Erkek arkadaşımın dışarı çıkmasını istemediğimi söylediğim her seferde ben özgür bir insanım istedigimi yaparim diye söyleniyor?

Günaydın arkadaşlar ben özgürlüğü kısıtlanmış 18 yaşında bir kızım sadece eğitim hayatım var onun dışında ailem hiçbir şekilde dışarı çıkmama izin vermiyor o ise 23 yaşında gayet özgür sporuna giden istediği an çıkıp gezebilen özgür birisi biliyosunuz ki 15 tatile girdik ve ben evde yapayalnızım ailem sürekli tartışmalar yaşıyor ve bu yüzden odama kapatıyorum kendimi orada da onunla konusmaktan baska bisi yapamıyorum o da gidince yapayalniz kalıyorum ve bende cogu zaman bir yere gitmesini beni yalniz bırakmasını istemiyorum. Her dışarı çıkmasında cok ciddi kavgalar yaşıyoruz ben ona karisiyorum diye bana agzina geleni söylüyor iste beni rahat birak ben ozgur bir insanim istediğim gibi tozar gezerim yalvarıyorum çoğu zaman beni yalniz bırakma diye ona ragmen bırakıp gidiyor 2,3 saat sonra geliyor bitirmek istedigimi söylüyorum izin vermiyor özür diliyor gecti sanıyor herkes beni linclicek simdi ama bi empati kursanız belki anlarsiniz ben artik napicagimi bilmiyorum kendime hobiler bulmaya çalışıyorum yaşadığım hayat buna izin vermiyor çok yalniz hissediyorum
Erkek arkadaşımın dışarı çıkmasını istemediğimi söylediğim her seferde ben özgür bir insanım istedigimi yaparim diye söyleniyor?