Alışveriş & Hediyeler Hiç çiçek aldınız/verdiniz mi? κrσmσzσm Takip Et Xper 6 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor biride al şu çiçek senin hığğ demedi.. hü asfghsoruyu okuyancım bu sana. ^^ Hiç çiçek aldınız/verdiniz mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Ekoss Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl Bir kez aldım. 5-6 sene önce bir cafede çalışan kıza dalgınlıktan ters yaptım. Fazla olduğumu anlayınca buket gönderdim. Sadece özür dilerim yazdırdım. 0 0 Yorumla
xperfectx Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl ilk ciçeğimi eski sevgilim kazağının içinden çıkarıp vermişti utanmış yolda iki büklümdü çicek :D 1 1 Yorumla κrσmσzσm +1 yıl asghagnshnsgn Yorumla
mursel60 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Yalandan cicek versen ne olur onemli olan bana duygularini dogru soylemesi yalandan degil 1 2 Yorumla κrσmσzσm +1 yıl her seferinde usule uysun diye değil de içimizden gelince birine bir şey hediye etmek yeterince anlamlı. Yorumla mursel60 +1 yıl Icimizden gelince etmis oldugumuz hediyeler gun geliyo bize karsi basimiza kakiliyo artik hediye almaktan bile korkar olduk Yorumla
sinanmaktanbiktim Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl aldim da verdim de ama cok sevmiyorum. eger istersen bir gun sana alayimm 👉🏻👈🏻 0 1 Yorumla κrσmσzσm +1 yıl oluuur nsnsns Yorumla
ZynpEylül Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Evet verdiler, hem çiçek sepetinden bir buket gül, hem de bir papatyaydı sanırım. Ama hiç çiçek vermedim. 0 0 Yorumla
Jokeface_ Takip Et Guru Yaş: 87 , eic 97% +1 yıl birisi soruya dünyanın en berbat çiçeğini atsın. Şu garibanın yüzü gülsün be :d 0 1 Yorumla κrσmσzσm +1 yıl kimse senin kadar kalpsiz değil gıjık joke. Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hiç çiçek almadım ama gül almak çok isterdim. Hayatımda bir dal gül bile almadım. 1 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Keşke bana da alan olsaydı. 😔😔 Yorumla
Levia Takip Et Yoda Yaş: 96 , eic 71% +1 yıl Aldım verdimArkadaşlarıma da alırım, insanları mutlu etmeyi seviyorum🌸 1 0 Yorumla
drnfb Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 39% +1 yıl At adresini göndereyim dert etme 😁🍀 2 1 Yorumla κrσmσzσm +1 yıl tamam asgksh Yorumla
HesapsızHayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl Küçükken bahçede papatya toplayıp anneme vermiştim. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Birini mutlu edecekse seve seve çiçek alırım. Mutlu etmek o kadar kolaysa yapılabilir bir şey. 1 2 Yorumla κrσmσzσm +1 yıl küçük mutlulukları olan insanları sevindirin bence de ehe. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 1 2 mutlu olup 3. Kez de bıkan insanlar olmamalı Yorumla
Shikyu Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl ilk kez birisi bana soru sayesinde çiçek verdi sakldsklamd :D hayır almadım/vermedim 0 1 Yorumla κrσmσzσm +1 yıl yüzün güldüyse süper asgjkagkahksj Yorumla
nes2mvarhayattaa Takip Et Yoda Yaş: 126 , eic 98% +1 yıl Kardesim helikopter pat pat tabiki 1 0 Yorumla
banane_senden Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Çiçek verdim ama kimse bana vermedi 0 0 Yorumla
alcohólico Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 93% +1 yıl çiçek verdim almadım hiç 0 2 Yorumla Aslengerizekalıyım +1 yıl Zaten erkeklerin çiçek alması baştan başa bir saçmalık.. 🙄 Yorumla alcohólico +1 yıl Bende öyle düşünüyorum hiç memnun olmam mutlu da etmez beni Yorumla
OnurcanANK Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 94% +1 yıl aldım almamalıydım 0 4 Yorumla κrσmσzσm +1 yıl ouu pişman etmişler Yorumla OnurcanANK +1 yıl O çiçek parasına ne güzel içilirdi be 🤦🏼 Yorumla κrσmσzσm +1 yıl ne çikolatalar yenirdi be adfg Yorumla OnurcanANK +1 yıl Bir insanın vücudunun ortalama %90 su ise sizin %99 u çikolata 😂 Yorumla
Milennay Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Aldım da verdim de 0 3 Yorumla κrσmσzσm +1 yıl kime? Yorumla Milennay +1 yıl Anneme Yorumla κrσmσzσm +1 yıl anneler günü geliyor bende yapayım madem asfg Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,3b cevap paylaştı. almadım.. 0 0 Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 455 cevap paylaştı. almadım verdim 0 0 Yorumla
okkalibirtokat Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Verdim evet 0 1 Yorumla sedef_engül63 +1 yıl Kime Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Bir kez aldım. 5-6 sene önce bir cafede çalışan kıza dalgınlıktan ters yaptım. Fazla olduğumu anlayınca buket gönderdim. Sadece özür dilerim yazdırdım.
ilk ciçeğimi eski sevgilim kazağının içinden çıkarıp vermişti utanmış yolda iki büklümdü çicek :D
asghagnshnsgn
Yalandan cicek versen ne olur onemli olan bana duygularini dogru soylemesi yalandan degil
her seferinde usule uysun diye değil de içimizden gelince birine bir şey hediye etmek yeterince anlamlı.
Icimizden gelince etmis oldugumuz hediyeler gun geliyo bize karsi basimiza kakiliyo artik hediye almaktan bile korkar olduk
aldim da verdim de ama cok sevmiyorum. eger istersen bir gun sana alayimm 👉🏻👈🏻
oluuur nsnsns
Evet verdiler, hem çiçek sepetinden bir buket gül, hem de bir papatyaydı sanırım. Ama hiç çiçek vermedim.
birisi soruya dünyanın en berbat çiçeğini atsın. Şu garibanın yüzü gülsün be :d
kimse senin kadar kalpsiz değil gıjık joke.
Hiç çiçek almadım ama gül almak çok isterdim. Hayatımda bir dal gül bile almadım.
Keşke bana da alan olsaydı. 😔😔
Aldım verdim
Arkadaşlarıma da alırım, insanları mutlu etmeyi seviyorum🌸
At adresini göndereyim dert etme 😁🍀
tamam asgksh
Küçükken bahçede papatya toplayıp anneme vermiştim.
Birini mutlu edecekse seve seve çiçek alırım. Mutlu etmek o kadar kolaysa yapılabilir bir şey.
küçük mutlulukları olan insanları sevindirin bence de ehe.
1 2 mutlu olup 3. Kez de bıkan insanlar olmamalı
ilk kez birisi bana soru sayesinde çiçek verdi sakldsklamd :D hayır almadım/vermedim
yüzün güldüyse süper asgjkagkahksj
Kardesim helikopter pat pat tabiki
Aldımda verdimde
Çiçek almadım da vermedim de
Çiçek verdim ama kimse bana vermedi
Almadım
Anneme verdim🌺
Çiçek verdim, almadım hiç
Hiç çiçek almadım da vermedim de.
çiçek verdim almadım hiç
Zaten erkeklerin çiçek alması baştan başa bir saçmalık.. 🙄
Bende öyle düşünüyorum hiç memnun olmam mutlu da etmez beni
İkisi de çok kez oldu...
Uzun yıllar önce anneme çiçek almıştım
Bir kere aldım (çiçek sepeti çiçekleri hariç)
Bana kimse almadı. Ama ben anneme aldım.
Hola,
Hiç alanım olmadı😕
Cicekleri doverim ssdecw bye
aldım almamalıydım
ouu pişman etmişler
O çiçek parasına ne güzel içilirdi be 🤦🏼
ne çikolatalar yenirdi be adfg
Bir insanın vücudunun ortalama %90 su ise sizin %99 u çikolata 😂
Aldım da verdim de
kime?
Anneme
anneler günü geliyor bende yapayım madem asfg