+1 yılgenelkurmayın elinde belgeler var fakat ermeni ve amerikan diasporası bundan büyük kar sağlıyor o yüzden açıklamıyorlar. ermeniler zamanında kürtleri kışkırtmıştır ve Osmanlıya saldırıp katliama başlanmıştır. Soykırım var mı yok mu o kaynaklara ulaşamadım ama bildiğim sayıların çok abartıldığı. Mesela 1.5 milyon katledilen ermeniden bahsediliyor ki bahsi geçen dönemde 750 binlik bir nüfusu bile yoktu. O zamanların nüfusu ile bugünkü nüfusunu kıyaslayın. Bir de Türkiye'nin nüfusunu. Bir çelişki var mı yok mu? Ermenilerle kürtlerle sorun yok aslında, ya da halkların diyeyim. Büyükbaşları yok etmek lazım. o zaman barış gelir.
02 Yorumla
Soran+1 yıl500 bin ermeni göç ettirilmiş 360 bini sağ kurtulmuş
Soran+1 yılbizi zaten en çok katleden kürtlerdir
En İyi Cevaplar
ermenistan futbol milli takımın formasında ağrı dağının amblemi var, topraklarımızda gözü var ermenistanın
bide utanmada 1 buçuk milyon ermeni katledildi yalanını attınız şu anki ermeni nufusu zaten 3-4 milyonu geçmez yalanınız burdan anlaşılıyor azeri kardeşlerimize yaptığınız hocalı katliamını tüm dünya biliyor...
ermenistan bizimle başa çıkacak bir ülkede değil çok fakir bir devlet neyine güvenip t. c ye kafa tutar... atalarımız zamanında sizlere boyunuzun ölçüsünü vermiş hala akıllanmadınız mı?02 Yorumla
Soran+1 yılbna derken şöle dıyıp duruon ya tırnağımı yuzune geçirip aşağı cekesim geliyo 1. ben ısyancı ermenılerden dılım 2. ermenı hukumetınden bnane bn istanbuldayım
- +1 yıl
bizi türkler tehcir etti diyorsunuz peki sovyetler zamanında stalin döneminde ruslar size ne yaptı,70 yıl boyunca sovyet sömürgesiydiniz, neden rusyaya ses çıkmıyor hııı? daha öncede osmalı hakimiyetindeydiniz yani yalamaya dönmüş ezik bir topluluktan bahsediyoruz. ananız rusya babanız türkiye sizin bunu böyle bilin...
sende böyle diyon ya o tırnaklarını alıp...
Ermeniler de türklere düşman olduğu için olabilirmi acaba? her yerde soykırım soykırım diyip türkleri kötülemeyi biliyorlar ki fransa da bunu kabul etmiş hatta bir cok ülkede. türklerin dış siyasette dışlanmasının nedenlerinden biride ermenilerdir. tabı kimse seni ermenısın diye sevmemezlik yapmaz şahsen benım birden cok ermenı arkadaşım var ama bırınede böyle yaptınız demem cunku ben genelleme yapmam tabi yapan insanlarda var ama ermenı siyasetı türkleri hedef almıştır ve kendi ülkesinede bu düşünceyi empoze etmiştir kusura bakmayın ama ermenılerde turklerı sevmıyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErmenileri kürtleri herkesi seviyoruz. Bizim sevmediklerimiz ülkemizi bölmeye çalışanlar. Askerimize kurşun sıkanlar olay çıkaranlar. Soykırım yalanları atılıyo aramızı bozmaya çalışıyolar. Kürtleri kışkırtıp size hak tanınmıyor diye bölücülüğe teşfik ediyolar. Aslında bizim kimseyle sorunumuz yok dış güçler sorun çıkartıyo.
1826 Yorumla- +1 yıl
EİC Seçmişsin
Soykırım yalanı diyor sen soykırımın var oldugunu düşünüp destekliyorsun
Türkleri seviyorum diyorsun ama bir tarafında onlara saldırıyorsun.
Kendi azınla diyorsun yolda öleni soykırım sanıyorsun
Tarafsız görünsende alttan ermeniyi destekliyorsun
Nickini açmayıp elaleme aga paşa gibi yazıyorsun.
Sen daha kendi içinde çelişiyorsun
Sen kimsinki düşünemedigin konularda elaleme laf yapıyorsun defol.
Soran+1 yılben onlarla güzel konuşuyom isyan cı ermeni olmadığımı vurguladığım hlde kufur yıyorum kışkırtılıyorum napam
Soran+1 yılbuda sonradan triplendi
Soran+1 yılDİNLEDİM %70 kurdıstandır tutturmuş gidiyo
Cevap sahibi+1 yılKonuşmaya çalıştım ama daha çok sinirim bozuldu. Çünkü onların tek amacı bölmekti.. Benim fikirlerimle alay ettiler. Kuruldu bile zaten falan dediler. bir dha muhatap olmam cahil insanlar oyunlara geliyolar işte
Soran+1 yılaynen öyle asıl nolcak bılıonmu k. ıraktaki özerk kürdistan bağımsız olcak yakında o kötü pkk artçak
Cevap sahibi+1 yılHelal olsun da ben diğer eksileyenleri anlamadım. Yanlış bir şey mi söyledim. Kardeşlikten bahsetmiştim halbuki..
Soran+1 yılbilmem :d
Cevap sahibi+1 yılSende mi eksiledin soran
Soran+1 yılsaçmalama ama sonradan en iyi cevp olmadını anladım
Cevap sahibi+1 yılNeden kardeşlik işine mi gelmedi?
Soran+1 yılkızım malmısın seninle gerçekte tanışıp saç baş kavga edesım geldi sabahtır mılleti sadıkayım turkler krdeşimdir diyom mal
Cevap sahibi+1 yılTerbiyesizlik yapma işte bu yüzden sevilmiyosunuz iyi niyetten anlamıyosunuz. Türkün türkten başka dostu yoktur diye boşuna dememişler. Sonra türkler faşist dersiniz. Siz zorluyosunuz...
Soran+1 yılbana laf sokup duruon göstercem gunu ha tepeme çıksaydın
Cevap sahibi+1 yılbir benim konuşma tarzıma bak bir senin. Söylenecek çok şey var da kıyamet kopar susuyorum.
Soran+1 yılburayı terket kıyamet koparmış doğustan sorunlusun yani neyse bay
Cevap sahibi+1 yılÜslubuna dikkat et.
Soran+1 yılşikayetmı edersın :d
Cevap sahibi+1 yılYok daha iyisini yapıp Allah a havale ederim.
Soran+1 yılok :d da şu atarı bir kesek 2 mizde
Cevap sahibi+1 yılAynen hepimiz kardeşiz:)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
92Cevap
Aile & Toplum konusunda 884 cevap paylaştı. Ermenilere karşı kinci değiliz ama bizim insanımızı katledip biz onları katletmişiz gibi hak talep ediyorlar bir sürü türk toplu mezarı çıktı ama bir tane bile ermeni toplu mezarı çıkmadı annemin anlaşmasına göre ona da babaannesi anlatmış yeni gelinlerimizi sizin atalarınız göğüslerini kesip gözlerini kör edip eşeklere bağlayıp köylerde inlete inlete gezdirmiş kundakdaki bebekleri süngülere geçirmişler ve sen sürülmeyi hazmedemiyorsun ben o dönemde yaşayan biri olsaydım Size çok daha fazlasını yapardım ama eskilerle seni aynı kefeye koymuyorum
15 Yorumla
Soran+1 yılevt doğrudur isyancı birliklerın acıması yoktur tepki olarak masum ermeni hlkı katledildi ztn
- +1 yıl
bırak uğraşma hala masum ermeni halkından bahsediyo
Soran+1 yılöf kızım haklısınız dıom işte
Soran+1 yılok by
Diaspora yüzünden. PKK'dan önce asala terör mrgütü vardı. Ermeni terör örgütü idi. O bitti PKK başladı. Tabi doğuda Türk, Yunan, Ermeni, Kürtlerin birbirini yemesi batılıların işine geliyor. Geçmişte karşılıklı acılar yaşamışız ve hala deşiliyor. Sözde soykırım gibi komik iddialarla saldırıyorlar. Tabi bir Ermeni'den bana ayrımcılık yapıldı. Bana kin besliyorlar dendiğini duymadım. Hrant Dink gibi sahte olaylar yapıyorlar. Dink'in öldürülme sebebi kesinlikle oyundur. Bu çok açık. Türkiyedeki Ermenilerin bir çoğu aramızın açılmasından şikayetçi. Diaspora bizimle uğraşacağına kendi ülkesine yardım etsin. Ermenistan maalesef çok fakir bir ülke. İnsanlar terk etmek zorunda kalıyor. Ermenistanın yaptığı Hocalı katliamı ise tüm bunları körüklüyor.
11 Yorumla
Soran+1 yılkarabağ sorunu yuzunden karabağ bizim için çok önemlidir orda haksız olan ermenıstandır fkat azerbaycan çok inatçı
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞimdi ben seni tanımam etmem o yüzden dostça kelimeler seçtim rencide etmiyorum. Etnik olarak ermeni v. s. olman birşeyi değiştirmiyor Bahsettiklerinin bir kısmı hurafe bazında , iyi heredot ağzına değil göreceli araştırmacıların ağzına bakman lazım , tarafsız yazar , Kadir mısıroğlu belki kafandaki? işaretlerine yanıt bulursun daha sonra ben Türküm yöresel sıfatlanmamız ise Azeri şimdi ise şu ben adolf hitler yahudi ve çingeneleri nasıl sevmiyor ise bende ermenileri o derece hiç sevmem , ermeni kelimesini kendisine yakıştıramadığım tek kişi Hrant Dink son derece kendisini çok severim dediğim gibi ermeni kelimesini ona hakaret olarak görüyorum , bu yüzden gençler olimpiyat şampiyonasındaki 4. ncülüğü ermeni rakibi buraya geldiğine pişman etmek için kübalı boksöre sayı farkıyla kasten yenildim.
Not:1915 olaylarında ilk ermeni başbakanı Türklere karşın kasten misillemeli sataşmaları eylemleri başlatan bizlerdik diyede not defterine bizzat kendisi yazmıştır...01 Yorumla
Soran+1 yıldoğru ermenilerdir :
Pekala şu yönden baksak ırkçılığa neden ırkçılık demişler, insanlar doğdukları ana babayı seçemiyorlar ama hayatlarını başka beyinler s. iktiği üzre boka batırıyorlar. Bu nesiller boyunca böyle sürüyor, anadan doğduktan sonra bu adam kadın senle aynı haklara sahiptir. dünyada devlet ve devlet üstünlüğü kaldığı sürece bu ayrım mutlak olacaktır. Kimse geldiği topraktan tiksinmez ama bir alt coğrafyada ya da ülkede yetişmiş birinden tiksinebiliyor bu nasıl bir cahilliktir. Senin canına malınamı kastediyor yoksa buraların ağası senmisin demezlermi adama? Müslümanlığa sığmaz hiç bir hak dine sığmaz. Nefretten önce çocuklarımıza sevgiyi saygıyı ve önyargısızlığı öğretmemiz gerekir okuldan herşeyden önemli bu 3 kavram ( Küfür için k. bakmayın )
00 Yorumlahttps://i.hizliresim.com/lzL5Xr.png
Ermenilerin türkler'e yaptigi katliam..
Ama dur ermeniler "masum" bence ya, kinci olan biziz...79 Yorumla
Soran+1 yılsurgunde ölen ermenileride paylaşsana
Soran+1 yılTERBİYENİ TAKIL TÜRK AZIMDAN KÜFÜR ÇIKMADI
Soran+1 yılok by buda sözde musluman ırkçılık ve kibrini al g. g
Soran+1 yılyavşak olan kımın ırkı turkler bilir
+1 yılYavrum sen niye böyle atarlandın giderlendin paso ya? Bu "Ermeni Sevmeyen Türkler 2" gibi olmuş..
Ben hiç Ermeni sevmeyen Türk görmedim çok enteresan. Hatta Dikran Masis'e de hayranlık duyarım. Herif yardırmış, karakter olarak da çok kral bir adam. Başka da Ermeni tanımadım zaten. Sen kaç tane buldu Ermeni sevmeyen Türk?02 Yorumla
Soran+1 yılbaya
- +1 yıl
Baya.. :)
Aile & Toplum konusunda 8,5b cevap paylaştı. Bak canım Fedon çıktı ne dedi ben Rumum ama Türk vatandaşıyım bunlada gurur duyuyorum.. Lefter vardı eski futbolcu Yunanistanda Türk forması giydi diye yuhalanmıştı ama o bu formayı giydiği için gurur duyduğunu söylemişti.. Ben İstanbul da Ermenilerin çok olduğu semtte yetiştim çok Ermeni arkadaşım vardı.. Haaa neye karşıyım, kimliğini gizleyerek her türlü hainliği yapan şerefsizlere karşıyım.. Ermeni olduğun için gurur duy tabi ama bu topraklarda yaşadığın için de gurur duy...
10 Yorumla
+1 yılhamidiye alayları yaptı , ben zamanında hrant a çok kin besledim tabiki dinlemeden onu dinledikten sonra ermenilerle yaşamayı bir şans bilirim, Keşke sorunlar olmasaydı hatta, ermeniler bizİ o kadar seviyorlar ki memlketinden kaçıp 40 000 ermeni gizlice türkiye de yaşıyor neden çünkü türkiye kardeş ÜLKE ayrıca ben biliyorum tArihte ne olduğunu ama geçmiş geçmişte kaldı biz sizi dost görüyorz sizden aynısını bekliyoruz (TÜRKÜM AYRICA)
05 Yorumla- +1 yıl
neden beğenemdiniz ki doğrunu söyleyin de bilelim
Soran+1 yılaçıklamamı yptım yukarda
- +1 yıl
hangisi sensin herkes g, zli burada
Soran+1 yılSwetGirlheyestan nıckım
- +1 yıl
ben şuna inanırım burası benim ne kadar vatanımsa ermenilerinde vatanıdır , burası ermenilerin ana vatanı ermenistan baba vatanı yanlış bu burada (ayrıca türkler soykırım yapmadı) sadece bazı olaylar oldu doğru ama takılıp kalmamalıyız
Gizli Üye(36-45)+1 yılErmeniler sadık halk iken Türk Milletini arkadan vurduğu için kinci ve düşmanız.
Zamanın Ermeni Başbakanı bile " Türklere ihanet ettik. Türkler doğru yaptılar " şeklinde açıklama yapmıştır.
Kürt'lerin de Ermenilerden farkı yok.
Söylüyoruz Kürt'lere sonunuz yüz yıl önce ki Ermeniler gibi olacak ama kafaları almıyor.
Maalesef yaşayarak öğrenecekler onlarda.437 Yorumla
Soran+1 yılassghjk :D zaten hepsi ihanet etti canım tam sizin köy daha buyukmüş onu anladım :D
Cevap sahibi+1 yılhttps://i.hizliresim.com/dqogyQ.jpg
Ermeni Başbakanı söylüyor bunu.
Soran+1 yıllaf edıceksen isyancı ermeni diye laf at bnde ermenıyım sonuçta kapiş
Cevap sahibi+1 yılErmeni'sin neden sevilmediğinizi de bilmen lazım Atalarının ihanetinden dolayı olduğunu.
Soran+1 yılBİZİM ATALARIMIZ İSYANCI DEİL DİĞRLERİNİ BİLEMEM
Cevap sahibi+1 yılErmeniler isyancı olmasa da Osmanlı İmparatorluğu zamanında yaptıkları ihanet ortada ve bu geri dönülemez artık.
Ermenistan'ın işgal ettiği Azerbaycan toprakları var.
Onlar kendi içindeki kinleri bitirmedikten sonra asla bu kin bitmez ve bitecek gibi de değil.
Kürtlerde aynı oyuna geliyorlar.
Onlarda aynı azap ile karşılaşacaklardır.
Herkes ektiğini biçiyor.
Biz Türk'ler herkese Türk gibi yaşama hakkı sunuyoruz.
Alan alıyor, almayan hüsran oluyor.
Soran+1 yılazerbaycanın işgal ettiği karabağa krşılık işgaldedir hla ona bkarsak siz hariç azerbaycan bile kıbrısı işgal sayıyor ne iş
Cevap sahibi+1 yılKonumuz Kıbrıs değil.
Kıbrıs Osmanlı'dan beri Türk yurdudur.
Soran+1 yılcanım osmanlı geçmişte kldı
Cevap sahibi+1 yılKıbrıs'ın rum olması, büyük Ermenistan hayalleri de geçmişte kaldı :D
Soran+1 yıloff krdeşim bak son kez dıyom ermenıstan nahcıvan ile azerbycan arasındaki toprağı işgal etti ya bir çok ulke o işgal edılen yerı ermenistanın saydı kıbrısı ise hiç bir ülke tanımadı azerbaycan bile
Cevap sahibi+1 yılTanımasın o topraklar Türk yurdu :D
Alabilen varsa gelsin alsın.
Soran+1 yılbak :D işte tanımassa tanımasın dıyon karabagın nufusuda ermeniler çok
Cevap sahibi+1 yılOrayı da alacağız :D
Soran+1 yılalıın vala turk egemenliğinden guzel bişimi var tabi sadece turkıye alırssa
Cevap sahibi+1 yılAzerbaycan ile ortak tatbikat düzenliyoruz zaten.
Soran+1 yıl:D azerbaycan sıkıntı be krdeş
Cevap sahibi+1 yıl@Ciguli42 sabredin biz de sabredenlerdeniz :D
Ermeni misin Kürt müsün bilemem ama hiç farketmez.
Belli ki burnunuz havalara kalktı.
1800'lü yıllardan beri isyan edip dar ağaçlarında asılan atalarınız sizlere ders olmadı hala akıllanmadınız :))
Yaşaya yaşaya öğreneceksiniz.
Hadiste dediği gibi kılıçtan geçirilen topluluk olmak hakkınız belli ki.
Soran+1 yılciguli sen ne cinssin :D
Soran+1 yılciguli ermenimisin
Cevap sahibi+1 yıl@Apex2121 eli silahlı olsa ne olur?
Hepsi ihanetin bedelini ödeyecekler.
Ataları nasıl bu yolda katledildiyse aynısı olacak.
Değişen bir şey olmayacak.
İhanetin bedeli bu.
Siz kendinize güvenmeye devam edin.
Cevap sahibi+1 yıl@Apex2121 işte bu yüzden en iyi Kürt ölü Kürt.
Cevap sahibi+1 yıl@Apex2121 göreceğiz.
Sonra nasıl ağlayacaksınız.
Allah izin verirse inşallah bu ülkede Türk gibi değil esas hak ettiğiniz şekli ile köle gibi yaşayacaksınız.
Cevap sahibi+1 yıl@Apex2121 atalarında aynısını demişti 1800'lü yıllardan beri aynı senaryo dönüp dolaşıyor.
Bu sefer top yekin hallalucak inşallah :D
Allah'a çok şükür bizlerde öğreniyoruz " Kürtten evliya sokma avluya " diye.
Hep haklı çıkıyor atalarımız.
Cevap sahibi+1 yıl@Apex2121
Hayalden öteye geçemeyecek şeyler bunlar.
Kan gölüne dönecek ortalık.
Hepiniz öldürüleceksiniz.
Cevap sahibi+1 yıl@Apex2121
Az kaldı biz de bekleyenlerdeniz.
Cevap sahibi+1 yıl@Ciguli42 sende hayır olsaydı insanları ismi ile yargılamazdın. Ne mal olduğunuzu cümle alem biliyor sizin.
- +1 yıl
biliyorlarsa öyle davransınlar, ismi ile değil. kendilerine verdikleri lakaptır bunlar. Kimse annenin babanın sana verdiği şeyle dalga geçemez. Ama kendine bir lakap takıyorsan rahat rahat dalga geçerim. Kendine bir sapığı örnek seçtiysen :D Gelde durumu anlat. Neyse yaw
Hayırlı günler
L*nn yine mi siyaset?
Ermenilere yapılanlar gerçekten de içler acısı, 1915'li yıllarında nusaybin de kurulan köle pazarlarında satılan ermeniler ve toprakları ellerinden alınsın diye müftülük tarafından fetva verilmesi gerçekten de içler acısı...
Bugün yapılanları hiç kimse kabul etmiyor, yalan yanlış kulaktan duyma tarihle insanlara gerçekler anlatılmıyor, gerçek anlamda tarihi araştırmayanlar bugün burada ermenileri suçlamaya halen devam ediyorlar...02 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın bunlarda var bzm gibi suçsuz ailelerin ne suçu vardı
+1 yıl1912 olaylarını geçtim ermenilerin hocalıda yaptıgı katliamı yani vahşeti izledikten sonra bile nasıl bir millet olduklarını apaçık anlaşılır. bir hamile kadınınn karnından bıçakla çocugunu çıkartacak kadar vahşileşen birmilletten ne beklersin? Ben ülkücüyüm ermenilerle savasalım bırak hamile kadını savunmasız hiçbir insana dokunmam ve oldugumu bölgede dokundurtmam insan vicdan azabından ölür ya.
112 Yorumla
Soran+1 yılevet lanet hukumetımız ınan her şeyi ypmaktan çekinmez rusya çok desteklıyor
- +1 yıl
rusya desteklemiyor siz rusyaya tamamen baglısınınz şu an nerdesin sen türkiyede miyoksaermenistan mı?
Soran+1 yılturkıye ermenıstan rusyaya baglı değil keşke olsa silah yrdımı ypıor
- +1 yıl
baglı derken bagımlısınız yani tamamen rusya ambargo koymuş size düşün iranve türkiye sınırını rus askerleri koruyor askeriniz bile yok dogru düzgün. bitlistemisin şimdi? korkma bişey yapacagım yok sadece merak
Soran+1 yılçok korktum istanbuldayım :D s
- +1 yıl
baştan korkma dedim ne olursa olsun yani bayan oldugun için. bak sen istanbuldasın rahat rahat yhaşıyorsun bugun bir Türk erivanda ben Türk'üm desin linç ederler onu orada arada ki farki görüyonmu?
Soran+1 yılburdada ederler kızım bişey ypmıolar :D
- +1 yıl
ermenistana gitmeyi düşünüyonmu?
Soran+1 yılztn gıdıom :D her yaz
- +1 yıl
erivan nasıl peki?
Soran+1 yılgüzeldir ağrı dağı çok guzel gozukur
- +1 yıl
hedefiniz agrı dimi
kürtler hep ermenilere destek vermiyormu bu ne hıyanet şu an ermenide ben ermeniyim özgürce diyebiliyorsa kürtler sayesinde türklerin genelinde görüyorum ermenilere kinci söylemlerde bulunuyorlar hep kürtler savunuyor acaba diyorum kürtler ermenileri savunmakla yanlış mı yapıyor en azında her ermeni senin gibi düşünmüyor ermeniler katledilirken bazı ermeniler kürtlerin evine sığınmış kürtler kol kanat germiş bunu anlatan ermeniler var bu bu yaptığın hıyanettir
08 Yorumla
Soran+1 yılneden savundunuzu 2 mizde biliyoruz hamıdıyeler suçu olmayan ermenileri öldüren ve yağmayanların başında gelir
- +1 yıl
hamidiyeler hakkında hiç bir bilgim yoktu sen yazınca internetten baktım hamidiya alayı kürtler kurmuş osmanlı sürmüş kürtleri rusların ve ermenilerin üzerine böyle yazılara denk geldim bu konuda yeteri bilgim yok bilgim olmadığı şeyden bahsedemem hamidiye alayını ilk senden öğrendim bundan dolayı kürde kinin unutma bir tek hdpde süryani var kürtlerin osmanlıyla birlikte alevileri katlettiğinde haberim vardı ve kürtlerde atalarınında kandırıldıkları için bunu yaptıklarınıda dile getirdi şimdiki kürtler çabuk çabuk kandırılamıyor eskiden şöyledi şunlar islama zarar vermek istiyorlar müslümanları yok etmek istiyorlar deniliyordu kürtlerin genelinin islama hasasiyeti vardı saldırıyordu ama kürtler bilinçledikçe artık vurmak yerine savunmaya geçtiler kürtler alevilerden özür dilediler ama ermenileride araştırıyordum bu hamidiye alayı bilgisine yeni ulaştım diyorum ya yeteri kadar bilgim yok öğrendikçe anlatabilirim çocukluğumda hatırlıyorum okullarda ermeniler canavar gibi gösteriliyordu
- +1 yıl
bu kürtler ermeniler nasıl anlatıldı biliyormusun bunu bu devlet anlattı ermenileri kadınlara tecavüz eden köylülere işkence çektiren kuranı yakanlar gibi gösteriliyordu halen öyle gösteriliyor eğer bu hdp sayesinde ermenileri anlamaya başladım hiçte türklerin bize anlattıkları gibi sadist insanlar değiller ermenilere düşmanlık yapalım diye ermenileri vurarım diye bize canavar gibi anlatıldı
Soran+1 yılHIM :D Sirusho - PreGomesh al sana bir ermeni klibi
Soran+1 yıl:D ermenicedir sesi fazla açma ermeni sanmasınlar
- +1 yıl
alevi haklarını ve süryani ve ermeni halarından bahsedince sokakta tanıdıklarıma ilkinde bana kaş çatıp aylarca benimle konuşmadılar alışığım çünkü kürdüm kürt olduğum için kürtlere laf söyleyenlerle çok karşılaştım alıştım bu gibi nefretçi tutumlara bundan dolayı kavga derecesine vardığım insanlar oldu bana sanene ermeniden aleviden süryaniden dediler sen kürt değilmisin niye onlara savunuyorsun dediler bende onlara che sözüyle yanıt verdim ben nerde ezilen ve sömürülen halk varsa oralıyım dedim bundan dolayı adım devrimciye çıktı çocukluğumda çok dayak yemiştim ve bir kolumu oynatamıyorum diye dalga gaçmişlerdi çok şükür şu an iki kolumda rahat hareket ettirebiliyorum çocukluğumda çok ezildiğim için ezilen halklara karşı bir hasasiyet oluştu benden farklı ırkları inançta ve farklı mezhepten olanları saldırıları eleştirdiğim için hep garip görüldüm çocuk haları diynce güdüler kadın hakları deyince deli dediler alışığım herşeye başkaldırıyorsun dediler
kurtlerın yaptıgının cegregını yaptı demeseydın ıyıydı. kurtler ne yapmıs? bır ırkcılıgı kınarken dıger bır ırkcılıga meydan hazırlıyosun senı hıc samımı bulmadım. boyle bır soykırım oldu evet. vanda kazılan yerlerı su an cukur halınde olan ermenı evlenırını gııdp kendım gordum
02 Yorumla
Soran+1 yılsamımı bulmdım derken
- +1 yıl
Bende Vanda yaşıyorum soruyu soran irkinin tarihini bilmiyor turklerin kürtlere ermenileri öldürüp o topraklarda yaşamlarını istediklerini çoğu kürt diyor bende kürdüm soykirim oldu
Arkadaşın dediği gibi Vanda hala ermeni yapitlari var o zamana göre muazzam yapilar.
Bir ermeniysen Van-Çatak buradaki köylere oradaki yapitlara bak
biz hitler miyiz ne yaptık ki :D
bu göç olaylarını diyorsan dünya savaşında olan maddeden dolayı azınlıklar kendi ırklarını tercih ettiler.
ben ermenilere veya hristiyanlara karşı bir kinim yok şahsen bu soykırım olayı falan da yalan sen de belirtmişsin bak osmanlı döneminde kardeş gibiydik diye :))02 Yorumla
Soran+1 yılsoykırım bnce var kötü niyetle sürmediniz ama insanımız çok öldü
- +1 yıl
bu Türkler içinde vardı ona bakılırsa aynı şeyi sizlerde yaptınız bunun var olduğuna savunuyorsun israil sence çok ermeni var mıydı oraya bir ermeni devleti neden kuruldu olaya tek taraflı bakmayacaksın işte :) hristiyanlar o zaman güçlü bir azınlıktı o yüzden çok ölen olmadı ama onlarda da vardı.
biz soysuz kürtleride soysuz ermenileride sevmeyiz ona bakarsan baş düşmanlaeimizda osmanliya hizmet ediyordu çünki en güçlü türklwrdik aksini yapsalardi tarihten silinirlerdi fakat zayiflama döneminde araplar ermeniler kürtler vs soysuzlarin hepsi osmanliya ihant etti isyanlar cikardi vs halada yapiyorlar
05 Yorumla
Soran+1 yılhepimiz ypmadık szde şunu bı turlu anlmıyorsunuz be
Soran+1 yılkrdeş harbi kıtsın hocalı katlıamını dıosan haksız oln ermenıstandır fakat bzm için kutsal kara bağ için olmuştu
Soran+1 yılçok ayıp hocalıda ermenistan haksız dedim zaten
Gizli Üye(30-35)+1 yılİmralıdaki anonim evladının aslı ermenidir. gerçek adı Artin Agopyandır. kürt kimliğine bürünüp kürtlerle sorun yaşamamıza neden olmuş kuyruk acısı olan ermenidir. sonuç olarak bugünkü soyadının "öcalan" olmasının da bir anlamı vardır. neyin öcü derler adama gerçek kürt olsa. kaldı ki şu anda kürtlerin içinde yaşıyorum. neyin ne olduğunun gayet iyi farkındayım.
02 Yorumla
Soran+1 yılbiji bijilerle ermenileri karıştırma mk
Cevap sahibi+1 yılŞemdin Sakık'ın "Şemdin Sakık'tan Mektuplar" kitabını okumanı tavsiye ederim beyin ve araştırma yoksunu at gözlüklü ermeni. ASALA'nın dağılmasından sonra faaliyetlerini yürütebilmesi için öç-alan soyadını verdiği agopyan'ın beynini yıkadığı kürtler piyonu oldu. Ayrıca artin agopyan isimli ermeni tohumlu anonim çocuğunun yani senin beyinsel analizinin çalışması için şimdiki adıyla söyleceğim abdullah öcalan'ın kürtçe bilmediği, duruşmalarda kürtçe konuşanların yüzüne tren geçiyormuşçasına baktığı bilinmektedir ama kimler tarafından? Kürt halkı önderi olduğu söylenen adam kürtçe bilmiyor. Atatürk'ün Türkçe bilmemesini senin olmayan kafan algılıyor mu? At gözlükleriyle değil, araştıran ve beyin yoksunluğu çekmeyenler tarafından. Bırakın bu oyunları. Millet-i Sadıka'ymış. Siz öyle olabilirsiniz ama o ülkenin soyundan gelen çoğunluyun neye Sadıka olduğu milletçe biliniyor. Sen şimdi git, o kitabı al ve oku, ya da google. com'a FACEBOOOK, TWİTTER, INSTAGRAM yazmak yerine "artin agopyan" yaz!
Genelleme yapmaktan kaçınırsak sevinirim çunku ermenilere kin tutmuyorum bana zarar vermeyen kimseye kin tutmamki ermeni kurt çerkez bulgar azeri dostlarımız var birde kabul edersen senlede arkadaş oluruz neden olmasın ki dünyada sevgi arkadaşlık önemlidir benm için ırk renk din dil ayrımı yapmam
00 Yorumlakardeşçe yaşarken kalleşler girdi aramıza, bağımsızlık uğruna bağlarımızı kopardılar, kardeş olamasakda arkadaş idik kan girdi aramıza kin girdi aramıza... malesef düşman olduk... yüz yıl önce size oynadılar oyunu şimdide kürtlere oynanıyor bilmezlermi birlikten kuvvet dogar ama nafile böl parçala yönet servi uygulamaya devam et...
01 Yorumla
Soran+1 yıl:D milleti sadıka oldu milleti düşman kürtlerde başarıyolar gaıbe k. ırak aldı başını gıdıyor
+1 yılben ağrılıyım bizim oralardada çok ermeni köyü var. insan insansa eğer değer görür ırkla alakası yok kardeşim. benim dinimin peygamberi s. a. v. asla eyy araplar diye buyurmamışlardır. eyy müslümanlar ya da en ademoğulları diye seslenirdi. hoşgörülü olmak gerek
02 Yorumla
Soran+1 yıl:D musluman oldun belli
- +1 yıl
insan olduğum belliyse din sadece vicdani bir mesele olarak görülmeli :D
ermenilerden cani bir millet varsa onlarda sırplardır bence
ben eskisi yenisi denilmeden tüm ermenilerin bu ülkeden atılmasını isterim.
gereğiniz yok. fazlalıksınız çünkü. canisiniz. karabağ da olduğunuz sürecede sine kadar değeriniz olmayacak gözümde07 Yorumla
Soran+1 yılhpimiz isyancı ddeildik dıom alıcılarınmı kapalı be
Soran+1 yılben burdayım sen rht ol
Soran+1 yılbn milleti sadıkayım ıster kbul et ıster bna burada havla u. değil
Soran+1 yılbn senle ermenice konuştumu sanmıyom turkçe ve güzelce konuşuyom sen hla bir triplerdesin
+1 yılSizler nankör milletsiniz bize kinci dersiniz kendiniz kincinin fellahısınız Rusların mezaliminden korumak için tehcir ile Sizleri en güzel şehirlere yerleştiren devleti sırtından vurdunuz Talas ve Doğu illerinde yaptığınız mezalimlikleri dedelerin anlatsın o zaman anlarsın nefret etmemizin nedenini
14 Yorumla
Soran+1 yılondan korkudan altınlarımızı gömüpte çulsuz erivana gittik ztn buyuklerimin anlattığına göre bizim aile isyancılara katılmamış
- +1 yıl
Özür dilerim ben genelleme yapmak istemedim. Iğdır da görev yaptığım sıralar bir bıçak ustası amcam vardı ah yavrum ah derdi bizler milleti sadıka iken bizleri de çetecilerle bir tuttular herşeyimizi aldılar derdi çeteciler yezidi olanlar derdi çok çabaladık döndürmek için bizi de vurdular derdi onlar geldi aklıma şimdi fevri çıkışım için kusura bakma Talas da bir çok akrabam çeteler tarafindan katledilmiş bu acıdan dolayı bir an fevri davrandım kusura bakma hakkını helal et
Soran+1 yılbizim ailede girmemiş isyana ben hala herkese milleti sadıkayım dıyorum tarıh hocama bile :d
- +1 yıl
Karşı çıkanları da vurmuş isyancılar :(
Aile & Toplum konusunda 569 cevap paylaştı. Milleti sadıkaymışsınız. Ta ki senin ataların ruslarla bir olup devleti sırtından vuruncaya kadar. Ruslarla beraber anadoluda o kadar masum insanı katlettikten sonra ne yapılmasını bekliyordunuz ermenilere karşı?
03 Yorumla
Soran+1 yılzaten 1000 ermeni varsa 1000 de isyan ettı mk
Soran+1 yıl:D ddedim bu
+1 yılbayrağımıza saygısı olmayan her kimse kökeni ne ise alayının *
https://www.youtube.com/watch?v=AjMxSm3fnVY222 Yorumla
Soran+1 yılnasıl sizin milliyetçileriniz varsa bzm ordada var :S
- +1 yıl
aramızdaki fark biz kimsenin şerefi namusu olan bayrağını yakmayız.. Sadece şerefsiz milletler bunu yapar
Soran+1 yılbn milliyetçi ermenıleri hklı bulmuorum mıllıytçi türkler gibi milliyetçilik ırkçılığı doğurur çünki haksızmıyım?
- +1 yıl
Bizim milliyetçilerimiz ermeni bayrağı yakmıyor.. Bana kimse ırkçılıktan bahsetmesin.. Hiçbir Türk gidip başka bir ülkede gidip ermeni diplomatları katletmedi.. İşte senin soydaşlarının marifetleri. Kim ırkçı? Kim cani?
34bozkurtselcuk34.blogcu.com/.../950195
Soran+1 yılBİ ERMENİ HIRSIZLIK YPTI DIYE BENİM KOLUM NIYE KESİLSİNKİ :D
Soran+1 yılbenzetme yptım
- +1 yıl
Ermeniler size kürtlerin yaptığının çeyreğini anca yaptı neden ermenileri sevmiyorsunuz? soruyu bu şekilde sormuşsun. Burada kendini değil tüm ermenileri kastediyorsun.
- +1 yıl
ben de sana ermenilerin yaptıklarını gösteriyorum.. Sevmemiz mi gerekiyor ermenileri tüm bunlardan sonra.. Biz kimsenin diplomatını gidip katletmedik, biz kimsenin de gidip bayrağını yakmadık.. Siz dua edin tayyipe ondan alıyorsunuz bu yüzü.. Akdamarda kilise açtı size diye bayrağımızı yakarak güzellik yaptınız bize... Size anladığınız dilden biri lazım da yok işte
Soran+1 yıla evt orda braz sıkıntı sence pkk ermenilerden da kötü şler ypmadımı
- +1 yıl
pkk yapmadı mı dedik? şimdi tayyip bu ülkeye zarar vermiş her iki unsura da güzellikler yapıyor. Adeta onları ödüllendiriyor.. Elbet bunların hesabı sorulur bir gün.
Soran+1 yılsorulurmuş ırakta kuruldu kurulacak kürt devleti sence sonraki hedef kim bil bakalım :D
- +1 yıl
bu millet nelerle sınandı.. Sonraki hedef kimmiş? Ortalık eğer karışırsa.. Biz diktirtiriz SOY KIRIM ANITI nı kaşınanlara. Ermeniler nasıl diktiyse soy kırım anıtı bir tane da onlara diktirtiriz olur biter. Sen ufak beynini bu işlere yorma :)
Soran+1 yılsen ne gçından anlyan bir insansın :D senı desteklıom ama beyın duşman olarak kıtlmiş tabi
- +1 yıl
kusura bakmasın kimse.. bayrağımı yakanı, diplomatımı katledeni, can Azerbaycan'ıma saldıranı düşman bellemesi normaldir beynimin. Bunları yapanı dost beller isen eğer gelir böyle bayrağını yakar işte
Soran+1 yılhı guncellemeye bak
- +1 yıl
Ermenistan da ve amerikada yaşayan ermeniler ile yüzyıllardır senin topraklarında yaşayan ermenileri neden bir tutuyorsun, beyin kapasiten almıyor mu faşistlik yapmana gerek yok, 35 yıldır kürtleride nasıl katlettiğinizi anlatabilirim, yüz yıl önce katlettiğiniz ermeniler gibi... Git önce tarih oku atalarının yaptığı saygısızlığı sevgiyle karşılamayı öğren...
- +1 yıl
neden 35 senedir katlediyor muşuz da 35 seneden daha önce katletmemişiz acaba? I. Dünya Savaşında Ermeni İsyanları Taşnak, Armenakan, Hınçak Ermeni örgütleri amerikada mı yaşıyorlardı beyin kapasitesi yüksek şahış
- +1 yıl
atalarımın yaptığı saygısızlıkmış.. ermenilerin yaptığı şerefsizliğe karşılık atalarım ne yapmışsa az bile yapmış
Soran+1 yılhaklısın
- +1 yıl
1915 yılında ermenileri öldürün toprakları sizlere helaldır diye fetva veren müftülük mensupları, onları öldüren daha sonra karılarını ve kuçucuük kız çocuklarını nusaybin de, cizre de köle pazarında satanlar kimdi?
35 yıldır kürtler üzerinden politika yapan ve rant elde etmek uğruna tüm kürtleri aynı kefeye sokan ve evlerinden suçsuz yere alınan ve sonra öldürülüp su kuyularına gömen kim? Öncesine gelince feodaliz adı altında kürtleri sefaletle sınayan ve gelişmesini yasaklayan kim? Haklarını arayan insanlar çıkıncada gelişmesini engelleyen insanlar lozan barış anlaşmasına kadar bölge halkını susturma politikaları v. s bunları yapan ve sağlayan kim? Beyin kapasiten 3 beş web sayfasındaki teorileri okuyarak ben bilgiliyim statüsünde siyaset yapmaya çalışan arkadaş, kendini bana harcatma şimdi kaybol...
Soran+1 yılahaha anlamıyorsun bunlar olmadı demıom masum ailelerin olayla alakası yoktu dıom öff
- +1 yıl
Tüm kürtler aynı kefeye konsaydı. Kürte ait iz bırakılmazdı bu ülkede.. Müftünün yanındamıydın bu fetvayı verirken.. Hamile kadının karnını yarıp içinden çıkan bebeği öldüren Türkmüydü? haysiyetsiz it. Bana gelmiş burada konuşuyorsun. Pkk terör örgütünün başı öcalan zaten ermeni.. Harcayacakmış beni sen benim s2kimin ucuna konan sinek olamazsın.1. dünya savaşı bu millet italyanla, fransızlar, yunanla, rusla, ingilizle harp ediyor yemeye ekmeği yok.. Gidacek durduk yere ermeniyi katledecek.. Bu yalana kim inanır.. Ulan şerefsiz haysiyetsiz biz 7 düvele karşı savaşırken sizde başkalarının gazına gelip bizi sırtımızdan vurdunuz.. Çeteler kurdunuz insanları katlettiniz. Karşılığını da gebererek ödediniz.. Var mı problem koçum.. İstediğin kadar sağa sola g*t at.. O Karabağ'a Azerbaycan bayrağı asılacak. Köpek gibi itaat edeceksiniz. Sen ancak benim mikrofona konuşursun yarrockumun anteni seni.
+1 yılermenileri, kürtleri sevmemek diye bir durum yoktur her milletin içinde faşistler vardır ve bu gibi olaylara meydan verenler faşist düşünce ile hareket edenlerdir ermeni toplumunun içinde türk bayrağını yakanlar bulacaksın önemli olan toplum içinde ki demokratların ya bu faşistleri ayıklamaları ya da yok saymalarıdır.
00 Yorumla
+1 yılGenelleme Yapamayız ancak Ermeniler Bize Irk Olarakta Hükümet Olarak Düşmanlar, İçlerinde İnanılmaz Bir İntikam Duyguları Var ancak Türkiyenin 15 dakikada Ermenistanı Dümdüz Edecek Askeri Güce Sahip Olduğunu Bildikleri İçin Öyle Konuşup Duruyorlar.
15 Yorumla
Soran+1 yıl:D rusyayı unutuon cicim turkıyenın ermenıstanı dumduz etmemesinin nedeni
- +1 yıl
rusya ermenistan için abd ile çatışma riskini göze almaz cicim, suriye iran olsa neyse,
- +1 yıl
ahaha, 3 milyon nufus varmış, israil bir füze yollasa bitki kalmaz edgrf :D
Soran+1 yılahaha :D tm neyse yazmktan yoruldum bu arada abd rusyaya ve ya irana savaş açarsa rusya ve iran otomatıkmen savşa gırıyo anlaşmaları var
- +1 yıl
biliyorum, hiç bir savaş olmuyacak merak etme bunu iki tarafta istemez, israilde 65 tane nükleer füze başlığı var, bunun ne demek olduğunu bilemezsin, şu an rusya ve iranın en son isteyeceği şey savaşa girmektir,
+1 yılSürgünde olan ermenilerden bahsetmişsiniz aşağıda, o insanlar neden sürgüne gönderildi gerçekten bilmiyor musunz? canlarını kurtarsınlar diye olmasın sakın?
Sürgün ve Göç TURK TARIH KURUMU YAYINLARI incelenmesi lazım02 Yorumla
Soran+1 yılya onun için enver paşa erivanı geçerseniz hpınızı vururum demiş neyse dedim şu kurtler 10 kere isyan eder kurt turk krdeştir dıyonuz hla bizse ta osmanlı başından beri bir kere isyan ediyoz hemen şey oluyoz
- +1 yıl
ben size kötüsünüz şusunuz busunuz demiyorum sürgünden bahsetmssnz nie sürgüne gönderildklerini söyledim,
Biz Türk'üz ve Müslümanız bizim ahlakımız örfümüz töremiz hoşgörüyü emreder, ermeni olmanız sizi kötü yapmaz ama bu vatanı sevmez bölmek isterseniz bu millete hoşgörü ile yaklaşmazsanız kinle nefretle yaklaşırsanız o zaman ırkınızın dininizn bizim için bir önemi olmaz
Türk de olsan ermeni de olsan hain olursun
Yok bunları negatifi de olsan seni tanıyan kimse kalkıp da sana sen ermenisin iyide olsan kötüsünüz diyip de seni dıışlamaz
Gizli Üye(30-35)+1 yılherkesin yanlış bildiği birşeyi açıklayayım size
Dedemin 3 analığı var biri ermeni dedemin babası kadını tehcir zamanında (1916) kervandan alıp evlenmiş 3 çocugu olmus 1 erkek 2 kız
kanıma ermenı kanı bulasmasın dıye dedeme erkek çocugunu öldürtmüş. sadece bunlar değil civar köylerde ağaların ermeni erkeklerini öldürüp kadınlarını alması
bahsettiğim yer adıyaman -samsat ilçesi hemen hemen herkesı n kanında ermenilik vardır orada
bu ermenileri biz kürtler katylettik bassşka kimse değil11 Yorumla
Soran+1 yılöyle şler duymuştum
Merhaba ben Ermenileri severim kardeşim de işte beni azeriye benzetirler ve azeriyim ben ve Karabağ Ermenilerin olmalı çünkü orada yaşayanlar Ermeni kokenli
03 Yorumla
Soran+1 yılevet ermeni çoktur karabağda
+1 yılMilleyçi bı toluma sahıpız degerlerımızı korumayı ve saygılı olmayı severiz :)
Ayrıca bayragınızı yakan askerenıze kurşun sıkan hiç bir toplumu hıc bır ulke sevmez Turklere ozgu deıl :)05 Yorumla
Soran+1 yıl1000 civcivden elbette tavuk olanlarda vardır horoz olanlarda
- +1 yıl
Kurunun yanında yaşta yanar.
Soran+1 yılbak işte :D
- +1 yıl
Doganın kanunu budur ayıklamaya seçmeye çalışırsan önune geçemezsın bazı şeylerın :) Zaten uzun suredır burada yaşıyorsan ve bu topraklara bayraga saygı duyuyorsan hala kürdüstan- ermenıstan vs hayali gütmüyorsan böyle şeylerle karşılaşmazsın :) herkes aksıne sever :)
Soran+1 yılermenistana gdıyom surdukleri köylerimizdde kürtleri görunce ınsan uzuluo tabi
İnsanları seviyorum. Ermeni, kürt, yahudi, rum ve diğerlerini insan oldukları için seviyorum. Hiçbir zaman da art niyetle bakmadım. Çok arkadaşım da var görüştüğüm. Ama etnik grubu ne olursa olsun ülkeme ihanet edeni, bizi bölmeye çalışanı sevmiyorum.
10 YorumlaBEn kürdüm Ve evet zamanında Ermeni soykırımı yapıldı dedelerimden duydum ben bunu Devlet her ne kadar inkar etsede bu ayıbı yaşattık Ermeni kardeşlerimize Fakat o zamanki Acımasız Atatürkçü Devlet rejimi vermişti Bu Soykırım emrini...
04 Yorumla
Soran+1 yıltürkler kabul etmıo ama var aynı şeyi rusya azerbaycana yapsaydı turkıye bağıra bağıra soykırım diyecekti
Soran+1 yılZATEN
- +1 yıl
1915'te ne Atatürkçülüğünden bahsediyorsun Kürt? Daha Osmanlı yıkılmamış.
Türklerin çoğu Faşist ve milliyetçi... Irk ayrımı yapan çok. Ben müslümanım ve bütün dinlere karşı hoşgörülüyüm.. Hatta ermeni bir kız arkadaşım varı kan kardeşi bile olduk. Benim gözümde İnsanlık önemli kim olduğu değil
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 7,2b cevap paylaştı. Lafa bak, kürtlerin yaptığının çeyreğini yaptı:) Demek bize bişeyler yapmışlar:) Bırakalım bunu tarih yargılasın. Ben ermenistana gittim, çok sıcakkanlı ve bize benzeyen insanlar, bir kötülük görmedim. Sevdim onları.
02 Yorumla
Soran+1 yılmilleti sadıkayız sonuçta osmanlı döneminde kardeşten öteymişiz zaten
+1 yılEger adam gibi dursalardi
Kadinlarimiza el surmeselerdi
Ingiliz fransiz gavuruna uymasalardi mala millet-i sadıkamızdı15 Yorumla
Soran+1 yılbizim kadınlarımız carıye olarak pazarlnmadı sanki 2 tarafta bnce yetrınce kan kusmadımı ne bu kininiz yeter be
- +1 yıl
Cariyeler hakkin da ne biliyorsun da konuşuyorsun
Soran+1 yılalt tarafı yaşlı ermenilerin sohpeti kndısı tarıhcı ya.. D
- +1 yıl
Bence boa konustunuz su an ve sakin benim tarih bilgimi kucumsemeyin onermem
Guveni kirdiniz ok
Bir daha yapmayacaginizin garantisini verebilirseniz bile gelmez o guven geri
Soran+1 yılöpücükler heyestan kızı o zmn
+1 yılIrkçı olan sevmez ırkçı olmayan yardandan ötürü yaradılanı seven bir insan her zaman birbirini sever kinci olmaz
02 Yorumla
Soran+1 yıl:DD GUZEL ZTN SANIRSAM MUSLUMANLAR IRKÇILIK YPMAZ
- +1 yıl
Müslümanlıkta şu inanç var sen ermenisin ben şuyum diye hesap günü öncelik verilmeyecek kimse ırkı üstün diye cennete girmeyecek allahtan ençok korkan ona layığla ibadet eden insanları hoşgören seven faydası dokunan insan allah katında hangi milletten olursa olsun hangi ırktan olursa olsun en değerli kişi o dur. Irkçılık bölücülük şeytandandır kimse kimseden üstün değildir allah katında üstün olan allahtan ençok korkandır
kürtlerim çoğun kökü zaten ermenidir tarih arşivlerini araştır bir tarihçi bu olay yüzünden görevden aldılarr
31 Yorumla
Soran+1 yılgüleyim bare :D
Nick aç gizliden yazma başka birşey demiyorum konu karışacak zaten ondan sonra görüşelim.
15 Yorumla
Soran+1 yılburdan söleyin
- +1 yıl
geldim hani neredeler?:)
- +1 yıl
:DDD
Karabağı verin katlettiğiniz azerilerin, türklerin hesabını verin, siz kürtlerle aynı sınıfa nasıl kendinizi koya biliyorsunuz, ermenilerle asla aynı çizgide olamaz biz kürtleri seviyoruz ermenileri sevmiyoruz sevmemizde imkansız.
10 YorumlaYani ne kadar basit ve saçma bir soru bu. Sorunla bile, hem kendi ırkını hem de bir başka bir ırkı aşşağılamış, küçük düşürmüş ve haksız ve suçlu ilan etmişsin. Yazıklar olsun bu zihniyete.
05 Yorumla
Soran+1 yılyaw he he
- +1 yıl
Bu soruyu sorandan da bu cevap beklenirdi zaten. Az onurlu olun be. Ne bekliyorsun, merhamet mi, sevgi mi, saygi mi. Simdi tum Turkler Ermenilere hayranlik mi duyacak. Sana gostermelik sevgi ve saygi gostermelerindense vatan haini, terorist, vatan bolucu demeleri daha iyidir. Zaten farkli bir sey demelerini de hekleme. Az onurlu ol. Af ya da merhamet bekleme, zaten gostermezler merak etme.
Soran+1 yılBEN MİLLETİ SADIKAYIM MK SENİN GİBİLER HAVLASA ÇOKTA TIN
Soran+1 yılof mk şerefsızlık ypma kımseyı hain demıyom turkleri sevıyom
Ermeniler o* çocukluğu yaptı. çoğu türkü daha anne karnında oldurlduler tecavüz ettiler Soykırım yaptılar. BN 9 ay kaldım Erivan da insanları çok iyi ve sıcakkanlı
342 Yorumla
Soran+1 yılhepsi ypmadı bizim aile hla kendini milleti sadıka olarak tanımlar siz bizi surerken baya kayıp verdık zaten korkudan paramızı toprağa gömmüşüz bir iğne almadan göçe zorlanmışız ödeşmedıkmi sence?
Soran+1 yılkadınlarımızı azmı cariye yaptınız *
Soran+1 yılne kadar pis ve kaba bir türksün tabi müslümnım diye geçinen bir türk daha buldum
Soran+1 yılsözde müslüman shut up
Soran+1 yılyahudi gibi konuşuon hrıstıyan dcem onlarda böle knuşmaz
Soran+1 yılceddin senın gbi mal deilmiş işte
Soran+1 yılben turkler bızı katlettıyı savunmuyom duzgun konuş
Soran+1 yılkardeş evet yaptılar ve hakszlar dıyom da anlamıyonmu sen
Soran+1 yıle tm bn de dıom öyle bişi yok yalan atıolar sen gne bna kufyr edıyon :D
Soran+1 yıloha be :Dd
Soran+1 yılerivana bida gelırsen bklerım
Soran+1 yıl:D yöresel kıyafetlerimizde hoştur ağrı dağı çok guzel gozukur ordan
Soran+1 yılbende turkle evlnmek ıstıyorumda aileden çekınıyorum :s erivanda yöresel kıyafet olmaz hiç çıkmadınmı erivan dışına
Soran+1 yılaa yazık sevmıypmuydun?
Soran+1 yılEğer çok sevıyosan kaçır bnce aa zina ypmışız :D
Soran+1 yılkurtler gibi vurmazlar ama red ederler onu çocuğuna yazık ya :s
Soran+1 yılorda nası geçineceksiniz be :d
Soran+1 yılo çocuk doğarsa ailesi büyünce kullanır turk kanı geçti diye sahip çık ona sölemesi :s
Soran+1 yılıvan aram olabilir :D turk kanı bulastı ya torun yerıne koymazlar ezıyt falan zengın bırıyle evlndırme falan
Soran+1 yılanne hristiyan demi :D sen iletişimi bir kur gne onla face vrda sana ayrı bir hesap acarım blki
Soran+1 yılözele gelemıom xper sevıyem düşük dur yorum typıcam bir soruna
bende önceden böyle düşünüyordum ermenilere karşı bir antipatim vardı ama taki şu anda iş yerinde aynı odada çalıştığım iş arkadaşımla karşılaşana kadar, kendisi bir çok Türkden daha adam severimde sayarımda iyidir yani
06 Yorumla
Soran+1 yıl:d suruldumuz köylere yerleşebilseydık ne guzel olurdu
Soran+1 yılgittik bir kısmında kurrtler vrdı işaretli taşları evin temelinde kulnmışlar altınları bulmadık
Soran+1 yılguzelim yerlerımıze gri döne bilsek g. doğuyu anlrımda doğuda kurdıstan nedır mk sonradan gelıp yrlşince szinmi oluyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet zamanında Milleti sadıka idiniz ama bitiniz kanlanınca ekmek yediğiniz çanağa sıçtınız, ihanet ettiniz. Halkımıza eziyet ettiniz. Ne bekliyorsunuz
21 Yorumla
Soran+1 yılAİLEM VE BEN HALA MİLLETİ SADIKAYIZ mk kürtleri 10 kez isyan eder kürt türk kardeştir olur ermeniler ta osmanlı başından tek bir kere isyan ederler hmn siz milleti sadıka dilsiniz
Birincisi ermeniler turkleri sevmiyor firsat yakaladilarmi dusman firsat yokken melek halleri var. Buna karsilik turkler ermenileri ne seviyor ne de sevmiyor. Ikinciside din farki. Kurtlerinde cogunlugu musluman. Turkler gibi. sahsi gorusum tabiii
06 Yorumla
Soran+1 yılkurtler bizm gibi asla milleti sadıka unvanını alamazlar zazalar belki
Soran+1 yıle yetıosa alsınlar ne deseydım anlamamadım? kıbrısı işgaş edınce kebab ama demi
Soran+1 yıll*n sabhtır nıye bna yuklenıon :D turkler krdeşimdir her ermeni isyan etmemişt,
Gizli Üye(30-35)+1 yılCunku ruslarla savasirken arkamizdan vurdunuz cunku birlikte yasarken bazi ulkelerini vaatlerine kandiniz sizinle yapamadiklarini kurtlerle yapmak istiyorlar sizin yolunuzda giderseler size yapilan onlarada yapilacak herseyi zaman gosterecek
04 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın ama hepimiz değil zaten kendi ellerinizle sınırımızı çizdiniz
Cevap sahibi+1 yılButun ermeniler kotu demedim
Soran+1 yıltamam
+1 yılErmeniler hala Türklere zulm ediyor Türkiye baş edebilecekleri bir lokma değil hal böyle olunca azerbaycan a bu sefer saldırıyolar hocalı katliamı ve daha niceleri ermeniler karabağdan çıkmalı
010 Yorumla
Soran+1 yılermenistan karabağı işgalde değilki?
- +1 yıl
ooo :D dağlık karabağı işgal etmedi mi diyosun ermeniler
Soran+1 yılhyr ilk başta etti fakat şu an azerbaycanda fakat karabağlıların çoğu ermenidir ve azeri parası kullanmazlar
- +1 yıl
eee yaptıkları katliamlar soykırımlar vs hocalı daki katlıam soykırım değil mi şimdi hani yapmamıştınız
Soran+1 yılAllahım sanna gelıyorum :D azerimisin sen
- +1 yıl
Türk üm azerilerde Türktür
Soran+1 yılbiliyorum
- +1 yıl
e yapmışsınız işte katliam :D neyse ne
Soran+1 yılyapmışlar dıyom da ne ıstıyon :D
- +1 yıl
yapmasalarmış keşke neyse öyle aşırı milliyetçi biri değilim özellikle askerliği yaptıktan sonra ne vatan ne millet sevgisi kaldı inan şu an nötr ülke zaten bombok bir halde kılımı kıpırdatmam heralde bu ülke için
Neler Anlattılar neler Kazıklara Oturtmalar.. Hamileleri Deşmeler.. Sen Duysan bunlar ı.. bunlarla yetişsen ne Hissedersinn.. Kürtlere gelince.. Ermenilerle olanınkinden Farklı biraz..
01 Yorumla
Soran+1 yılya tabi o kdr farklıki sorma azmı turkmen kardeşinizi öldurduler farklıymış
+1 yılBen her milleti severim, ermeni, yahudi, kürt, arap. Kardesce dostca yasalim yeter.
02 Yorumla
Soran+1 yıl:ddgj
- +1 yıl
Birlik beraberlik olsun, bölünmeyelim, ayrılmayalım. Hepimiz insaniz sonucta niye guluyon :D
h s i k t i r l a n ordan ermeniler bu vatanın gerçek hainleridir...
341 Yorumla
Soran+1 yılmilleti sadıkayım hala sen ne kdr havlarsan boş
- +1 yıl
hahahhhh milleti sadıka havaları eskiden oynanıyordu, o havalar bitti siz arkamızdan vurduktan sonra... pkklı olmayan bütün kürtler benim kardeşimdir, kurtuluş savaşında benim dedelerimle senin o kürt dediklerinin dedeleri omuz omuza düşmana karşı savaşıyorlardı! ya siz napıyordunuz? türkler sizin hainliğiniz yüzünden sizi sürdü diye soykırım türküsü söylemeye başladınız size bir tek kurşun sıkılmamasına rağmen... sürgünde ölenlerin hepsi hastalıktan ölenlerdi... defolun ülkemden şerefsizler...
Soran+1 yılbişey demıcam krdeş ne desem gözündeki perde orda boş yani
Soran+1 yıltm ok bay inş bı ermeni kıza aşık olursun allah bna krşı ırkçılığının cezasını böle keser tek dileğim bu
Soran+1 yılkader bu :D
Soran+1 yılses kes konuşuomuş kufurbaz haydonun yandan yemişi
Soran+1 yıl:D doğru yolu bulmuş dıyo bde başkanında engelleyip tuydü ya
Soran+1 yılsoykırım yok diyorum en azından bazı ermeniler ve ben dıyorum sabahtır kufur edıp durdun boş yere :D
Soran+1 yıldoğruyu sölüyoz gne dövcek gibi konuşuon sakın olsana :D
Soran+1 yıl:D laflarınla yeterınce dövdün sabahtır
Soran+1 yıl:D turk erkeği kadına vurmaz canım
Soran+1 yılsenden beklerim deli bişeye bnzıon zaten :D
Soran+1 yılo deilde sabahtır saydıran herkes yumuşadı çünkü jetonları anca düştü :D
Soran+1 yıl:D sabahtır ılımlı deildim yane
Soran+1 yıl:D erivana bir gün git güzel şehirdir Sirusho - PreGomesh bu klipte kadın sonlara doğru kırmızı kıyafet gıymiiş ya o şekil kıyafetlerimiz var
Soran+1 yılköyde takıyom :dama erivanda istanbuldaki gibi giyiniyo herkes
Soran+1 yılama ben çok sevıyom o kıyafetleri :D eskiden altın takılırmış heer yerede altınlar topragın altında kaldı
Soran+1 yılgittik almayada ordakı kurtler kalk sen altınları bulamayınca işaretli taşları al evın temelinde kullan :D
Soran+1 yıl:D gulsekmı ağlasakmı
Soran+1 yılsen ağlayabılıonmu ya. d
Gizli Üye(36-45)+1 yılBizde eski Erivan Kürt yerlisiyiz, orada Ermeniler yaşıyor şimdi. Bitlisliyim üstelik. Ruslardan Ermenilerden kaçmışız. Ne yapacağız şimdi. Ben Ermenilere karşı ön yargılı biri de değilim üstelik.
16 Yorumla
Soran+1 yılerivanamı gtmek ıstıon? biz bitlisin yerlısıydık g. doğu kurtlerindir boşalttığımız topraklara kondunuz
Cevap sahibi+1 yılHayır gitmek istemiyorum. İstemem de hiçbirşeyi değiştirmez. Çok uzun yıllar geriye gidelim istersen ve Mezopotomyayı geri istesem, Arapları oradan çıkarıp geri vermelerini mi istemeliyim. Herkes kendi düzenini kurdu topraklarında yaşıyor. Hala neyi istiyorsunuz ki. Benim dedeleriminde Erivanda köyleri varmış Rus istilacılardan kaçmışlar. Ben de Erivanı boşaltın mı demeliyim.
Soran+1 yılo zmn kökenın yezıdı kurt bir yezidi ol gel knuşuruz :D çıkın l*n bitlisten
Cevap sahibi+1 yılÖylemi o zaman sende yezidi ol madem yezidilerden başkası orada yaşayamaz. Sende hristyanlığı bırak Hristyanlık gelmeden önce neydin hatta neredeydiniz :D Çok safsın :D
Soran+1 yılmal sadece kürtler yezidi olur
Cevap sahibi+1 yılSenin gibi cahillerle tartışmak huyum değildir, aklını kullanmayanlarla tartışmam.
+1 yılsevmeyen asiri kafatasci zihniyet herkes ayni degil. sadece ermeniler olsa neyse bu toplum ayrismayi cok meyilli.
04 Yorumla
Soran+1 yılevet doğru
- +1 yıl
bosver isine bak sende sana saygi duyanla konuss kimse degismez bu toplum annesinden babasindan ne goruyorsa cocuguna ogreriyor , kitap ojuma yok olaylari irdeleme yok.
- +1 yıl
ayrica sende irkcilik yapma kurtlee sunlar bunlar diye , sende yanlis yapiyirsun.
Soran+1 yılevt hklısın :D ama yerımıze konmuşlar tm konuyorsun işaretli taşları niye temelde kullanıyosun
+1 yılermenistanın önce soykırım diretmesinden ve karabağdan vazgecmesi lazım doguyu alma hayali peşinde
sen buna karşı cıktınmı ya ne yaptınız?254 Yorumla
Soran+1 yılkarabağ bzım için kutsal bir yer gibi karşılığında azerbaycanla nahcivan arasındaki toprağı sınırımıza kattık olaylar durdu
- +1 yıl
hocalıyıda unutmadık yapılanları karabağın neresi kutsal orayı işgal etmemeniz gerekir soykırım diye hala tutturuyonuz
Soran+1 yılbn hocalı katlıyamında haksız oldumuzu vurguladım
- +1 yıl
soykırım diretmeleri? dogu anadoluda mı sizin için kutsal?
Soran+1 yılkarabağ kutsal
Soran+1 yıldoğu andoluda kurtler kurdstan falan kurmk ıstıyo ona sınır oluyom
- +1 yıl
karabağ kutsal ise insan hayatıda kutsal dogu anadoluda kurtler değil gercekte ermeniler kurmak istiyo asala bitti şimdide pkk başladı hiç soykırmı söylemşiyosun?
Soran+1 yılbak bızxsurulmeden önce d. and de kurtler azdı surulunce biz bunlar hemen boşalttımız yerlre konup sahıplenmişler sadece bunu dıyom
- +1 yıl
söylediklerimle alakası yok anladıgım kadarıyla beynin hala ermenistandan yana
Soran+1 yıloff tm sen takıl bşka konuda krdeş
- +1 yıl
o zaman bizden ermenileri sevmemizi bekleme
Soran+1 yılsen sevme mk :D
- +1 yıl
gidin ülkenizde yaşayın o zaman bu ğlkeyi kötülücekseniz yoksa açlıktan olceniz
Soran+1 yılgöndere biliosan gönder bey efendi
- +1 yıl
o günlerde gelir elbet hanımefendi
Soran+1 yılbekle :D
- +1 yıl
tryi seviyorum demişsin karabağ azerbaycanın demişssin?
Soran+1 yılkarabağ gunumuz sınırları içersinde azerbaycanındır
- +1 yıl
işgal etmekte yanlıştır
Soran+1 yılturkleri sevıyorum %60 bna tepkli değil azerileri sevmem
- +1 yıl
azerilerde türk onları sevmiyosan bizide sevme bizi neden seviyosun bu ülkede yaşadıgın içinmi?
Soran+1 yılazerilerle meselemiz çok
- +1 yıl
türklerle meseleniz daha cok?
Soran+1 yılhyr 1000 sene bizi yönettiyseniz 1 kere ısyan ettık o kdr milleti sadıka demezdınız bze yoksa ztn
- +1 yıl
rusların aklına uymasaydınız hala kardeştik soykırım meseleniz azerilerden daha önemli
Soran+1 yılbız hla krdeşiz %20 miz falan eurovisionda azerbaycana oy atıoz
Soran+1 yılbz uymadık uymasalardı dcektın b. arda
- +1 yıl
atalarınız uydu sonucta sizde devamını getiriyosunuz nedense ağzından soykırım yok diye bişey duymadım senin
Soran+1 yılçünkü var bu benım düşüncem
- +1 yıl
o zaman sortdugun soru sacma ekmek yediğin topraklara ihanettir
Soran+1 yılama vardır ıhanet derken hıç isyan etmemiş atalarımın sucu yoktu mesela
- +1 yıl
sen soykırımın var diyosan bize ihanet ediyosun bizden sevgi bekleme o zaman
Soran+1 yılsoykırım var fakat gnede bu bızi haklı yapmıyor paşa anladınmı :)
- +1 yıl
1 milyon ermeniyi öldürmüş olsaydık sen şuanda bunları yazmıyodun yolda öldüler hep onlar ayrıca sizin yaptıgınız vahşetleri biliyomusun?
Soran+1 yılcanısı canısı soykırım var ama siz hklısınız lafı yetmedi hrelde
- +1 yıl
canısı canısı hiç bir türkü sevmiyosan bende hiçbi ermeniyi sevmem
Soran+1 yılvalaha kıt bu
- +1 yıl
sende öylesin azerisi türkiyesi farketmez
Soran+1 yılof krdeş by
- +1 yıl
nerden kardeşinim be bye
Soran+1 yılolma npam :D
- +1 yıl
satıcılar
Soran+1 yılhe satıcıyım mk :D ayran ypıom içemmi
- +1 yıl
git ülkende git mk :D
Soran+1 yılulkem turkıye
- +1 yıl
satma o zaman
Soran+1 yılof sus haklısınız dıom işte ama azerbaycan sorunu farklı
- +1 yıl
olsun onlarda kardeşimiz
- +1 yıl
Bak soran arkadaşim Azerbaycan Türk tur bunu ilk bir anla sonrada siz kutsalimiz diyosunuz l*n admalrin topragi orasi siz ustunde hak idda edemezsiniz bu bir ve sunuda soyleyim soykirim Yok siz fransizlarin masasisiniz buda iki deden bunu dememistir tabi ve ermenilerirakta araplarla birlikte kurtulus savasinda Osmanli ordusunu elleriyle oldurup olulerini parcaladiniz bunun icin siz bizim dusmanimizsiniz buda uc sunuda ekliyim bende ermenilerjn ollerini ellerimle parcalamak istiyorum
Soran+1 yılyavaş ol karaba nufusunun çoğu ermenidir ve bizim paramızdan kullanırlar
Soran+1 yılintikam musluman işi değil hristiyan işidir bu arada :D
- +1 yıl
gidin başka yerde tartşın
- +1 yıl
Karabag daha dune kadar Azerbaycanindi. Rusya once azerbaycanin yarisini irana sonrada karabagi ermenilere verdi. Bunun nedeni acikti iki devleti yillarca surecek bir savasin icine suruklemek bunu ise azerbaycanin bolgede gelisip kalkinmamasi icin yapti. Hep rus oyunu bunlar..
Soran+1 yılbıktım vala bişe yzmıcam
Gizli Üye(36-45)+1 yılZamaninda ailemin buyuklerinin ayak parmaklarini kestikleri icin. camiye doldurup yaktiklari icin sevmem kusura bakmayin yani
11 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın yaptılar isyancı ordu
aslında Ermeniler ile Türkler veya Kürtlerin bireysel dertleri yok sanırım ancak siyasetçiler zulmetmişler ve bir arada yaşayan insanları bir birlerine düşürmüş ve katliamları siviller değil asker lere yaptırmışlardır
00 Yorumla
+1 yılTamamen yanlış güdülenmeden. Ermeniler çok daha dürüstler. Bunu en iyi İstanbul'da yaşayanlar bilir. Ne kadar tinerci travesti tokatçı varsa da yüzde 90 ı kürttür.
01 Yorumla
Soran+1 yıl:D guldum
bir ermeni kız var ki bitlisli içimi yakıyor. ah ah
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErmenilerin sayısı kaç ki kürtler sizin yerlerinize yerleşmiş? Sizin 3-5 köyünüze onlar yerleşmiş ise... Doğuda 1.000 tane köyleri kapatTIRILDI!.
03 Yorumla
Soran+1 yılkurtler yerleşip bozu gıbi çoğalmışlar
Soran+1 yıl3 5 köymüş ozmnlar zengın oldumuzuda unutuon
Cevap sahibi+1 yıladam orada milyonlarca insanı aşağılarken birşey yok. ben 10 tane köy desen ortalama 500 insandan 5.000 kişiye laf edince mi birşeyleri unutmuş oluyorum? Zenginsen zenginsin, atalarının ne yaptıklarını bilmem. Torunlarınıda bilmem. Ama sizden öğreniyorum durumu
Ülkemizin dogu ilinden benim memleketim erzincani bastiginiz icin. Dedemin evine girip herseyi dagitmissiniz dedemde tufekle 5 askerinizi oldurmus sonra sehit olmus. ancak kurtulusumuzu atamiza borcluyuz.
04 Yorumla
Soran+1 yılisyancı ermeni deilim zazaları severiz
Soran+1 yılzaza iyidir turkıye turklerındende kara deniz milleti iyidir
+1 yılırkıçılık yapmamak gerekir aslında her ırk ve dinden kanı bozuk çıkabiliyor
00 Yorumla
+1 yılülkemi bolmek isteyenleri sevecek halım yok elıme fırsat gecse ermenılerıde kürtleride yok ederim.
03 Yorumla
Soran+1 yılHER ERMENİ İSYAN ETMİŞ HER KÜRT PKK CI DEĞİL BUNU Bİ KFANA KOYDA
- +1 yıl
farketmez her kürtün aklında bır sözde k*distan hayalı vardır
Soran+1 yılböle dıyosun ya o pkk cı olmayanınsanları kışkkırtıyorsunuz
- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılMaalesef ülkemizde Cahil kesim haddinden fazla kulaktan dolma bilgiyle ön yargılı yaklaşıyorlar ırk ayrımı yaparak bizi bize kırdırıyorlar
00 Yorumla - Devamını Gör (47)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat