel bir yargıya varılmamalı ama tüm bunları görünce direk o sinirle ermenileri sevmiyorum falan diyebiliyosun
bence türkler kinci değil ermenilere karşı.. ermeniler özellikle türkiye dışındakiler türklere çok kinli aynı yunanlılar gibi
hayır osmanlı dönemindeki gibi tekrar kardeş olsak suruldumuz yerlere gerı dönsek n guzel olurdu
Bak kardeş olsak diyor sonra geliyor haksız olanı savunuyor nesin l*n sen :D
of kurunun yanında yaşlarıda yakmışlar kıtmısın ben turkleri sevıyom azeriler hariç
Bende Eski Bir Bitlis Türk'üyüm O zamanki Ermeniler hak etmiş sürgünü anadoluda ve kafkaslarla kızılorduyla hunharca katlettiler bizi sivil katliamı yaptılar. Niye sevelimki?
suçsuz ermeni hlkının suçu ne ahlatlısın kesin
Evet Ahlat bildin. Suçsuz Ermeni Halkının suçu ne he :D Suçsuz Türk halkının suçu neyse Ermenilerinkide o.
Televizyon ve yayın organları ve yazarlar sevmiyor, ben benle sorunu olmayan herkesi seviyorum.
:d hım
Bende Bitlis Kürdüyüm kardesim, ben seni seviyorum. Hatta Ağrıda sizlerle birlikte halay çektik, biz sizleri Kardeş olarak görüyoruz. Sevgiyle kalın.
Ben herkesi seviyorum , genelleme yapan hayvanları boşver sen , insan olsun yeter
:D saol türk kardeşim <3
Toprak isterseniz dalarım ama haberin olsun :)
yok sadece köyüme yerleşebılmek ısterdım ama
takip ettım
Hangi partiye oy veriyorsun? Eğer türkiyede yaşıyorsan?
akp çünkü mhp chp bze krşı bdp de bizi kullnmak ıstıyor
Müslümanım diyip ırk ayrımı yapan müslüman değildir. Bukadar net. İnsan geçmişinden dolayı ayıplanamaz. Her milletin geçmişi pisliklerle doludur. Siyasi örgütlenmelerin sonucudur. İşte bizim gibi saf insanlarda kin kusar böyle...
Ben seviyorum aslında hiç bir milletle sorunum yok herkesin iyisi kötüsü çıkar takılmayın bir de ideolojiyle hareket etmeyin duygularla hareket edin
@Salur_Kazan' ı soruya cevap için davet etmeyi görev bilirim..
gelen olmadıda takip ettim
Gelen olmadı de sen :D Özelden konuştuk gelip sana birşeyler yazması gerekmiyor çünkü senin buna yeter bir insan oldugunu düşünmüyor.
@salur_kazan
hım tm.. d
:DD
çok komıksın bılemessin :D
senin gibi yuvarlak pizzayı kare kesip üçgen kutuya koymaya çalışmıyorum en azından
. DD beynıme bişiler yaptın nası bir cümledir o
Hediye gelen güllerden reçel yapıp geri yollayan kızda sensin..
ne :D komik çocuk
sen lebleli ile hesap makinası yazanlardansın kanımca..
bişe anlamadımki gne. d
gidenin arkasından küçük su döken kız diyorum sensin o
Ne zaman "Millet" dense "Ama İslam'da yooook :'(" diyerek Türklerin Millet bilincini iman etmediği İslam dininin arkasına saklanarak yıkaya çalışan bir Ermeni "kelime hokkabazı" bir Hıristiyan ile tartışmayı anlamsız buluyorum. İslam, milletleri tanır mı tanımaz mı tartışması bir kenara "Yoksa, İslam'da yok. Sen Müslüman mısın ki Allah'ın İslam toplumu için uygun gördüğü kuralları sana uygulayalım." der gerçerim. Ayrıca Karabağ benim için de kutsal, mangal ayini yapacaz orda biz.
konular eskilerden açılırsa akşama kadar burada konuşur dururuz valla
açın :d
Ermeni kurt bu su degl sen soru sorarken irkcilik yapmissin kurtleri kötulemissin onun icin yerin belli klozet ici
NE ,:D?
kürt türk ermeni diye yapılan kan milliyetçiliğine karşım milliyetçilik tembelliktir kankis
Benim ermenilerle bir sorunum yok aslında iyi insanlar ama bize dis gösterene dişi sokarım bende;)
:Ddd erivana yolun düşerse beklerim
Hiç sanmıyorum ama düşerse yazarım buradan :D
Ermeniler inzo ismini kullanır mı konumuzla alakası yok belki :)
sinzo duydum
Ananemin ismi inzo şüpheleniyoz ermenilik var mı diye :) ben kürdüm ama bu topraklarda kimin ne olduğu belli değil mühim olan insan olmak
:D olabilir ama zaza isimleride çok değişiktir
Evet bir kısımda zazalar ermeni diyor dersim alevi zazaları ermeni diyor ortalık karambol yani :) bu arada kürtlerede atmışsın bayağı ermeniler kürtlerin çeyreğini yaptı diye :)
tabi milleti sadıka unvanını beleşe vermediler ya
Anlamadm yazdığından birşey :)
@SwetGirlheyestan
Bende kürdüm ve kürt olmama rağmen sizin yaptığınız katliamlara rağmen sizin için elimden geldiğinde hakkinizi korumaya calistim kalkmis burada vani vr kurtleri kotuluyor dengesiz
dengesızz derken?
Ufak örnek herifler Türk bayrağına basiyor bumu saygı hiiii
anlamadım
Boşver anlama zaten
Sonra soykirim dersin
mk ben isyancı ermeni dilim
Mk nedir
seninle tanışalım ve birebir bu konu üzerinde fikirlerimizi beyan edelim bak sende ikna olacaksın canım. seni tanımaya bekliyorum canım. hazırmısın?
olurda da ne konuda ikna edicen
canım sen hangi çeşit dersen ben varım. benim için konu ayrıcalıgında sıkıntı olmaz.
Kin tutmayı sevmem humanistim desemde ermenilerin ben taa...
çok ayıp
Benim kisisel fikrim turk irkindan baska iski sevmiyorum
musluman deilsin glba
Elhamdulillah
bu ırkçılık ne ozmn
Soyle anlatayim ven almanyadayim bir kez daha yanilmadim dunyada turkun turkten baska dostu yok. Yanlis ablama ermeniler kotudur gibide bir dusunceye haiz degilim
:D ilk bşta bna saydırıonuz sonra yumuşuonuz
Dedem in ailesini ermeni çeteleri bitliste katletti e
ermenileri sevmiyorum kürtleride sevmiyorum. yani adı üstünde hep zarar vermişler.
Kürtler Ermenilere Sahip çıktı sen niye Kötü Gösteriyorsun Kürtleri?
sahıp çıkmışmış zazalarıda kandırıyolar
amaç ne mk kurdıstanını kurmak defolun g. anadoluda kurun
Ermeni Oldugunu Söylüyorsun. Dışlanmak hoşuna gidiyor galiba.
kımsenın beni dışlamaya hakkı yok
siz kimsiniz bir avuç topluluk türklere soykırım yaptığınızı sanıyorsunuz.
bir mal da al işte
kess
mal sensin sığır
Sizleri topraklarınızdan kovan kişilereden bile bir çift iyi söz bekliyorsunuz
:D sakin türk evet beklıyoruz tum kurtler pkk olmadığı gibi her ermenide isyan etmemişti
Ole diyorsun ama ermeni isyanlarının sebebi faşizm gölgesinde gelişen devletin onların ırkını dilini inkar etmesiydi
sonuç olarak gunumuz ermenstanınıda turkler bze hedıye etti
Bu arada ben ben türkleri eleştirdim ermenileri değil
Tek kelime soylüyorum YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ ✌
Sadece cahillikten hiç bir nedeni yok
:d <3
galiba
O sizin köyde yaşayan ve Kürt dediklerin kimliğini gizleyen Ermeniler olmasın?:)
hyr mlesef değil :S
:) bölücü Kürtlerin Ermeni kökenli olduğu konusunda çok kaynak ve delil var. Biz Bize dostluk eden kimseye düşmanlık etmeyiz. Bölücü ve hainler ise her zaman düşmanıdır bu milletin.
yaw he :D ingilizlerde arap ztn
:) böyle bir soruyu soracak medeni cesareti olan biri olarak cevabın çok seviyesiz. Ben de karşımda gerçek bir entellektüel var zannetmistim.
tm başkent muş.. d
Günümüz ermenileri şimdiki yerlerine taşınırlarken bir çoğu firar etmiş ve kürtlere sığınmışlardır. Şimdide söyledikleri lafa bakın.
of nese konu btti
Ben kimseye karşı kin, nefret vb. beslemiyorum.
Biz kımın sevdıgımızı bılmıyoruz ki :-)
Türkler nankördür normal takmayın...
bn yınede sevıyom <3 ırkçıları hariç
Türklerin %99 u ırkçıdır sadece ırkçı değil faşisttir emin ol ellerinden gelse türk hariç ha bide araplar hariç herkezi diri diri yakarlar buna kendi soydaşları aleviler ve şii azeriler, türkmenler dahil...
ben bir faşistim gidiyorum buradan
tm hitler abi. d
Senin atalarin doguda ortaligi karistirmis ama :))
evet :SS
Osmanlilar ermenilere sagdik millet dermis ama ermeniler rus oyununa gelmis isyan etmis. Biz yine de ermenileri seviyoruz uzun bir gecmisimiz var onlarla. Turkler genelde araplari pek sevmez. Cunku en buyuk ihaneti onlar yaptilar.
ben halen milleti sadıkayım dıom gunde en az 2 kere bnle tartışıyolar
Bosver sen o embesilleri. Milleti sadikaya canimiz feda.
saol :D
Şimdi nerede yaşıyorsun?
İstanbul
Mavi kitap hakkında ne düşünüyorsun?
soykırımı desteklıyor
Sen soykırım olduğunu düşünüyor musun?
evet ama aslında soykırım ypmak istememişsiniz
Tehcir 1. Dünya savaşı başladığında doğu cephesi ile olan rusya savaşımızda rusya ya silahlı saldırılarla destek verip cephe ile cephe gerisinin bağını kesip halk üzerinde korku ve panik yaratmaya çalışan. Sadece ortadoks ermenilere uygulandı. Tehcir e tabi 550.000 ortadoks ermeni osmanlı tebası vatandaşın 460.000 i sağlıklı olarak osmanlı hududu içerisinde başka topraklara nakledildi. Tehciri bizzat illerin valileri takip etti ve ilgilendi. Lübnan, suriye, ırak gibi yerde yaşayan ermeniler yeni sınırlardan dolayı ülje dışında kaldı. Savaştan sonra gittiği yerde iyi halini devam ettiren ermenilerin bir kısmı geri döndü.
5 kuruşsuz döndüler sorma bir iğnesiz :D
ama gittikleri yerde de ev vs içün para vermediler
Bak istersen bir gün van, erzincan ve erzurum a git ve o dönem ermeniler neler yapmış bizzat anlatsınlar sana. Askerlerin bile değil sivillerin, köylülerin, yailı ve çocukların neler çektiklerini gidip birinci ağuzdan dinleyebilirsin. Osmanlı bunu yapmak istediği için değil. Yapmaya mecbur kaldığı için yaptı. Asala farklı mıydı? Çoluk çocuklarıyla büyükelçileri öldürdü avrupa nın göbeğinde. Hem asala nın buraktık dediği tarih ile pkk nın başladığı tarih e bir bakarsan aradaki bağlantıyı da anlayabilirsin inan.
bitlise köyüme gttim 0 ermeni bitlisi resmen tamamını boşalttırmışlar
O zaman tamamı ruslara destek veren ortadoks ermenilerindendir. Hiç sordun mu? Ermeniler size hangi katliamları yaptı diye?
birde ermeni olup alevi kisvesi altında yaşayanlar var ona da bakmalıydın
Akdamar ve 24 Nisan tatihi çok önemlidir. Bu meseleleri bilenin bilmesi gereken 3-4 şeyden biridir.
bnim kimseye karşı ön yargım nefretim yok kanka
:d <3
bizi sevmeyeni biz neden sevelim?
ben seviyorum
bizim Türkiye ermenileriyle sıkıntımız yok. sıkıntımız sınır ötesindekilerle !!
yanlış anlaşılmasın hepimiz hırant da değiliz
bn sadece suruldum yerlere gerı yerleştirilmeyi isterdim
önce #Azerbaycandan aldıkları yerleri bir versinler sonrasına sonra bakarız
orası karabağın yerine alındı alabilecek gucunuz varsa alın
Elbet bir gün Karabağ geri alınacak :)
karabağ azerbaycanın ztn
Ermenilerle sorunumuz vardır fakat tarihte Ermeniye en iyi davranan millette Türk milletidir yeni bir Karabağ savaşına hazırız ama Ermeniler sınır kapısını kapatsak açlıktan olursunuz bunu unutmayın
biliyorum karabağ savaşı olmaz ztn turklerle bız krdeş gbiydik grçi bn hala öyleyim
Arkamızdan vursalarda. Kızları ve yemekleri guzel.
:D a çok teşekkür arkanızdan vuranlar isyancılardı halkımız değil
Alakası yok. Baktım baktım hep bilgisizce kulaktan dolma bilgiler var. Hic o taraflara girmedim isi espiriye vurdum. 😊
Soykırım varmı-yokmu?
Şöle düşünüyorum soykırım yplmak istenmedi fakat oldu yani vardır
malsın biliyorsun değil mi?
uza be
Provakatör adi
guncellemelerımı oku ondan sonra konuş
gerçekten provokatörsün sen, yok kürtlerin size yaptığının bilmem kaçını yok soykırım, gerçek bir malsın.
of nese iyi gunler
İyiymiş.
ne iyimiş :D
BEN, NE ermeniyi NE de kürdü SEVERİM.
bişey demıcem kendini musluman sanan bu adama
Sanane benim dinimden. Ha kürt, Ha ermeni. Farketmezzz
Lanet olsun sen ve senin gbilere pis ermeni
azını kırarım şerefsız ısyancı ermeni dilim ben ՊռեԳոմեշ
Sus l*n yiyosa ck karsima hakkari dag komanda tugayi gel yiyosa
Bu vatani bolmeye clisan herkesn karsisndaym teror ya da ermeni pezewenkler ah osmanli olckti smdi boyle knusblymuydunz
ben ülkeyi bölekmi dedim hay ya ezbre konuşma bnle
Hadi be yuzsuz gucunuz yetse bir kasik suda bogacksnzda
Ama allah size o firsati wermyor szin gbilern cni cehenneme
Kendine güvenin gizliden sormaz sıkıyor özel yaz
senın gıbıler kufur etsın dıyemi
Ben asla küfür etmem asla neresi olduğumda yazılı orda sen ozelime yaz konusalim
:D gerek yok
Neden yemem seni merak etme biraz sadece konusacaz
Korkak
ok by krdeş
Ne sadece konulacaktik neden bunu yaptın anlamadim
Acma hic acma konuyu
açtık işte :d
Ermeni + Kürt = Zaza
yok da neler zazalar osetlerle akraba
ırkçılığa hayır
olmasa iyimiş kanka