En yakın arkadaşımın eşi ben boşanma davası açtığımı duyup mesaj atmış. Ilk önce kendi yuvasının kötü olduğunu arkadaşımı uyarmam gerektiğini felan yazdı bende insanca nasihat verdim sonra sonra megerse önceden beri hep takip etmiş olduğunu anladım ve kafayı bana takmış olduğunu anladım. Ve ben ne yapmam gerek biliyorum arkadaşıma gidip anlatmam lazım ama maalesef ki yapamıyorum 8 aylık hamile çocuğu düşürür diye ödüm kopuyor. Ve bu aciyla baş edemez diye. Gururlu sert mizaçlı bi insan korkuyorum sonucunun ne olacağından. Kendime yapılsa asla kabul etmezdim biliyorum oda söylememi tercih eder ama hamile olmasa söylerdim bi şekilde ama simdi yapamıyorum ne yapmam gerek?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılArkadaşına kesinlikle söyleme bebeğe bir şey olup düşerse seni suçlar. Elinde deliller olsun ve söyleyeceğin zaman (vakti gelince) arkadaşına delilleriyle ver. (Arkadaşın boşanmak istediği zaman ver) şimdi kadın hamile ve adamda azmış durumda büyük ihtimalle ve seni gözüne kestirmiş. Böyle şerefsiz biri mutlaka ilerde boşanır. Arkadaşının annesi veya kız kardeşi ablası vs varsa konuş ona göre hareket et, bu sırrı kendine saklama çünkü arkadaşın farklı düşünebilir. Kocası arkadaşını kandırabilir. Üçüncü bir kişi bilirse özellikle arkadaşının yakını bir kadın durumu daha iyi analiz eder ve sana fikir verir.
04 Yorumla
Soran+1 yılAnnesi asla dinlemez gelinleri var belki ona söylemem mantıklı olur 😔
- +1 yıl
Araları iyiyse söyle fakat arkadaşına söylemeyin kesinlikle çünkü bebek önemli Hatta Doğumdan sonrada dikkat edin ;) arkadaşının sütü kesilir hazır doğmuş çocuğa beslenme sorunu yaşatırsınız. Bu arada sende boşandığın için dikkatli ol, malum Türkiye'de dul kadına bir ihtiyacın var mı diye soran çok olur. Oysa asıl ilgilendikleri şey kendi ihtiyaçlarıdır.
Soran+1 yılIlişkiler neden sadece cinsellikle halletmeye çalısan insanları asla anlamıyorum hele yakınına yapanı aslaaaaaaaa!
- +1 yıl
Farklı farklı insanlar var ve bunu anlamaya çalışmak saçmalık :) sen kendinden sorumlusun ve kendi hayatına şekil ve yön vermelisin.
En İyi Cevaplar
+1 yılBöyle olayları duydukça erkekliğimden utanıyorum.
İçinde bulunduğunuz durum zor. Ama en doğrusu arkadaşınızla konuşmak. Çünkü doğumdan sonra da sütü kesilmesin vs. gibi gerekçelerle yine söyleyemeyeceksiniz muhtemelen. Belli ki eşi zaten olacakları göze almış. Ya da sizin konuşamayacağınızı düşünerek blöf yapıyor.
Her iki durum da da arkadaşınızın bu şerefsiz adamın koynunda hiçbir şeyden habersiz uyumasına müsade etmek arkadaşlığınıza ihanet etmek olacaktır. Annelik duygusu sayesinde atlatacaktır merak etmeyin. Sadece bu aşamada önemli olan konu arkadaşınızın ayrılık durumunda hayatını idame ettirebilip ettiremeyeceği konusu..01 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle her yönüyle düşünüyorum inanın ama en mantıklı Şu an için susmak eger devamı gelirse dogumdan sonra kanıtım ile gidip arkadaşım ile konusmak sanırım
+1 yılYapacağın tek şey o adamı uyarmak. Beni rahatsız ettiğini eşine anlatırım de.
Bu sadece bir tehdit eşine söyle demiyorum. Eğer o kişi çok ileri giderse yani tehdit olarak ve sen arkadaşının anne ve babasını çok iyi tanıyorsan, aranızda bir samimiyet varsa onlarla şunu de;
Babasını tanıyor isen durumu güzellikle tane tane anlat. Ben kızınıza durumu anlatamam zaten hamile kötü bir şey olur diye korkuyorum ve eşiyle tartışır diye endişe ediyorum. O yüzden size anlatıyorum ki damadınızı siz uyarın sizin sözünüzü dinler sizden korkar kendine çeki düzen verir.00 Yorumla
+1 yılO adamla selamını kes yine de bir şekilde sana sokulmaya çalışırsa rahatsız ederse arkadaşının doğumuna 1 ay kalmış doğumdan sonra söylersin. Ancak selamı kestikten sonra senden koparsa rahatsız etmezse bence hiç söyleme bile boş ver
04 Yorumla
Soran+1 yılAdamın yüzünü bile doğru düzgün görmedim selam sabah asla yok aramızda mesaj atınca şok oldum resmen ne alaka diye
- +1 yıl
Boşanma haberini aldı ya kilometrelerce öteden kan kokusu almış köpek balığı gibi gelmiş pislik herif sen aynı eski düzeninde devam et mesaj atarsa da görme boş ver sonra seni ahlaksız kadın ilan eder aman diyim dikkatli ol.
Soran+1 yılhep aç o köpekler doydum diyen bi köpek bilmiyorum ben hep başkasının elindekine göz dikerler evdeki seylerinde olmazken afedersiniz ağzımı bozuyorum ama inanın o kadar sinirim tavandaki
- +1 yıl
Sakin kal sen hata yapmadın tedbirli ol temkinli davran yeter.
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
44
Cevap
63Cevap
Aile & Toplum konusunda 17,9b cevap paylaştı. Söylersen inanmaz senden suphelebilir de
20 YorumlaYa ne insanlar varya Allah'ın belaları ne güzel yuvan var eşin var eşin hamile sana enişte olarak bakan birine ne diye göz koyarsın şerefsiz haysiyetsiz herif. Canım sana da kıyamam çok zor bir durum ama söylemen gerek bunun da farkındasın bu çok doğru bir şey ama kadın 8 aylık hamileymiş yazık bir şerefsiz yüzünden çocuğundan da olmasın bir anne için en değerli varlık evladıdır belki boşanırsa o çocukla teselli olur destek alır. Benim tavsiyem kanıt topla eşi seni yalanlayabilir senle kötü olmasın doğumu bekle doğursun az kalmış zaten bebeğini kucağına alsın biraz zaman geçsin kendini toplasın ayrı karşına al anlat destek ol böyle dostuklari görmek beni mutlu ediyor ben olsam ben de bu şekilde davranırdım kendimi senin yerine koydum o şekilde düşündüm gerçekten zor bir durum Allah yardımcın olsun bacım
12 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten en dipten anlayan kişi olduğunuzu hissettim en içten anlamışsınız beni 😪
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBen mesafe koyardım arama arkadaşımla. Söylemeyip hala çevresinde dolaşman o sapık herif tarafından kur gibi anlaşılabilir. Ayrıca yarın öbür gün kız arkadaşın seni yanında olup arkasından kocasıyla yazışmakla flörtleşmekle suçlayabilir. Ben ne olursa olsun bunu bilmek isterdim. Aptal yerine konmuş olmak çok kötü bir his. Asıl bunun üstesinden gelemeyebilir.
12 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle katılıyorum buna. s
+1 yılArkadaşına söyleme ve adamı her yerden engelle. Bir daha da eşiyle ortak alanlarda değil arkadaşınla yalnız kalacağınız zaman dilimlerinde görüş arkadaşınla. Yapacak başka bir şey yok. Kız çocuğunu doğurduktan sonra söylemen için bile elinde sağlam deliller olması lazım. Öyle olduğunu anladım, böyle olduğunu fark ettimlerle bu iş eşe söylenmez.
11 Yorumla
Soran+1 yılDetayına asla giremem zaten ben anlatmam eşin sürekli mesaja atiyor ekliyor engelliyorum devam ediuor derim mesela söyleyebilirsem de en fazla açık yürekli olur kendi anlatırsa anlatır
Aile & Toplum konusunda 659 cevap paylaştı. Arkadalın hamile diye şimdi bu aylardır seks yapmamaktan azmış muhtemelen. Daha doğum lohusa filan 3 4 ay var. Sonra belki sakinleşir şimdilik bir şey deme ama adamı tersle, ve bunu yazılı yap elinde kanıt olsun, ama 6 ay sonra da devam ederse o zaman söylersin arkadaşına.
10 Yorumla
+1 yılBuna benzer bir durumu bende yaşamıştım daha doğrusu şahit olmuştum. Benim düşüncem şu yönde, aslında hiç bir şey tek taraflı olmuyor, karşındaki insanı bu hissiyata itecek veya onun senden hoşlanmasını sağlayacak bir davranış sergilemiş olabilirsin. Sen bunu o amaçla yapmamışsındır ama malum o dur ki, kadınların her hareketi biz erkekler tarafından yanlış anlaşılabilir bu doğasında olan bir şey :) neyse daha fazla uzatmayayım
11 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle katılıyorum buna evet zaten oralardan esinlenmis bencede ama dediginiz gibi kesinlikle tesadüften ibaret olan bir durum kafasına kazınmış uzun zamandırda evliliginde problem olunca ve ben bosanma durumuna girince biriktirip mesaj atmaya karar verdi bencede pas verir belki ümidi ile ama cok acınası bu durum yaa neden eşinin arkadaşına yaparsın bunu hiç korkusu yok anladığım kadarı ile zaten söylermi yuvam yıkılırmı diye
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen kötü olursun. bizim kadinlar nedense kocalarina, erkeklerine toz konduramiyorlar. Cogu kadin kendi kocasinin pisligini örtüyor. Erkekler bu yuzden bu ulkede dokunulmaz gibi bir sey. Kadin olarak daha fazla boynuzlanmasin diyorsun suçu senden biliyorlar, senin gözün vardı kocamda oluyor. Zaten Şu an soylemeden de dogru degil. Yapacagin tek sey kocasını ciddi sekilde uyarman ki sana yaklaşamasın
10 Yorumla
+1 yılSen soylemeden arkadaşın gizlice onu sananyazdigini falan farkederse daha kotu duruma düşersin sen soyle şimdi üstüne düşeni yap benim arkadaşımın 3 yıllık sevgilisi de ayni seyi yaptı ben anında gidip anlattım herseyi kanıtla gosterdim bana tesekkur etti falan ama en sonunda gitti o cocukla evlendi gene aşktan gözü kör oldu yani demek istedigim sen ustyne dyseni zamanında yap kararı verio vermemek ona kalsın 8 aylık hamileyse bebek düşmez en fazla sancısı erien tutar bebek doğar bilmeye hakkı var dünyaya nasıl bi adama evlat getirdiğini görmesi lazım
01 Yorumla
Soran+1 yılSevgili çok başka kocası çok başka dedigim gibi asla gizlemenin layık olduğunu savunmuyorum 2 cocuk var ortada bide kesknlille öğrenmeli ama nasıl onu çözemiyorum
+1 yılÇocuğu düşürmez tabide adamla bağlantıyı kes bide seni rahatsız etmeye devam ederse msjları arama kayıtlarını seskayıtlarını topla çünkü birgün yakalanırsa karsısına senin takıntılı olduğunu hata eşinden onun için boşandığını filan söylicek sen mesaj yazma arama hepsini kanıt olarak kullanır eline done topla
12 Yorumla
Soran+1 yılAma çok akıllı olduğu icin attığı mesajı hep hemen sildi bende ona attıklarımı sildim tabiki kullanamasın diye ama kesinlikle bi daha atarsa sanırım hemen fotoğrafını çekmem gerek en azından bana suç yıkmaması için
- +1 yıl
Aynen
+1 yılSen adama yakınlasma, bir de kanıtın olsun, çocuk doğduktan birkaç ay sonra söyle... söylediklerini destekleyecek done yoksa elinde sen kötü insan olursun...
10 YorumlaBen olsam bilmek isterdim ama cok üzülür eminim
Yazık ya ne iğrenç insanlar var Allah'ım içine hidayet versin o kadin karnı burnundayken yapmazsın be doğmamış çocuğunun yüzü suyu hürmetine
Sınanma dünyası kimseyi kinamamak lazım
Simdilik soyleme bence yazık kadina of10 Yorumla
+1 yılBak kardeşim sen şimdi gidip arkadaşının kocasını uyarabilirsij yani bu işin olmayacağını böyle bireyin normal birsey olmayacağını ve onun evli olduğunu ma anlamaz dersende gidip arkadasi eşinin ailesine söylemelisin yani onlar belkide uygun bir şekilde ogluarina bu durumu analtir yani ve arkadaşının ailesine anlatabilirsiniz yani belki ozmaan vaz geçer yani arkadaşınız üzülür ama kabullenir yani
10 Yorumla
+1 yılHamile kadının suçu ne. ona anlatma ortadan kaybol uzaklaş o aileden. arkadasinsa arkadaşın gerekirse aç Arani mesafe koy. ama kadına gidipte anlatma senin içinde kötü olur. icinde tut ya da ağzını tut.
02 Yorumla
Soran+1 yılAma bu sefer de vicdanım rahat degil o insanla ömürmü geçer ama en mantıklısı dedigin gibi Allaha bırakıp belasını kendi bulması en azından arkadaşım yıkılmaz uzak biriyle aldatmaya çalışırsa beni öğrenirse yıkılacak kesinlikle çünkü
- +1 yıl
boş ver içinde kalsın yazık günah kadina. hamile birde
O iti engelle
Gerekirse numarani değiştir
Değilse çamuru sana sicrar
Uzak durun şu sütü bozuk mundarlardan...10 Yorumla
+1 yılKanıtları sakın yok etmeyin ve biraz daha sabredin; ardından doğum sonrası anlatırsınız hanımefendiye. Sizin boşanma olayınız için de hayırlısı olsun.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı.
s +1 yıl8 aylık çocuk düşmez, erken doğum olur... bu da kötü elbette doğduğunda söylesen sütü kesilebilir vs vs ama doğruları bilmek en doğal hakkı
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlgilenme yuvası yıkılır günaha girersin öcü olunca yeniden iyi olur onlar
12 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle kimse 2 çocuğu ils yuvasını yıkmak istemeyeceği için bana yıkacak suçu inanmak istemeyecek en iyisi uzaklaşmak kötü bilirse de bilir erkek olur karısının karşısına elbet çıkarsa bir gün kendi söylerse o zaman anlatırım
Cevap sahibi+1 yılDediğin gibi olur kaç boş ver
- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılSöylersen sıkıntı olur bence adam inkar eder ve yalan konuştuğunu söyler üstüne birde sana iftira atar
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 402 cevap paylaştı. Adamı her yerden engelle şu an arkadaşıma bişey söyleme devam ederse doğumdan sonra yaparsın ne yapacaksan
10 YorumlaSöyleme simdilik engelle mesaj atma adamla konuşma bence heryerden engelle arkadasina da Şu an gitme bence
10 YorumlaAdamı uzaklaştır yeter bence. Nede olsa boşanıyo takılırız manığıyla yazmıştır mutlaka ters tepince riske girmek istemez büyük ihtimalle.
İşin zor bazı kadınlar anlamaz önünde de olsa. Ne olur ne olmaz mesajları sakla sonra ihale sana kalmasın :D00 Yorumla
+1 yılHoşlansın sen ondan hoşlanmadıktan sonra hoşlansa ne yazar ki? Sende ona ben senden hoşlanmıyorum de ya da mesajla yaz ama yüze yüze hoşlanmadığını söylemek daha iyi hani.
02 Yorumla- +1 yıl
Detayı az önce okudum. Eğer hamilleyse arkadaşın doğurduktan sonra söyle ki zaten 1 ayı kalmış doğmasına fakat senden hoşlandığını felan yazmamış o mesajda seni önceden beri takip etmesi senden hoşlandığı anlamına gelmez. Belki gözüne hoş gelmişsindir. Yani gözüne hoş gelen her insandan hoşlanmaz.
Soran+1 yılDetaylar var o yüzden öyle yazdım hoşlanmak degildir dogru sadece karısının boşluğunu biriyle doldurmaya çalışıyor ve en yakın ben varım ve boşanma sürecinede girince cesaretlendi bence
+1 yılEşine ve ailesine söyleyeceğinizi adama söyleyin. Sizin olayı akrabalarınıza söyleyeceğinizi söyleyin. O adamla yalnız kalmayın arkadaşınıza gideceginizde o evde olmadığı zaman gidip gelmeniz daha iyi. Ayrıca sizi tanıyan bir çok erkek sizinle yatma teklifiyle gelecektir. Bizde evlenip ayrılan bir (özür dileyerek söyluyorum) bayan kullanmaya musait gözüyle bakılır. yeni hayatınızda başarılar
01 Yorumla
Soran+1 yılmaalesef ki toplumumuz bu yönde çok başarılı gerçekten her sekilde herkese göz koyuyor insanlarda ar nizam edep kalmadı
+1 yılKanıtın varsa söyle, kanıtını da sun. Yoksa inanmaz.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 426 cevap paylaştı.
+1 yılBöyle bir durumda en iyi şey ; hiç bir şey yapmamak, iletişim arayüzünü sonlandırıp gitmek !
10 Yorumla
+1 yılSelammm. Konuşmayı kesin ve soylemeyi biraz erteleyin.
10 YorumlaAdami esine söyleyeceğine dair uyarmalisin,, kesin bir şekilde reddedip arkadaşın da dahil ilişkini kesmelisin..
11 Yorumla
Soran+1 yılSöyledim söyle diyor hatta özellikle git uyar kendine ceki düzen versin ayağını denk alsın aldatacam yoksa beni günaha sokmasın diyor bana bildiğin gidip onu uyarmamı istiyor cidden
- Aile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılYorumları falan da okudum ve yorumumda netim "Arkadaşına söyle" çünkü gerçekten iğrenç bir insanmış, böyle bir şey yapmasına duyduğu bir pişmanlık bile yok pişkin pişkin hareketler
10 Yorumla arkadaşımın sevgilisi benden hoşlandı yazışmaya çalıştı kadın da büyük hani çocukta büyük kardeşi yaşındayım çocuğun birkaç açığını buldum ortak bi arkadaşımıza anlattım o da kıza bahsetti sonra kıza açık açık söyledim ben söylemek gerek nolursa olsun
00 Yorumla
+1 yıliaylik çocuk düşmez diye biliyorum ya suzavaksin ya da kinusacak başka da bir seçenek yok merak ettim seni bu nasıl bir guzellikmis pesin de
01 Yorumla
Soran+1 yılBeyfendi uckuru ile hareket edecek biri de sizsiniz gibi geldi. Güzel olmak gerekmiyor size diye biliyorum nefes alsin yeter dediğiniz coluk cocuk hayvan herşeye koşuyorsunuz önünüzdeki sey hasebi ile yanlışmıyım bu arkadaş da aynı şekilde işte yokluktan saracak yer arıyor
Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Çocuk doğduktan sonra söyle şimdi düşük müşük yapar Allah korusun ya da kalkar aldırcam ne der ya da bu halde boşanır felan
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence söyleme vayy anasını evli adama baksen eşi hamile her yerden engelle sonu muhabbet VS. Etme sonra senin başın ağrır aman diyim.
10 Yorumla
+1 yılYerinde olsam soyleyıp kotu konuma düşmem ıkısıyle de sonsuza denk ilişiğimi keserim
21 Yorumla- +1 yıl
Yorumlara baktım ama en mantıklısı seninki 👏👏👏
+1 yılEvlenince arkadaşlıklar bitmeli mk hep dip dibe oluyorsunuz, finalde de hanımının arkadaşına göz dikiyor.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 430 cevap paylaştı. Adama kesin tavrını belli et, görüşme. Eğer adamın benzer davranışlarına şahit olursan da doğumdan bir süre sonra arkadaşına söylersin.
00 Yorumlaikisiyle de görüşme kadın ararsa görüş aramazsa görüşme adama da hiçbir şekilde selam dan ötesini gösterme
00 Yorumla
+1 yılçocuğun doğumunu bekle..
arkasından ss ler ile git yanına..10 YorumlaBunların hepsi "evlenmeden vermem" tayfadır ha fkfkf
02 Yorumla
Soran+1 yılSende Şu an beni vicdan azabıyla bırakıp kendi seyinin derdinde ki o p... ç arkadaşa benziyorsunuz... uçkur meraklısı sizin gibiler yüzünden düştüğümüz durumlara bak
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Adamin sana ulasmasini engelle... arayi sogut, mesajlari vs sakla...
11 Yorumla- +1 yıl
Bir sey geldi aklıma... endiselerin cok hakli olmakla birlikte, bu adamin senin uzerinden karisina uyari gondermesi filan onlarin sorunu.. aslinda arkadasina sadece "esin bana mesaj atıyor' gibi bir haber versen, en azından kız da uyanik olur, ailesi ile konuşur, sahipsiz olmaz... suçlu olan adam ortada kalsin..
+1 yılHerife ayarı ver, Bi daha, beni arama de geç, görüşmeyi de kaydet
09 Yorumla
Soran+1 yılInstagramdan sürekli farklı hesaplar açıp mesaj atıyor ve attığı mesajı ben gördükten sonra anında siliyor
- +1 yıl
Kapat mesajlara instanı
- +1 yıl
Düşündüm şimdi görmezden gel
- +1 yıl
Adam korkak zaten bişi yapamaz
Soran+1 yıl👍 bencede ama korkak olsada bence bana zaten mesaj atmaya cesarer edemezdi sonucta bilemez benim nasıl biri olduğumu gidip eşime söyler diye bi kaygısı korkusu yok bence bu adamın kendini ortya çıkarmayamı çalışıyor kendi eliyle anlamıyorum ki
- +1 yıl
Bence, hem canım hem acemi çpkın
Soran+1 yıl👍
- +1 yıl
O yüzden arkadaşını seviyorsan uzak dur derim hamileyken çok ağır birdepresyona girerse çok problem olur, adama selametle git Bi daha bana bulaşma de, eğer açıktan yazıyorsa
Soran+1 yıl👍 evet kesinlikle
Gizli Üye(25-29)+1 yılDoğursun önce sonra söyle bebeğe bir şey olmasın biraz sabret eşiyle arana mesafe koy
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSöyleme adamı tersle sürekli o sadece cinsel iliski istiyor yuvalarını bozma adama yüz verme
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılbence ıkısındende uzak durmaslısın ozellıkle o adamdan soguk davran mesafe koy. arkadasınlada fazla gorusme goruseceksende dısarda gorus
10 Yorumla
+1 yılArkadaşının kocası , eşinden ayrılmayı filan düşünmez, o senin için sadece f*ck olma kafasında.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 371 cevap paylaştı. Doğum anında söyle düşürürse de bebek doktorun kucağına düşer
00 YorumlaBoşanma konusunda kafana takılan bişey olursa yardımcı olabilirim (av)
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBence bir delilin olmadığı sürece arkadaşına söyleme sonra sen kötü arkadaş olursun hani bir de boşanma asamasindaymissınya ve arkadaşına söyleyemem diyorsun o adamdan uzak dur bence arana mesafe koy mümkün olduğunca
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSöylemeyeceksen bile artık onlarla görüşme arkadaşınla bile
16 Yorumla
Soran+1 yılEn yakın arkadaşım hayatımdan nasıl çıkaracağım şak diye peki?
Cevap sahibi+1 yılEee mutluluğunu istiyorsan çıkaracaksın ya da söyleyeceksin eğer hala devam edersen senin de duygun var diye düşünürüm
Soran+1 yılZaten arkadaşımla mesafe koyarım sorun o değil arkadaşımın o insanla devam etmesini de istemiyorum ama aynı köyün insanları benden öğrenirse çok sıkıntıya girer arkadaşım adina üzülüyorum sadece ama söyleyemeyeceğim için tek çözüm sanırım ilişkiyi kesmek belki gün gelip öğrenirse neden uzaklaştın benden diye sorar
Soran+1 yılO zaman anlatırım bana hak verir belki
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle eşi karaktersiz biri belki sana itiraf aticak onun gonlu var diye köyde falan senin adın çıkar
Soran+1 yılKöyün benle alakasi yok onlar akrabalar arkadaşım ile eşi akrabalar
Bence kendisini engelle. Arkadaşınla alakanı kes. Numaranı filan değiştir. Uzaklaş kısacası oradan.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBi kere ver kurtul yoksa peşini bırakmaz kafaya takar zaten hamileymis eşi belkide o yüzden kafaya taktı seni gördü falan
00 Yorumla
+1 yılİşte bu yüzden kimsenin evine sıkça gitmiyorum. Eskisi gibi mahremlik kalmadı. Kadın erkek ayrı oturanlara yobaz diyorsunuz. Alın bakın. Sonuçları bunlar.
01 Yorumla
Soran+1 yılHanimefendi ben adamın sadede ismini bilirim bide fotodan gördüm yüzünü bile en yakın arkadaşım olmasina ragmen kocasıyla selam bile demedik birbirimize eskisi gibi mahremlik kalmadıgi konusunda tabiki katılıyorum ama bu adama ben ümit verecek bi ortam özellikle yaşanmadı
kötü haber aldi diye cocuk duşureni hic duymadik canısı !
bence söylemelisin...00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılIletişime kes hem ne bu yakin arkadaş çoçuk gibi bu soru troll gibi geldi ya
01 Yorumla
Soran+1 yılIki evli bayan arkadaşız bekara boşanmak kolay diye bi söz var bilirmisiniz bilmem ama yaşınızın küçük olduğunu çocuğunuz esinizin olmadığını bu durumların gerçekten anlatması zor durumlar olduğunu bilmediginizi varsayıyorum bu yüzden trol düşüncesi sizin fikriniz olarak kalabilir sorun yok trolle uğraşacak zamanım yok burada gercekten arada kaldığım için bu uygulamayıda daja önceden bildiğim için aklıma burasi geldi bir cok insansa sagolsun fikrini yazmış gördüğün üzere ki
Tehdit et seni söylicem diye bebeğiyle korkut ya peşimi bırakırsın de ya da söylediğimde o hamile kadının halini düşün senin de çocuğunu taşıyor de işte korkut biraz
03 Yorumla
Soran+1 yılÇocuk felan umrunda degil bir tane çocuğu vsr zaten karısının karnındakinimi düşünecek
+1 yıladama haddini bildir konusmalari mesajlari kaydet tehdit et. sonra heryerden engelle..
11 Yorumla- +1 yıl
kuzum gidip savcilik ya da polise basvurdugunda bu pe,,, vek olayin ciddiyetini kavricaktir evine evrak gitmemesi icinde koseye sikisacaktir. burada taciz var rahatsizlik var. sen bunlari yapmazsan karisida mahvolacak. yanikarisinidusuneyim derken hersey boka saracak. seninkarakola gitmen sikayetci olman polislerin onu cagirmasi bile cok onemli.
Her ikisine de mesafe koymalısın doğumdan sonra da durumdan rahatsız olduğunu ima edebilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılles kargasiymis o adam.. Bosandigini anlayinca hemen kullanmaya calisiyor.. Arkadasina mesajlarini at adamin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıluzak durun hatta taşın ordan
12 Yorumla
Soran+1 yılZaten orada oturmuyorum artık ama gidip geliyorduk ama Şu an bosanmadan ötürü dahada uzağa gittim eskisi gibi görüşme bile olmayacak arkadasim ilede eminim ki öyle de kalır insaAllah
Cevap sahibi+1 yılyani boş ver kendini düşün biraz. çoğu erkek karısı hamile iken böyle şeylere yönelir. senin durumundan faydalanacak aklı sıra senin. onun için uçkur çözeceğini sanıyor. boş ver sen iyi ol kendi hayatına bak. inşallah güzel olur senin için 🤲🤲🤲🍫🍫🍫
- Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılUlan ne leş kargası adamlar varya.
20 Yorumla
+1 yılçok zor Allah yardımcın olsun
20 Yorumla- Devamını Gör (47)
Devamını Gör(92)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Arkadaşımın eşi benden hoşlanıyor, bunu arkadaşıma nasıl söyleyeceğim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler