Erkek arkadaşım dışarı çıkmama izin vermiyor?

arkadaşlar size bir konuda danışmak istiyorum benim 7.8 senelik bir ilişkim var beni daha öncesinde aldattı benle ayrıyken arkadaşının her anlamda takıldığı bir kızla konuştum kızın ne olduğunu biliyordu benim çok güvenim kırıldı ona şans vermiştim bu şansa verdiğimde yine hatalar yaptı sebebide ben ona soğukmuşum fakat onu deneyip bakmak istediğim için yakınlık göstermedim ve bu arada kendim bir fake açıp çok iyi gerçek bi hesaba çevirmiştim o hesaptan yazmıştım o hesapla buluşmaya gitmişti sonrada yanımda ki kuzenim için gittim dedi benle ayrıyken escta gitmiş ihtiyacı olduğu için en son dada bana evlenirsek boş sebeplerden markete çıkamazsın diyor işte arkadaşlarınla buluşursun ev için ihtiyaçın varsa gidersin diyor kızlar hepimizin evde canı sıkılıp saçını boyamak istediği olmuştur bunun için kalkıp markete gitmişizdir bunu evliyken yapamazmışım saçmaymış o gelince alırmışız ya da bana kendisi alırmış bu şartı kabul etmezsem olmazmış sizin düşünceniz nedir
Güncellemeler
1 yıl
Dünde konuştuğum bu kişi yılbaşı
İçin arkadaşlarıyla buluştu ben de ona dedim ki rakı balık tarzı yerine gidebilirsiniz ama kulübe gitmeni istemiyorum o da bana tamam dedi arkadaş ilk başta kulübe gitmek istemiş o da dolu diye gitmemişler mekan ardından yolda gelirken arkadaşları başka bir kulüp bulmuş oraya gitmişler bahane üretmiş gitmemek için ama en sonunda gitmişler yani Sizce ben ne yapmalıyım kendisi kulübe gitmicem söz veriyorum demişti
Güncellemeler
1 yıl
Ay bu adam beni delirtcek hem pişman benle barışmak istiyor Hemde arkadasları ile azar uygulamasını indirmiş orada hem kızlarla hem erkekler de napıyorsun diye sohbet ediyormuş Hemde telefonundan uygulamayı gördüm uygulamaya giremiyorum engel yedim diyor ama iki gün öncede arkadaşlarla girdik diyor yalancı
Erkek arkadaşım dışarı çıkmama izin vermiyor?