Yapmam ben hediyelerle insanın değerinin ölçülemez olduğuna inanıyorum mesala 14 subat geliyor hediyeler vs sen o kişi 1 gün için mi değerli görüyorsun oysa 360 gün onu değerli hissettirmen gerek ben annemi her zaman mutlu ediyorum yani bunu bir çiçek ile sınırlandıramam şimdi öküz odun gözüyle bakiyon bana da beni bilen biliyor sevdiklerime verdiğim değeri içim rahat bu şekilde seviyor sevdiklerimde beni😉
Hayır bende özel günde al demiyorum ki. Kadınlar çiçekleri sever. bunu aldin diye de annen sevinir demek istiyorummm. Inadim inat diyorsun. Annene çiçek aldıracağım sana
Dünyanın en güzel çiçeği kendisi kokusu da keza öyle alacağım çiçek onun kadar güzel olamaz bak kelle paça söylerim daha çok mutlu oluyor sevdiği şeyleri yapıyorum zaten 👍
Ne alaka valla annem çok sever kadın dio oğlum beni bağımlı yaptın bu çorbaya ayda en az 4 defa iceriz kısın özellikle bak gel onda da bitki var oda bir çiçek marul var sebze var sarımsak da bir çiçek.
Çiçek hastası bence kolay kendin cevabını veriyon kalbine giden yolu ben ota böceğe Kanan insanlara gülüyorum ama kelle paçayı içersen kesin evet dersin bana
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Vermedim de almam da biri mutlu olacak diye çiçeği öldürerem çiçek daha değerli
Allahm nasıl bi bakış açısıdır bu.. Çiçeği öldüren kim
Çiçeği koparmiyon mu 😳
Seksi çiçeği de olabilir. Bakış açın yanlış şu an. Illa koparmak mi gerek
Saksı
Ben saksı dan bahsetmiyorum
Çicek diyinc3 illa buket almana gerek yok böyle de veriliyor cok
Bunu taşıması zor
Çicek sepeti senin adına taşır berat bey 😂😂😂 sen al hele bi
Alırız
Hadi bakalim
Ama sana değil
😂😂😂bende kendime diye sevinmiştim
Eksiyi artı yap sana alıyım 😄
Gönder çiçeğimi
Hala eksi var😒
Ben değilmişim demekki sizi kınayan sadece
Kınayan in başına gelir 😂
Boyle odun biri mi
Ben odun değilim sadece hayvanlari ve bitkileri daha önemsiyorum
Buket olmadığı konusunda anlaşmıştık sanirim
Evet
Annem zaten bir çiçek oksijen kaynağı ne gerek var dünyanın en güzel çiçeği varken görüntü olsun diye çiçek almak saçma.
Ama kadınlar çiçek sever. Alsan mutlu olurdu kadın
Ben ona kendi elimle yemek yaparım böyle hediye ile göstermem sevgimi
Onu da yap bunu da yap bence. Bak bakalim annenin tepkisine 😊
Yapmam ben hediyelerle insanın değerinin ölçülemez olduğuna inanıyorum mesala 14 subat geliyor hediyeler vs sen o kişi 1 gün için mi değerli görüyorsun oysa 360 gün onu değerli hissettirmen gerek ben annemi her zaman mutlu ediyorum yani bunu bir çiçek ile sınırlandıramam şimdi öküz odun gözüyle bakiyon bana da beni bilen biliyor sevdiklerime verdiğim değeri içim rahat bu şekilde seviyor sevdiklerimde beni😉
Hayır bende özel günde al demiyorum ki. Kadınlar çiçekleri sever. bunu aldin diye de annen sevinir demek istiyorummm. Inadim inat diyorsun. Annene çiçek aldıracağım sana
Dünyanın en güzel çiçeği kendisi kokusu da keza öyle alacağım çiçek onun kadar güzel olamaz bak kelle paça söylerim daha çok mutlu oluyor sevdiği şeyleri yapıyorum zaten 👍
Inatçı
Onun içinde de yeşillik var maydanoz var oda çiçek 😂😂😂
Dayak istiyorsun şu an.
Anneye bi çiçek al
Anneye bi çiçek al
Anneye bi çiçek al
Sende bir çiçeksin unutma 😂
Çiçekler olarak çiçek seviyoruz beyefendi haberiniz olsun 😊
Hanım efendi sana da bir kellepaca soyeyim şifa olur
Onu erkekler arasında için 😂
Ne alaka valla annem çok sever kadın dio oğlum beni bağımlı yaptın bu çorbaya ayda en az 4 defa iceriz kısın özellikle bak gel onda da bitki var oda bir çiçek marul var sebze var sarımsak da bir çiçek.
😂😂😂illa çorba yenilecek yani
Seni çiçekle kandırmak kolaysa çiçek sepetine bir demet sarı gül siparişi verim ama çorba içilecek.
😂tabiki kolay değil.
Çiçek hastası bence kolay kendin cevabını veriyon kalbine giden yolu ben ota böceğe Kanan insanlara gülüyorum ama kelle paçayı içersen kesin evet dersin bana
Sıfır empati 😂 inatcisin belli
Ben ince ruhlu oğlak erkeğiyim anlayana sana kelle paça dioz onu bile erkek arasında için Dion
😂😂Boyle bi ince ruh görülmediii
Tanıman gerek bunları görmen için bizleri
😊😊
? Ne oldu
Tanımak için büyük zamanlar gerek. Kimse kolay kolay bilinemez
Adım atmak gerekir 😂😊
Hayır zaten çiçek alsam tuhaf olurdu. Bu ne çiçeği ya bizde de var. Aynı yaştayız herhalde kendimi bildim bileli var.
Difenbahya bitkisi. Aglayan cicek olarakta bilinir. Su damlasi gibi bir sivisi vardir ve zehirlidir. Cocuk varsa evde dikkat edin.
Çiçek vermekten *tüm de söğüt ağacı bitecek artık yeter yoruldum uzak dursun
O çiçeğe saksı çok küçük kalmış hemen daha büyük bir saksıya almalısın 🤭
Çiçek göndermeyi severim, hediyede ilk önceliğim. Aynı zamanda mutsuz birini mutlu etmekte de.
Çiçek aldım verdim.
Hayat sevince ve daha çok sevilince güzeldir.
Değmeyecek bir kıza gül almıştım haram zehir olsun ona
Sayılıyorsa yakın arkadaşıma doğum gününde çiçek göndermiştim. Bana hiç alınmadı hgfds
Verdim tabii hem anneme hem eski sevgilime aldığımı da hatırlıyorum.
Aynısı bizde var
Evet çiçek aldım ama vermedim
Kim aldı sana
Bi kız aldı
Evet verdim. Bu çiçek sana mı geldi?
Evet
Çok hoş
Demii😊😊
☺️☺️
Zamanında çok verdim, ama hak etmedi
Coook çiçek aldım da daha çiçek veren olmadı
Aldım genelde papatya verirrim en güzeli
mecburen yani kadınların oldugu doğada yasıyoruz
Çiçek vermişliğim var
Aldım verdim. Ben seni yendim.
Anneme almıştım sanırım tam hatırlamıyorum.
Hem aldım hem verdim 😂
büyük yaprak iyidir.
Çok kez.
Çiçek gönderdim 😊
hiç vermedim :/
Aldım da verdim de
Verdim tabiki 😃😃
Aldım da verdim de