Eski sözlümün köyüne nişanlandım? Detaya gelir misiniz?

Eski sözlüm boşnaktı. Çok sevdim çok mutluydum onun yanında. Oda beni sevdi. Sözlendik. Neyse annesi beni istemedi beceriksiz diye. Oda anasını dinledi beni almadı. Sonunda Oda bitti bende. Neyse işte adım çıkmış köylerinde benim kuzende o köye nişanlıydı. Neyse o köyden istemeye geldiler beni o zaman bu Boşnakla konuşuyoruz işte diyorum beni istemeye geliyorlar sizin köyden diye. Kimlerdenmiş falan dedi. Bende inanmadı diye. Bi inada nişanlandım. Hadi bikere evet dedim ya artık 8 ay ayrılamadım. sevmediğim adamın elini tuttum. Yanıma yakışmadı. . ama boşluktaydım. O dönemler. Evlenip gecem ailesi iyi diye düşündüm. Arkadaşlarımda öyle yaptı dedim çocuğum olur. Napcem kocayı dedim. Durdum 8 ay sonra dayanamayıp ayrıldım sonra 3 ay içinde birisiyle evlendim. Hayatımı mahvettim diş ağrısı bilmezdim. Dişimi sıka sıka durdum kendimi sıktım hep. Çocuk olsun diye evlendim yine olmadı. Hayatım çok sıkıcı olduğu için çevrede yapamadım iş te bulamadım küçük şehirde oturduğum için çok sıkıyordm artık?
Güncellemeler
+1 yıl
Ve ben bu Boşnak yüzünden 5. senelik konuştuğum adamı kaybettim. Oda beni sevdi bekledi ama ben yıktım onu da
Güncellemeler
+1 yıl
Sonuç ikisi de evlendj şimdi. Birisinin oğlu olmuş. Ve ben biseye çok sinir oldum ben Boşnak olanın köyüne nisanliyken. Annesi de onu nisanladi köyden kız buldu. Nişanlandı. Yanımda anlatıyorlar nisanlandigini falan ne acılar cektirdim kendime be
Eski sözlümün köyüne nişanlandım? Detaya gelir misiniz?