Benim bir kırmızı çizgim var ben hiçbir zaman kimsenin mesajlarını okumam okumak istemem. Bu şekilde yetiştirildim. Birisi yanımda WhatsAppını açarsa kafamı çeviririm bu yüzden beklentim de bu. Sana hayır demem seni aldattığım anlamına gelmiyor diyorum biliyorum diyor. Bana güvenmiyorsan neden sevgiliyiz ki diyorum bu güvenmemek değil merak diyor. Acayip eski kafalı ailesi var ona da geçmiş çok zıttız. Erkek kankalarımla falan görüşmeme izin vermiyor yoruldum artık arkadaşlarımı kaybediyorum
Erkek arkadaşım dmlerime bakmak istiyor, ben kabul etmek istemiyorum. Haksız mıyım?
Mesajlara ısrarla bakacağım demesi güvensizlik belirtisidir. Aklında kurduğu aldatılma senaryolarının dışa vurumudur. Kendine güveni yoktur. Yolla gitsin.
Güvenilir biri olduğumun farkında diğer kızlardan farklısın gösteriş yapmıyorsun vs diye kendi söylüyor. Sadece son zamanlarda çok kişi bende hoşlandığını söyledi bunlar yaşandıktan beri beni suçlamaya başladı başkaları beni beğeniyorsa ne yapabilirim? Sokağa da çıkmayayım o zaman. Tamamiyle özgüvensiz olmasından kaynaklı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Mesajlara ısrarla bakacağım demesi güvensizlik belirtisidir. Aklında kurduğu aldatılma senaryolarının dışa vurumudur. Kendine güveni yoktur. Yolla gitsin.
sana güvenmiyor çünkü kendine güveni yok psikolojik şiddet uyguluyor
sonuna kadar haklısın o özeline bakma cesaretini nerden alıyor ki
nesne acaba güvenilmez birmisn
Güvenilir biri olduğumun farkında diğer kızlardan farklısın gösteriş yapmıyorsun vs diye kendi söylüyor. Sadece son zamanlarda çok kişi bende hoşlandığını söyledi bunlar yaşandıktan beri beni suçlamaya başladı başkaları beni beğeniyorsa ne yapabilirim? Sokağa da çıkmayayım o zaman. Tamamiyle özgüvensiz olmasından kaynaklı
peki tamam gizli arkdas
eler warki