Şımarık, dar görüşlü, yeni fikirlere kapalı, bencil, emr-i vaki yapan, düşüncelerini empoze etmeye çalışan, aptal, anlayışız, saygısız, yalancı, tek zeki kendisi olduğuna inanan, bu özelliklerin en az birini taşıyan zatlara tahammülüm yok. Bu tahammülsüzlüğün de karşı cinsle alakası yok. Kimde olursa tahammül edemiyorum.
Enerjisi düşük insanları sevmiyorum zaten hayatimiz yeterince gerici o yüzden enerjili pozitif severim. Karsi cinste de bunu ararım. Olumsuz kaprisli gerici kasıntı erkekler uzak dursun
Elbette ama insanların bir ilişkide verebileceği pek bir şey kalmadığı için sanırım ben ve benim gibi sadakat ve ilgiden bahseden kişiler hep ilişkilerden mahrum kalacak...
Bu devirde aslında insanlar çıkarları doğrultusunda hareket ettikleri için duygularını öldürüyorlar. Onları hep geri plana iterek karşı tarafa mutluluk verip değerli hissettirmekten ziyade karşı taraftan bir şeyler çalma peşine düşmüş çoğu. E tabi arada nadir olan sadakat ilgi dediğin gibi bekleyen kişiler de o duygudan o güzellikten mahrum kalacak
Bu yüzden sanırım mutlu olmak artık zor. Daha 18 yaşındayım ama aylık gelirim sorulmaya başlandığına göre benim bir kadın ile olma umudum kesilmeye başladı. Umarım o doğru kişi her nerede ise çabuk gelir... :)