Aşk İlişkileri Karşı cinste tahammül edemediğiniz neler var? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Bazıları çok sıradan..Biraz seçici olun, standartınız olsun canım! Karşı cinste tahammül edemediğiniz neler var? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,7b cevap paylaştı. egolu olmaları var sadece 1 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 +1 yıl Ağzı bozuk bir varoş olması. Kadın bana göre daha naif olmalı. Amcaoğlu gibi racon kestikten sonra bir esprisi kalmıyor. 1 0 Yorumla
linkerboy1991 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 739 cevap paylaştı. Kadınlarda hoşuma gitmeyen hep önyargıları ve sessiz kalmaları tepki vermediklerinde korkuyorum onlardan. 1 0 Yorumla
ChungCha Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Standartlayı ulmayanları tahammül edemiyoyum 2 0 Yorumla
Nitro42 Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Sadece karşı cinste insanlarda tahammül edemediğim şey cehalet be ego 1 0 Yorumla
mi_lightning Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ağzı bozuk, aşırı argo kullananlara tahammül edemiyorum... 1 0 Yorumla
pambıkpremsesss Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Gevşek yılışık hareketler etmesi ve karşı cinse çok yakın davranması. 1 0 Yorumla
OlgunSevenBey Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl 30 yaş altı tercihim değil. 30 ve üzeri olgun kadınlar tercihim. 1 0 Yorumla
Paranoyak-Maan Takip Et Master Yaş: 33 , eic 88% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 12,1b cevap paylaştı. Dedikodu, entrika ve abartılı rekabet. 1 0 Yorumla
apro45 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 31,8b cevap paylaştı. Sinirli ve kaprisli olması 1 0 Yorumla
Balancee Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 317 cevap paylaştı. Bencil olması 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
egolu olmaları var sadece
Ağzı bozuk bir varoş olması. Kadın bana göre daha naif olmalı. Amcaoğlu gibi racon kestikten sonra bir esprisi kalmıyor.
Kadınlarda hoşuma gitmeyen hep önyargıları ve sessiz kalmaları tepki vermediklerinde korkuyorum onlardan.
Standartlayı ulmayanları tahammül edemiyoyum
Sadece karşı cinste insanlarda tahammül edemediğim şey cehalet be ego
Ağzı bozuk, aşırı argo kullananlara tahammül edemiyorum...
Gevşek yılışık hareketler etmesi ve karşı cinse çok yakın davranması.
30 yaş altı tercihim değil. 30 ve üzeri olgun kadınlar tercihim.
Dedikodu, entrika ve abartılı rekabet.
Sinirli ve kaprisli olması
Bencil olması
Dedikodu.