Yıllar sonra tacize maruz kaldığını anlamak?

Selamlar herkese. Stajımın, okulumun ve işimin olmadığı bir gün bugün. Ben de dinlemeyim dedim ama birden düşüncelere daldım. Vee yıllar sonra farkına vardım ki ben ilkokulda bir erkek tarafından tacize maruz kalmışım. Kafamda sahne canlandı ve farkına vardım. Kim bilir kaç bin kızımız ve erkekiğimiz farkına varmadan cinsel tacize mahkum kaldı küçükken. 25 yaşına gireceğim az kaldı. Ve küçükken buna maruz kaldığımı hatırlamak içime kor gibi oturdu. Daha ilkokuldaydım. Kantin sırasında beklerken bir çocuk arkadan bana yanaştı ve kadınsal bölgeme elini sürdü. Tek hatırladığım onu itip ne yapıyorsun demek oldu. Yıllar geçti unuttum ama içimde sıkıntı olarak kaldığını anladım bunun. Her an her dakika yaşlı, yetişkin, çocuk demeden bunlara maruz kalmaktan usandım artık. Küçük kızlarımız, erkeklerimiz. Kim bilir kaçı daha maruz kaldı benim gibi buna. Beynimde bir yerde kalıp şu zaman kadar acaba ne tür olumsuzluklara sebebiyet verdi bu travma bana acaba. Ve bana bunu yapan çocuk zihinsel engelli sıfatına konan bir çocuktu. Ben o yıllarda taciz ne onu bile bilmiyordum. Aileme bahsedemedim ve o sapık çocuk 2 yıl daha o okulda okudu. Sonra atıldı diye hatırlıyorum. Bilmiyorum ama bunları yazarken bile içim yandı. 25 yaşına gireceğim ama bu olayı anneme hala anlatamadım. Anlatsam ağlarım biliyorum. Bir anonim olarak sizlere anlatmak istedim. Belki o içimdeki öfke az bile olsa azalır diye. İyi günler dilerim iyi gelecek dilerim herkese.
Yıllar sonra tacize maruz kaldığını anlamak?