Dinlemeyi bilmeyen, cinsiyetçi, mantığını kullanmayan basit davranışlarda bulunması.
Evet bazı kadınlar,
Şahsen benim kadında " düşman " olduğum şey kadının cinsiyeti değildir. Benim düşman olduğum şey, onun okumaması, düşünmemesi, üretmemesi, hep hazıra konmak istemesi, anasının babasının evinde bulduğu konforu hayatındaki adamdan fazlasıyla istemesi, bir cacık olmadığı halde kendisini dünyanın merkezine koyması, elinden hiç bir şey gelmediği halde iş yapan adamı beğenmemesi ve hiç vermeden sürekli istemesi, istediği şey olmadığı zaman da terör estirmesi.
Düşüncelerimi söylemek istedim.
Evet bazı kadınlar,
Şahsen benim kadında " düşman " olduğum şey kadının cinsiyeti değildir. Benim düşman olduğum şey, onun okumaması, düşünmemesi, üretmemesi, hep hazıra konmak istemesi, anasının babasının evinde bulduğu konforu hayatındaki adamdan fazlasıyla istemesi, bir cacık olmadığı halde kendisini dünyanın merkezine koyması, elinden hiç bir şey gelmediği halde iş yapan adamı beğenmemesi ve hiç vermeden sürekli istemesi, istediği şey olmadığı zaman da terör estirmesi.
Düşüncelerimi söylemek istedim.
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
440Güzel özetti ama ne Yazık ki böylesi çok var...
Evet var ama en çabuk unutulanlar da onlar bir de icten pazarlikli erkekler var onlar da ayri yılan dost görünüp zor zamaninda senden faydalanmaya calisan çakallar
Her şeyin farkında olman, kendini bilmen beni mutlu etti.
Zamaninda akrabadan dosttan sevgiliden çok sırtımıza biçak yedik gözler açıldı artık
En azından bundan sonrası güzel olur. 👍🏻
İnsallah
Umarım.
Her şey karşılıklı. 😏😉
Ne güzel. 👍🏻
Teşekkürler
Rica ederim.
Bir dedigi ötekine uyuşmamasi
👍🏻
Sadece kendi lafının geçtiğni zannetmesi herşeyi kadının üzerine yığması varyemez olması daha var ama sayamadm. d
Öylelerinin canı cehenneme. 😄
Harika. ❤
Aynaya bı bak
Aynaya bi bakayım. 😄😄