Sevgilimin erkek arkadaşıyla görüşmesini istemiyorum?

Merhaba, ben bir kızım ve bir yıllık bir ilişkim var. Erkek arkadaşımla birbirimizi seviyoruz ve evlilik düşünüyoruz. Erkek arkadaşım benden önce ciddi ilişki yaşamamış, günlük ilişkiler yaşayan biriymiş. Bana aşık olduğunu biliyorum ve bende ona bir o kadar aşığım. Erkek arkadaşımın çok yakın bir arkadaşı var ve aynı zamanda ortağı. Bu arkadaşı bizim ilişkimizin ilk zamanlarında her zaman yanımızda bizimle gezip tozardı, gün geçtikçe yanımızdan kopmaya başladı. Çok çapkın günlük ilişkileri olan birisi en uzun ilişkisi yirmi gündür. Tüm bunlara rağmen iyi gecinirdik. Zamanla bizimle daha az gezip tozuyordu fakat zamanla halı tavrı bana ters gelmeye başladı. Erkek arkadaşımın abisinin düğününe gidecektim ve ailesiyle tanışacaktım. Tüm gün hazırlandım eve giyinmek için geldiğimde sosyal medyaya baktım ki ne göreyim düğün arabasının arkasında üzülmeyin kızlar ahmetle Mehmet hala bekar yazdırmış. Yani benim sevgilim ve kendisinin adını. Onun ismini yazdirmasi beni hiç ilgilendirmez ama benim uzun zamandır sevgilisi olduğum kişiyi yazdirmasi beni çok sinirlendirdi. O gün erkek arkadaşımla tartıştım ve gitmemeyi bile düşündüm. Sonrasında bunu yaptığı için o kişiyle de konuşup rahatsızlığımı dile getirdim. Ofise gidiyorum benim geldiğimi duyunca çıkıyor, benim olduğum ortamda bulunmuyordu. Yine geçenlerde ofisin reklamını yapmak için tanıdıkların hazırladıkları reklam filmini yayınlanmasını istemişler. Erkek arkadaşımın eski takıldığı kıza da paylaşım yaptırmış. Erkek arkadaşıma güzel bir dille konuşup uyarmasını istedim. Üstünden bir hafta geçti uyarmamis, sebebini sorunca da vaktim olmadı diyor. Devlet işleri yönetiyor sanki. En son bugün pastanede biz çay içerken pastanenin önünden geçti malum kişi sonra sevgilimle konuştu. Sevgilimde bana dönüp seni eve bırakayım ahmetle çay icicem dedi. Her gün aynı senaryo snaki gündüz birbirini görmemişler gibi çay içmeye çıkıyorlar. Arabaya bindik caddeden dönerken bır baktım ki arabasını çekmiş bizim kalkmamizi bekliyor. Pastaneye oturmak için. Bunu gördüm delirdim. Ya kardeşim biz senle oturmaya gelmişiz, gelmek istiyorsa buyursun gelsin sen neden beni eve bırakıp onun yanına gidiyorsun. Gün boyu berabersin zaten benim önceliğim sevgilim demelisin diye. Erkek arkadaşımı çok seviyorum ama zaten yıllarca babam annemi ikinci olan yaptı ve huzursuz bir ortamda büyüdüm. Kendi hayatımda da böyle olsun istemiyorum. Sizce ne yapmam gerekiyor. Erkek arkadaşım arkadaşının tavırlarını anlamıyor, benim kuruntu yaptığımı benim niyetimin fikrimin kötü düşündüğümü söylüyor. Suçu arkadaşında hiç bulmuyor. Ne yapmalıyım, delircem?

Sevgilimin erkek arkadaşıyla görüşmesini istemiyorum?