Güncellemeler
+1 yıl
Ve ben bu Boşnak yüzünden 5. senelik konuştuğum adamı kaybettim. Oda beni sevdi bekledi ama ben yıktım onu da
Güncellemeler
+1 yıl
Sonuç ikisi de evlendj şimdi. Birisinin oğlu olmuş. Ve ben biseye çok sinir oldum ben Boşnak olanın köyüne nisanliyken. Annesi de onu nisanladi köyden kız buldu. Nişanlandı. Yanımda anlatıyorlar nisanlandigini falan ne acılar cektirdim kendime be
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Eee ne yapalım senin için şimdi?
Git bidaha evlen karşıki köy den biriyle..
Bence seni o 8 ay, beğenmediğin adamın ''ahı'' tuttu..
Ölene kadar da böyle devam eder..
Mk benden 7 yas büyüktü ayı gibiydi. Ayrılınca diyo millet hiç yakismiyorduniz diye sen bebek gibisin diyorlar beni hak etmiyordu o da yipratti maddi olarak bizi. Bide abdestli namazliydi
Boşaniyorum ve. Ben bisey daha yaptım
Bu Boşnak olana çok sinir oldum. Numarasını silmemiştım. Bunun nişanlısını hakaret ettjm whatsptan. Oda beni savcılığa vermiş. Ertesi gün kapı çaldı sivil polis çok sisli karanlık olduğu büraya götürdüler beni. Nasıl korktum evde yanımda annemde vardı Neyse ki eşim işteydi. Annemler özür diledi. Bu bosnagın evjne gidip şikayeti geri aldı
sen zaten kapinin onunden gecen ilk erkekle evlenicekmissin o da olmus daha ne olsun
Yıkıldım ama
oyle birsey yok oyun saniyorsun hayati yok nisanlanayim gorsun vay evleneyim cocuk olsun al iste hepsi oldu hepside senin kararindi
Ne biliyim. Annemde çok şık bigaz etti. Kayinna kapimizdan gitmedi
Vlla arkadaşım bi kız vardı. Ona anlattım derdimo oda annemden yana oldu. Bana kızdı
artik olan olmus durumu kabul et ve mutlu olmak icin bahaneler bul kendine
Valla cennetlik oldum. Ölüm yakın bana hissediyorum çok ağır yaşadıklarım hak etmedim bunları
bence agir hic bir sey yasamamissin hemde hic hatta her istedigini yapmissin bunu kabul etsen zaten cozum kolay
Kendimi sıka sıka durdum. Diyorum neresi ağır değil. Kendime kıydım ben..
bak abicim sevdim dedin nisanlandin cocugun annesi ile gecinemedin hangimizi tutar diye inat ettim iliskin bitti
sonra eski nisanlinla ayni koyden diye hic olmayacak adamla nisanlandin 8 ay sonra ay yapamam dedin ayrildin
o bitti herkes evlendi ben evde kaldim deyip ilk gelen adamla cocuk yapicam diye evlendin :)
simdi agliyorsun :)
soyle bakim sana kim ne yapmis :)
Boşnak olan eğlenmemişti o zaman mesaj attım döndüre bilirdim bütün köy beni sevdiğini konuşuyordu. Yıkıldığını gururum oksanjyordu. . Niye taktım onu bu kadar diyorum. Şimdi gelse hayatta bakmam. Onu bu kadar taktım. Çünkü 5 senelik sevdiğim adamı kaybettim onun yüzünden. Ondan imtihan almak istedim galiba. Ben yine güzelim sıkıntı yok ama eskisi gibi sağlıklı değilim gibi halim yok hiç bjseye
Boşnak olanın da çocuğu yok. Evlendiği kızı görsen zorla tutuyordu elinden ilk söylendiğinde
iste kendi hayatinla kumar oynadin olan bu o uzulsun bu kahrolsun :) ben guzelim derken :) durum ortada
Ya onun yüzünden 5 senedir sevdiğim adamı kaybettim diyorum.. naptigimi bilmedim hersey boştu kendime hiç acımadım
Bu Boşnak olana çok sinir oldum. Numarasını silmemiştım. Bunun nişanlısını hakaret ettjm whatsptan. Oda beni savcılığa vermiş. Ertesi gün kapı çaldı sivil polis çok sisli karanlık olduğu büraya götürdüler beni. Nasıl korktum evde yanımda annemde vardı Neyse ki eşim işteydi. Annemler özür diledi. Bu bosnagın evjne gidip şikayeti geri aldı
bi dur artik dur birak artik simarikligi
Artık durdum. Da sicilimde çıkar mı bu sonra
:) mit mustesarimisin ne sicili
Eee ne yapalım senin için şimdi?
Git bidaha evlen karşıki köy den biriyle..
Bence seni o 8 ay, beğenmediğin adamın ''ahı'' tuttu..
Ölene kadar da böyle devam eder..
Boşluktaydim diyorum
Yuuuh: )))))))
Lan benim yazımı kopyalamışsın jsfjsdf
Sormak istediğin ne anlayamadım.
Nasıl şeyler yaşadığım aklıma geldi yazdım öyle
Söylenecek o kadar çok şey var ki sana söylemeyecegim
Söyle
şu an yanında kim var?
Kimse
Evli değil misin
Kendin ettin kendin buldun, önüne bak
Ama yaşadıklarım çok ağır 🤕
Hayat devam ediyor yoluna bakacaksın, keşkesi olmayack