Aile & Toplum Sizin sevmedigim özelliğinizi soylıyım mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Nooooooluuuuurrrrr Güncellemeler+1 yıl Fenomenler de gelsin Güncellemeler+1 yıl Agliycaksaniz oynamayın Sizin sevmedigim özelliğinizi soylıyım mi? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Neptune_ Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Beni tanıdığını zannetmiyorum. Ama hadi yine de söyle 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Pp ni kaldırmasan net tanırdım Yorumla
Deli_Oğlan Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 951 cevap paylaştı. Öyle Bi nolur dedin ki. Söyle bakalım 1 15 Yorumla Soran +1 yıl Karadenizli sapık müteahit sen olabilir misin Yorumla Deli_Oğlan +1 yıl Karadenizli de değilim sapıkta değilim ama müteahhit olsam iyi olurdu 🤷♂️ Yorumla Soran +1 yıl Tüh memleket yanlış yoksa Yorumla Deli_Oğlan +1 yıl Hemen kendime çekidüzen vermem lazım. Nasıl bir imaj yaratmışım Allahım. Adım sapığa çıktı 🙍♂️ Yorumla Soran +1 yıl Sorun nick de hadisenin şarkı gelip aklıma tovbeeee Yorumla Soran +1 yıl Gelio Yorumla Deli_Oğlan +1 yıl Ya hiç sorma. Düşün kaç senelik hesap :) o zamanlar aşıktım o kadına 🤣 Yorumla Soran +1 yıl Evleniyo artikkkk Yorumla Deli_Oğlan +1 yıl Magazin kültüründe var güzel 🤣 ne yaparsa yapsın ben onu terk ettim artık kimseye aşık değilim. Onlar gelsinler bana Yorumla Soran +1 yıl Evet ya di mi kaç sene muratla olcak saniom bu sene yaptı yapacağını Yorumla Deli_Oğlan +1 yıl Konu nerelere geldi ayaklı gazete :) Yorumla Soran +1 yıl Sario Yorumla Deli_Oğlan +1 yıl No problema Yorumla Soran +1 yıl 😎😎😎 Yorumla Deli_Oğlan +1 yıl İyi o zaman beni gömdüğün yeter ben gidiyorum 😘 Yorumla
MütefekkirSeyyah_ Takip Et Master Yaş: 37 , eic 77% +1 yıl Söyle bakalım#Vesselam 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Soğuk geliyosun bana hep Yorumla MütefekkirSeyyah_ +1 yıl Güzel 👍 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,7b cevap paylaştı. Söyle tipini sevdiğim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Tipimi nie sevion abi 😭 çok sapık duruon Yorumla Gök-mavi +1 yıl Sapık diyeceğini bildiğim için tipini sevdim Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl tabiki söyleyebilirsin 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Tobi ko soyloyobolorson Yorumla Cevap sahibi +1 yıl senin kadar zekam olsa yeter yaa fazlası gerçekten insanı yoruyo Yorumla Soran +1 yıl Versene bana :DDD Yorumla Cevap sahibi +1 yıl tam tersi olması için burada degilmisin Yorumla Soran +1 yıl Sana mi yurudum de haberim yok Yorumla
Gökay90 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 42% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı. Buyur söyle 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Gıcık geliyosun Yorumla
__Mehmet__K Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Söyle 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Safsın abicim bi psikolog veyahut psikiyatri Yorumla __Mehmet__K +1 yıl Alla alla 🤔🤔 Yorumla Soran +1 yıl Dgdhdgdhgd yerim ya Yorumla __Mehmet__K +1 yıl 😂😂😂 sapık Yorumla Soran +1 yıl Dshdgdhdgegsgegegefege çok ii Yorumla __Mehmet__K +1 yıl 😂😂😂😂 tşkler gizlicik Yorumla
Suzetaliyah Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 84% +1 yıl Söyle 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Kasıntı Yorumla Suzetaliyah +1 yıl Eyvallah Yorumla Soran +1 yıl Üzülme Yorumla Suzetaliyah +1 yıl Niye üzüleyim ki Yorumla Soran +1 yıl Dedim ya Yorumla Suzetaliyah +1 yıl Ee ben söyle dedim sende söyledin üzülmem için bi neden yok merak etme Yorumla Soran +1 yıl Doğru Yorumla
topaLhamsi Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 60% +1 yıl Söyle knks 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Sen siteden gitsene kovuom seni Yorumla topaLhamsi +1 yıl Sen gidebilirsin cınımm : DYolu gösterebilirimm?Doğruları söyledikce senin gibi, gereksiz ''boş'' kafalar türüyor hep : DÇözemedim sizi, lakin ben böyle mutluyum, sizde olun lütfen Yorumla Soran +1 yıl Cattik ya akşam akşam Yorumla
_Zuen_ Takip Et Yoda Yaş: 85 , eic 100% +1 yıl söyle kankam 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ilk kez gordum g aylık seziyorum animecilerde Yorumla _Zuen_ +1 yıl adres verirsen bu şüphelerini gidermek isterim :d Yorumla Soran +1 yıl Erkekler kapatılsın ya Yorumla
Sertsevenadammm Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 62% +1 yıl Say hadi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Nickin kurtarmadı dm adam kizlara mesaj atmayi birak Yorumla
Moldovyapapatya Takip Et Master Yaş: 25 , eic 67% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Söyle 0 13 Yorumla Soran +1 yıl Papatya falan dion ama KS de bi kavga çıksa her ayrıntıyı koparırız senden Yorumla Moldovyapapatya +1 yıl Sevmediğim özeliğim bu mu? Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Moldovyapapatya +1 yıl Ne yapmışım ben size ya 🙇🤦 Yorumla Soran +1 yıl Gshsgsgdgdhfdd reelde dedikodu yapio musun Yorumla Moldovyapapatya +1 yıl Yapmıyorum ne oldu Yorumla Moldovyapapatya +1 yıl Senin fenomen olduğunu tahmin edebiliyorum Yorumla Soran +1 yıl Fenomenlere gicigim Yorumla Moldovyapapatya +1 yıl Beni%100 tanıyor musun Yorumla Soran +1 yıl Seni tanıyorum ama takiplesmiyoruz Yorumla Moldovyapapatya +1 yıl Evet devamı gelsin benim hakkımda ne düşünüyorsun o kadar mı kötüyüm ya Yorumla Soran +1 yıl Yok ama dedikoducu tipi var oturur dinlerdim seni Yorumla Moldovyapapatya +1 yıl Papatya falan dion ama KS de bi kavga çıksa her ayrıntıyı koparırız sendenNe anlama geliyor bu Yorumla
Düşünürbiri Takip Et Master Yaş: 27 , eic 70% +1 yıl Söyle 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Iyisin iyi Yorumla
Ahmetcannn1 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Söyle 0 13 Yorumla Soran +1 yıl Sana öyle bi gicigim kiiii değiştir şu fotonu kardeşim gına geldi Yorumla Ahmetcannn1 +1 yıl Naptım la sana Yorumla Ahmetcannn1 +1 yıl Niye gıcıksın la Yorumla Soran +1 yıl Pp değiştir bi kere sapık sorunu gördüm Yorumla Ahmetcannn1 +1 yıl Ben sapık soru sormam hahah iftira atma bari Yorumla Soran +1 yıl Yo eminim Yorumla Ahmetcannn1 +1 yıl Kör gözlü Yorumla Soran +1 yıl Bilemiycem Yorumla Ahmetcannn1 +1 yıl Ben adamın dibiyim Yorumla Soran +1 yıl Dibisin Yorumla Ahmetcannn1 +1 yıl Kıskan Yorumla Soran +1 yıl Fdbdhdgdhdgdhdvdfsgfd öyle yapım Yorumla Ahmetcannn1 +1 yıl 🖕🖕🖕 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Söyle 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Gizli olmaz a q Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olmaz diye bir şey yok beceremiyorsan bahane bulma Yorumla Soran +1 yıl Lan tahmin edioz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Haa öyle desene Yorumla Soran +1 yıl Cik hadi anlaştık Yorumla
Oxseli Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Beni tanımazsın ki 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Tanımıyom şimdilik iyisin Yorumla Oxseli +1 yıl teşekkür ederim Yorumla
Aşmayy Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl tanımıyorsun 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Evet aşmay ne ya Yorumla Aşmayy +1 yıl 😒😒 Yorumla Soran +1 yıl Gitti ya kız Yorumla
BeyazKuğu9876 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl söyle 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Tanımıyom ama eziklik var Yorumla BeyazKuğu9876 +1 yıl Tanımadan nasıl böyle bir kanıya varabiliyorsun Yorumla Soran +1 yıl Nickinden kendini övmüşsün Yorumla BeyazKuğu9876 +1 yıl Nickle bu konular karar verilemez kendimi övmedim başka bulamadım onu yazdım tanımadan etmeden bir insanı tanıyamazsın Yorumla Soran +1 yıl Kral sen ne dersen o Yorumla BeyazKuğu9876 +1 yıl İyi günler Yorumla
Patlet Takip Et Xper 1 Yaş: 31 +1 yıl Söyle 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Tanımıyom 1 xper sapiklardansin net Yorumla Patlet +1 yıl Tanımadığın kişiye sapık neden diyorsun ben sana tanımadığım halde kaşarrr diyor muyum? Yorumla MateryalGüzellik +1 yıl Sesli güldüm ay. q Yorumla Soran +1 yıl Diyebilirsin offf Yorumla Patlet +1 yıl Kaşarrr 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Aferim Yorumla Patlet +1 yıl Küçük çocuk senin için fazla değil mi bu site Yorumla
dusjehehk34 Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Söyle 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Tanimiom ama itici geldin Yorumla dusjehehk34 +1 yıl Itici derken niye awq biz o. rspu cocugumuyuz🤣 Yorumla Soran +1 yıl Dedim olabilir Yorumla dusjehehk34 +1 yıl Utanmasan diycen awq o. rspu çocuğusun diye ahaha siz varya siz 🤣🤣 Yorumla Soran +1 yıl Gizliim sonuçta :D Yorumla dusjehehk34 +1 yıl Gizli olduğun halde diyemiyorsun ama yanı gizli olduğun halde mi utanıyon demeye gizli olmasan neyse kızlar gizliden burada ne küfürler ediyor bana awwq😂🤣 Yorumla dusjehehk34 +1 yıl Bende bi an öyle sandım Ama o. rspu çocuğumu olduğumu soyliycen sandım soruda kim olduğunuzu soylıyım diyince 🤣 Yorumla Soran +1 yıl Cok frsatsin oha Yorumla dusjehehk34 +1 yıl Niye knk ne sezdin yine😂🤣 Yorumla
arasabruzi Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Söyle 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Pp fake durup özgüven yok Yorumla arasabruzi +1 yıl Fake mi? Yorumla Soran +1 yıl Değil mi Yorumla arasabruzi +1 yıl Değil benim Yorumla Soran +1 yıl Kıraaaaal Yorumla arasabruzi +1 yıl Reeeeiiissss naber Yorumla Soran +1 yıl Iyiyim valla sen Yorumla arasabruzi +1 yıl İyi bende istek atabiliyor musun Yorumla Soran +1 yıl Yok atamiom Yorumla arasabruzi +1 yıl Atsana hahahaha Yorumla
Nicksiz76 Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Buyur söyle😄 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Tanımıyorum ama co yilaaansin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Beni tanıdığını zannetmiyorum. Ama hadi yine de söyle
Pp ni kaldırmasan net tanırdım
Öyle Bi nolur dedin ki. Söyle bakalım
Karadenizli sapık müteahit sen olabilir misin
Karadenizli de değilim sapıkta değilim ama müteahhit olsam iyi olurdu 🤷♂️
Tüh memleket yanlış yoksa
Hemen kendime çekidüzen vermem lazım. Nasıl bir imaj yaratmışım Allahım. Adım sapığa çıktı 🙍♂️
Sorun nick de hadisenin şarkı gelip aklıma tovbeeee
Gelio
Ya hiç sorma. Düşün kaç senelik hesap :) o zamanlar aşıktım o kadına 🤣
Evleniyo artikkkk
Magazin kültüründe var güzel 🤣 ne yaparsa yapsın ben onu terk ettim artık kimseye aşık değilim. Onlar gelsinler bana
Evet ya di mi kaç sene muratla olcak saniom bu sene yaptı yapacağını
Konu nerelere geldi ayaklı gazete :)
Sario
No problema
😎😎😎
İyi o zaman beni gömdüğün yeter ben gidiyorum 😘
Söyle bakalım
#Vesselam
Soğuk geliyosun bana hep
Güzel 👍
Söyle tipini sevdiğim
Tipimi nie sevion abi 😭 çok sapık duruon
Sapık diyeceğini bildiğim için tipini sevdim
tabiki söyleyebilirsin
Tobi ko soyloyobolorson
senin kadar zekam olsa yeter yaa fazlası gerçekten insanı yoruyo
Versene bana :DDD
tam tersi olması için burada degilmisin
Sana mi yurudum de haberim yok
Buyur söyle
Gıcık geliyosun
Söyle
Safsın abicim bi psikolog veyahut psikiyatri
Alla alla 🤔🤔
Dgdhdgdhgd yerim ya
😂😂😂 sapık
Dshdgdhdgegsgegegefege çok ii
😂😂😂😂 tşkler gizlicik
Söyle
Kasıntı
Eyvallah
Üzülme
Niye üzüleyim ki
Dedim ya
Ee ben söyle dedim sende söyledin üzülmem için bi neden yok merak etme
Doğru
Söyle knks
Sen siteden gitsene kovuom seni
Sen gidebilirsin cınımm : D
Yolu gösterebilirimm?
Doğruları söyledikce senin gibi, gereksiz ''boş'' kafalar türüyor hep : D
Çözemedim sizi, lakin ben böyle mutluyum, sizde olun lütfen
Cattik ya akşam akşam
söyle kankam
Ilk kez gordum g aylık seziyorum animecilerde
adres verirsen bu şüphelerini gidermek isterim :d
Erkekler kapatılsın ya
Say hadi
Nickin kurtarmadı dm adam kizlara mesaj atmayi birak
Söyle
Papatya falan dion ama KS de bi kavga çıksa her ayrıntıyı koparırız senden
Sevmediğim özeliğim bu mu?
Evet
Ne yapmışım ben size ya 🙇🤦
Gshsgsgdgdhfdd reelde dedikodu yapio musun
Yapmıyorum ne oldu
Senin fenomen olduğunu tahmin edebiliyorum
Fenomenlere gicigim
Beni%100 tanıyor musun
Seni tanıyorum ama takiplesmiyoruz
Evet devamı gelsin benim hakkımda ne düşünüyorsun o kadar mı kötüyüm ya
Yok ama dedikoducu tipi var oturur dinlerdim seni
Papatya falan dion ama KS de bi kavga çıksa her ayrıntıyı koparırız senden
Ne anlama geliyor bu
Söyle
Iyisin iyi
Söyle
Sana öyle bi gicigim kiiii değiştir şu fotonu kardeşim gına geldi
Naptım la sana
Niye gıcıksın la
Pp değiştir bi kere sapık sorunu gördüm
Ben sapık soru sormam hahah iftira atma bari
Yo eminim
Kör gözlü
Bilemiycem
Ben adamın dibiyim
Dibisin
Kıskan
Fdbdhdgdhdgdhdvdfsgfd öyle yapım
🖕🖕🖕
Söyle
Gizli olmaz a q
Olmaz diye bir şey yok beceremiyorsan bahane bulma
Lan tahmin edioz
Haa öyle desene
Cik hadi anlaştık
Beni tanımazsın ki
Tanımıyom şimdilik iyisin
teşekkür ederim
tanımıyorsun
Evet aşmay ne ya
😒😒
Gitti ya kız
söyle
Tanımıyom ama eziklik var
Tanımadan nasıl böyle bir kanıya varabiliyorsun
Nickinden kendini övmüşsün
Nickle bu konular karar verilemez kendimi övmedim başka bulamadım onu yazdım tanımadan etmeden bir insanı tanıyamazsın
Kral sen ne dersen o
İyi günler
Söyle
Tanımıyom 1 xper sapiklardansin net
Tanımadığın kişiye sapık neden diyorsun ben sana tanımadığım halde kaşarrr diyor muyum?
Sesli güldüm ay. q
Diyebilirsin offf
Kaşarrr 😂😂
Aferim
Küçük çocuk senin için fazla değil mi bu site
Söyle
Tanimiom ama itici geldin
Itici derken niye awq biz o. rspu cocugumuyuz🤣
Dedim olabilir
Utanmasan diycen awq o. rspu çocuğusun diye ahaha siz varya siz 🤣🤣
Gizliim sonuçta :D
Gizli olduğun halde diyemiyorsun ama yanı gizli olduğun halde mi utanıyon demeye gizli olmasan neyse kızlar gizliden burada ne küfürler ediyor bana awwq😂🤣
Bende bi an öyle sandım Ama o. rspu çocuğumu olduğumu soyliycen sandım soruda kim olduğunuzu soylıyım diyince 🤣
Cok frsatsin oha
Niye knk ne sezdin yine😂🤣
Söyle
Pp fake durup özgüven yok
Fake mi?
Değil mi
Değil benim
Kıraaaaal
Reeeeiiissss naber
Iyiyim valla sen
İyi bende istek atabiliyor musun
Yok atamiom