Alışveriş & Hediyeler Hiç çiçek aldınız mı/verdiniz mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 41 Yapay Zekaya Sor ben tek tek aldım tanıdığım kadınları mutlu etmek istiyorum 🤗🤭 Hiç çiçek aldınız mı/verdiniz mi? Cevapla Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. Almadım maalesef.. vermedim de 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,1b cevap paylaştı. Geçen hafta bol çiçek almalı bir hafta geçirdim. Aldığım çiçekler de genelde anneme oluyor 0 0 Yorumla
tıme-traveler Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Zamanda bir hatuna yüzlerce isimsiz gül gönderip karşına geçip izlemiştim yüzündeki ifade inalmazdı☺️Saf mutluluk sonrasımı hayatımda beni en mutlu insan şerefiyle ödüllendirdi. 0 0 Yorumla
QUADRATURA Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Çok kez aldım. Çok kezde çiçek vermişliğim var anneme. ❤️ 0 0 Yorumla
ariftotereks Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Verirsem saksıda veririm. Ölü çiçek vermem kimselere... 0 0 Yorumla
Burcu3428 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 91% +1 yıl Almadım almayida isterim ama papatya mesela en sevdiğim cicek 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 446 cevap paylaştı. Her 2si de olmuştu 0 0 Yorumla
seda188 Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Aldım ama vermedim 0 1 Yorumla seda188 +1 yıl veremedim * Yorumla
_Chava_ Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Aldım ve vermek istedim ama vermedim jdhdj 0 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 330 cevap paylaştı. Hiç çiçek almadım ama çiçek vermiştim 0 0 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 763 cevap paylaştı. Çok verdimalmadım 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 4,5b cevap paylaştı. Evet ben aldım karşı tarafa 0 0 Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 455 cevap paylaştı. Verdim de aldım da 0 0 Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 850 cevap paylaştı. verdik daha önce 0 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,2b cevap paylaştı. hiçbiri olmadı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Almadım maalesef.. vermedim de
Geçen hafta bol çiçek almalı bir hafta geçirdim. Aldığım çiçekler de genelde anneme oluyor
Zamanda bir hatuna yüzlerce isimsiz gül gönderip karşına geçip izlemiştim yüzündeki ifade inalmazdı☺️
Saf mutluluk
sonrasımı hayatımda beni en mutlu insan şerefiyle ödüllendirdi.
Çok kez aldım.
Çok kezde çiçek vermişliğim var anneme. ❤️
Verirsem saksıda veririm. Ölü çiçek vermem kimselere...
Almadım almayida isterim ama papatya mesela en sevdiğim cicek
Çiçek çok fazla aldım ☺ama hiç çiçek vermedim dkdkdk
Almadım ama karşı cinsten bir gül 🌹almak isterdim❣
Böcek aldım 😀
Evet aldım da verdim de
Her 2si de olmuştu
Çok aldım ama hiç almadım 🙄
Dogum günümde almıştım
Aldım ama vermedim
veremedim *
Aldım ve vermek istedim ama vermedim jdhdj
Aldım da verdim de