Kızların kendileri askerlik yapmadıkları halde hunharca zorunlu askerliği savunmaları konusunda ne düşünüyorsunuz?

Erkekler olarak askerlik bizlere zorunlu biliyorsunuz... Kızlar askerlik yapmıyorlar...

Benim dikkatimi çeken şey şu oldu. Erkeklerin askere gitmesini en şiddetle savunanlar kızlar oluyor, fark ettiniz mi?

Kendilerinin askerlik gibi bir sorumlulukları olmadığı için çok ama çok rahat bir şekilde Erkekleri gönder gitsin modundalar.

Bu sitede yapılan yorumları okuyorum. Örneğin bir tane adam soru sormuş biraz param var demiş bedelli askerlik yapayım mı sizce diye? soru sormuş... Kızların yorumlarına bakıyorum sen erkek adamsın git 6 ay yap, 6 ay yap kafan açılır iyi olur senin için, askerlikte adam olmayı öğretirler olgunlaşırsın (laflara bak laflara sen...), bedelli askerlik de neymiş her Türk asker doğar (bunu diyen kız kendisi Türk değil demek ki) senin için daha iyi olur falan filan yorumlar böyle yani.

Her neyse kısaca kızların askerliği erkeklerden daha çok savunması ama kendilerinin askere gitmemesi bana iki yüzlülük gibi geliyor. Siz ne düşünüyorsunuz?
Güncellemeler
+1 yıl
İnsanların hayatından 6 ay çalınmasını iyi olur adam olursun diye savunmak bence aşağılık bir düşünme biçimi. Bunu Erkekler de dese, Kızlar da dese değişmez. Çağdışı bir düşünce bu.
Kızların kendileri askerlik yapmadıkları halde hunharca zorunlu askerliği savunmaları konusunda ne düşünüyorsunuz?