Şu özellikte olacağıma keşke çamaşır ipi olsaymışım dediğiniz, kendinizde nefret ettiğiniz ve isteseniz de asla değiştiremediğiniz özellik veya özellikler var mı? (Ben düşman olamıyorum kimseye, yani bana düşmanlık yapan oluyor ama ben kin besleyemiyorum. Hemen yumuşuyor, affediyorum. Ama asla yapılanı unutmuyorum. İstesem çok güzel intikam alırım ama yapmıyorum yapamıyorum yani. Bu özelliğimi 23 yıldır değiştiremedim. Böyle olacağıma keşke çamaşır ipi olsaymışım 🥲
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılHanımefendilerin bana karşı olan nefretinden ötürü onlardan uzak yaşıyorum. Keşke nefretlerine rağmen onlarla yüzyüze iletişim kurabilsem. Bu sefer de arsız görülmekten çekiniyorum. Ama hanımefendiler muhakkak haklıdır. Keşke benim de nefret edilecek huylarım olmasa. Nelerimden nefret ettiklerini sorduğumda da onlar bana küfretmese...
06 Yorumla
Soran+1 yılYaa kıyamam sana üzümlü kek🥲sizi üzeni üzün, düzene uyun. Demişler. Sende aynını yap onlara. Çünkü bazı hanımefendi dediklerimiz hanımefendi değil aslında maalesef ve asla haketmiyorlar
- +1 yıl
Genelde onlar beni ağlatırlar ben de kuytuya çekilip gözyaşımı kimseye göstermem. Allah hepsini beğendikleri erkeğe kavuştursun. 3 günlük dünya ömrümün ilk yarısı yalnız geçti ikinci yarısı da öyle geçsin sorun olmaz. Herkes gülsün herkes sevsin sevilsin. Ben de yalnız ve huzurlu yaşayayım. 😊
Soran+1 yılRabbim gönlüne göre versin ya kıyamam sana🥲
Soran+1 yılÜzülme olur mu🙏🏻
- +1 yıl
Yok yok üzülmem. 😊 Allah herkesi çok mutlu etsin.
Soran+1 yılÇok Amiiiin🙏🏻😊
En İyi Cevaplar
Bu kadar kararsız olmaktan nefret ediyorum. Sonra kendime verdiğim sözleri tutmuyor olmam. Birde hayataki tüm seçimleri düşünüp;korkmam. Ama bakıyorum bazı insanlara dünya yansa umurların da olmuyor. İnşallah bir gün bende onlar gibi olurum. Ve ve ve en aptalca özeliğim;bir şeyleri içime atmam. Ama sonrada bundan dolayı üzülmem. Ve içimdekiler biriktiği için aniden dünyadan nefret edip;o an bana en ufak bir yanlış yapan insana kan kusmam (çoğunlukla karşımdaki insan benim öyle tepki vereceğimi kestirmeyip, üste çıkar.) Ama nereden bilecekki ben zaten onun bana hakaret etmesini istiyorum. Onun için bazen bir mezarlık kadar sesiz, bazen de bir fırtına kadar öfkeli olabiliyorum. İşte bu ruh halimden de nefret ediyorum.
04 Yorumla
Soran+1 yılBiz kadınlar öyleyiz ya.
İçimize atar atar patlarız. Psikolojik olarak da kanıtlanmıs bişey bu😂 yani diyeceğim o ki
Dünya boştur loo
O anda ne geliyosa söylemek lazım ama olmuyo seni çok iyi anlıyorum 🥲
Soran+1 yılBöyle devam🙂🙏🏻
+1 yılçamaşır ipi olmayı istiycek kadar kötü bi şey gelmedi aklıma ama bende de aynı şekilde kin besleyemiyorum unutuyorum, b iç de hayır diyemiyodum onu düzelttim ama bazen reddedemiyorum insanları
03 Yorumla
Soran+1 yılYemin ederim sen bensin. Hayır diyememek o çok kötü ya Allahım istemeden bu zamana kadar neler yapmışımdır🤦🏻♀️
- +1 yıl
hayır demek çok zevkliymiş bu arada ksöxpsödbsp ödevimi yapar mısın diyolar yoo yapamam diyorum direkt skzöpsmxhsms ama diyemediğim durum da oluyodur kesin
Soran+1 yılAhahahah öyle valla artık bende pat pat söylerim yapamam diye. Tabi bazı insanlara diyemiyorum mesela çok önem verdiklerime. Onlar bana diyor ama olsun napıyım degiştiremiyorum huyumu
Çok dağınığım. Temizlik yapmayı da sevmem. Düzenli tertibi değilim. Hepsi olsun istiyorum. Ama yapmayı sevmiyorum. Arabami yıkamayı sevmiyorum. Bundan dolayı evde hizmetçi tuttum. Arabayi da haftalık oto yıkamaya
017 Yorumla
Soran+1 yılErkekler genelde çok dağınık oluyor. O yüzden yadırgamadım yazdıklarını😅
Soran+1 yılAhahah demedim reis bulaşık 😂 ne güzel arkanı toplayan var bizim de elimiz ozondan çıkmaz 😂
Soran+1 yılHayır değilim
Soran+1 yılHer şeyi ben yapıyorum evde 😂
Soran+1 yılTeşekkür ederim güzel teklifin için 🙏🏻😝
Soran+1 yılTeşekkürler, erkekler artık ilgimi çekmiyor gerçekten ve hiçbirine inanmıyorum 😊
Soran+1 yılHayır be. Ciddi ilişkim vardı ondan sonra hiçbirine güvenmemeye başladım
Soran+1 yılYav sevinsin pislik cok önemli değil onun ne düşündüğü artık 😊
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
54
Cevap
23Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
+1 yılKendimi her anlamda seviyorum.. Olumlu ve olumsuz tüm özelliklerimle kendimi seviyorum.. Fakat net ve dobra oluşuma bayılıyorum.. Birinin yüzüne küfür edeceksem ederim hiç kasmam.. Keyifli günler..
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı.
+1 yılÇok duygusal olmam, degisken ruh hali ve dengesiz bir insan olmam ve tartışma konusunu tatmin oluncaya kadar uzatmak bu özelliklerimi sevmiyorum bunları düzeltebilirsem çok iyi bir insanım aslında 🙋
24 Yorumla
Soran+1 yılTartışma konusunu uzatmak bende de var özellikle karşı taraf haksızsa dibine kadar tartisirim elimde değil 🤷🏻🥲
- +1 yıl
Aynen öyle ama kimin haklı ya da haksız olduğu önemli değil sadece kafamda o konuyu bitirip kapatmaliyim
Soran+1 yılHııı anladım. Allah yardımcın olsun o zaman çok zor🤦🏻♀️
- +1 yıl
🙋🙋
+1 yılSevgilim olduğu zaman ona çok ısınmayı herşeyde ona öncelik vermeyi ve sürekli bı gitme korkusu ve şüpheler olmasını sevmiyorum bu huyum berbat
114 Yorumla
Soran+1 yılHayatımızın merkezine koyuyoruz çünkü. Ondan başka kimse yokmuş gibi. şu an aynı durumu yaşıyorum maalesef 🤦🏻♀️ ilk başta her dediği şeye evet dedim ondan başka herkesi arkadaşlarımı bile uzaklaştırdım yanımdan. şu an çok pişmanım
- +1 yıl
Arkadaşlarını geri kazan ve yoluna devam et derim
Soran+1 yılArkadaş değil ya önemli olan. Önemli olan sevgilimize, ondan başkalarının da bizim hayatimizda olabileceğini empoze etmek. maalesef baştan yapmadım bunu. Zaten hep sonradan gelir benim aklım başıma hep sonradan🤦🏻♀️
- +1 yıl
Şu devirde seven yok hiç kimse sevmiyor eskiden olsa sevdiğini bırakmayan sahip çıkan erkekler vardı ama şimdi hiçbiri yok uzakta olsa bile başka kızı görmeyen erkekler vardı önceden şimdi ise bir kızla yetinmeyip bı sürü kızı idare edenler var 🥲
- +1 yıl
Unutma hiçbir şey için geç değil
Soran+1 yılBiliyo musun sevgilim uzakta 😂😂
Soran+1 yılUzak mesafe ilişkim var yani 1 yıldır. Evliliğe doğru gidiyoruz ama çok sıkmaya başladı beni🥺
- +1 yıl
Benimde vardı ve babam istemedi diye ayrıldım ve 1 ay olmuştur heryerden engel yedim bu yüzden ona güvenme derim seni elde eder defolup gider
Soran+1 yılZaten eskisi gibi davranmıyor. Kaybetme korkusu yok mesela beni artık. Ben öyle hissediyorum. En ufak tartışmada defolup gidebilirsin falan der mesela. Gittiği yere kadar artık. Yapabileceğim bişey kalmadı çünkü benim onun için. Bu zamana kadar çok fedakarlık yaptım. Kıymet bilmedi her dediğine he diyince pek kıymetin olmuyormuş öğrenmiş oldum
- +1 yıl
Sana bir tavsiye vericem yanına gelirse falan telefonunu karıştır şifrelerini işte bence senden başka konuştuğu kız da vardır dikkatli ol
Soran+1 yılŞüpheleniyorum zaten de bilmiyorum artık. Çünkü bı insan bu kadar değişmez
- +1 yıl
Dikkat et ve güvenme süründür
Soran+1 yılTamamdır çok teşekkür ederim tavsiyelerin için. Umarım hep mutlu olursun 🙏🏻❤️
- +1 yıl
Amin inşallah sende mutlu olursun inşallah 🙏🥰
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende insanlara idrar edememekten haz almiyorum. Birisine birsey diyorum en ufak olumsuz hirsey duyunca hemen hevesim akciyor vazgeciyorum insanlarin bir konuda birin israr etmesine hayranim. ya da birseyde istiyemiyorim cevremdeki herkes sevgililerinden catir catir hediye istiyor benimki alayim yapayim diyor ben yok ben hallederim alirim yaparim diyorum. Bunu demem onunda zoruna gidiyormus ama yapim bu değiştiremiyorum olmuyor
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılIsrar*
Soran+1 yılBiz çok güçlüyüz çünkü. bende sevgilimden hiçbir şey isteyemem. Hatta o alınca çok mahcup olurum🥲
Cevap sahibi+1 yılBencede. Ama yinede bazen keske asko kusko biz kiz olsaydim diyorum sjsj
Soran+1 yılufacık şeylerle mutlu olandan ufacık şeyler esirgenir
Hiçbir şeyle yetinmeyenlerin önüne dünyalar serilir
Hayat böyle biraz maalesef 🤦🏻♀️ benimde çok istediğim olmuştur aşko kuşko olmayı 😂
Cevap sahibi+1 yılEvet ya o kadar dogruki en cok zoruma giden de bu. Neyse kraliceler kolay yetişmiyor 👑
Soran+1 yılDünyayı biz kurtarıcaz aşko sakin ol ve devam et böyle olmaya 🤪
+1 yılUmursamaz olamayışımı ve alıngan olmam diyebilirim.
011 Yorumla
Soran+1 yılSevdiğim insanlara karşı umursamaz olamıyorum bende evet🥲 alınganlik konsunda da çok benziyoruz
- +1 yıl
Sen hangi burçsun? Su grubusun muhtemelen
Soran+1 yılYay burcuyum ben
- +1 yıl
Aaa çok şaşırtıcı. 🤔
İnanılmaz rahat özgürlığüne düşkün bol bol gülümseyen bir burç. Yay burcunu üzmek için sınırlarının bir hayli zorlanması gerekli.
Soran+1 yılValla bilmiyorum. Takip de etmem burçları. Sadece özgürlüğüne düşkün olduğunu biliyorum zira bende çok düşkünüm asla kısıtlamaya gelemem. cok da gülerim ama çok da üzerler. Yükselenim de yengeçmiş belki bu özellik ona aittir🤷🏻
- +1 yıl
Bilmem belki de. Kendinle barışık mısın peki? Olmak istediğin insan mısın sence?
Soran+1 yılTabiki. Kendimi çok seviyorum
- +1 yıl
Bu güzel işte. Bu varsa emin ol çözülmeyecek şey yok.😊
Soran+1 yılÖyle tabi. Teşekkür ederim 🙏🏻😊
- +1 yıl
Rica ederim. İyi akşamlar 😇
Soran+1 yılİyi akşamlar🙏🏻😊
Kişilik & Karakter konusunda 321 cevap paylaştı. Tartışmalarda çok hararetli davranıyorum sakin davranışlar sergileyemiyorum çok cabuk parlayıp çok çabuk sönüyorum bu huyumu sevmiyorum.
10 YorumlaGöz teması fazla kurmuyorum keşke bu özelliğim olmasa.
13 Yorumla
Soran+1 yılKarşı cinsle mi yoksa herkeste mi böylesin?
Soran+1 yılPsikolojik destek aldın mı
Kişilik & Karakter konusunda 526 cevap paylaştı. Biriyle sorunum varsa kestirip atarım kimse benim için vazgeçilmez değil 😐
10 Yorumla
+1 yılSinir ve umursamazlık hayatımı biraz mahvetti diyebiliriz
10 Yorumla
+1 yılÇok sabırsız birisiyim hemen her şey olsun istiyorum aceleci olmamı sevmiyorum
10 YorumlaKendimi yorumlamam ne kadar objektif olur bilemiyorum. Başkasının gözünden cevaplamak lazım )
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 500 cevap paylaştı. Cok ayrıntılı düşünüyorum
Karar verme zorluğu yaşatıyor
Kararsızlık cok zor10 Yorumlaİyi niyet
Empati
Merhamet
Ederinden fazla değer vermek10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı.
+1 yılSanırım istediğim bir şeyden geberecek seviyeyi geçsemde almak
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet var. Asla hayır diyememek. Sırf hayır diyemediğim için birisiyle hiçbir şey hissetmeden çıkmışlığım bile vardır. Çok saçma ama elimde değil☹️
10 Yorumla
+1 yılAşırı aşırı duygusalım ve nefret ediyorum bu özelliğimden
12 Yorumla
Soran+1 yılOlur olmadık şeylere ağlamak... Çok iyi bilirim. Karşıma duygusal bı video bile çıksa oturup hüngür hüngür ağlarım🥲
- +1 yıl
Evet maalesef
+1 yılher zaman hayatı kendime zehir etme huyum var
12 Yorumla
Soran+1 yılHayat zaten zehir. Bak mesela ben de yazdıklarımı yaparak daha çok zehir edebiliyorum🤦🏻♀️
- +1 yıl
...
Merhametli ve fazla empati kuran biriyim bunlar mahvetti beni :D
13 Yorumla
Soran+1 yılÖfff sorma sorma bittik biz🥲
Soran+1 yılBen işte öyle değilim. Asla gaddar olamıyorum. Sözlerimle bile karşı tarafı kırmaktan korkarim yani 🤦🏻♀️
+1 yılAşırı para yiyorum valla taze taze yiyorum bı vaz gecemedim hiç birikim yapamıyorum
111 Yorumla
Soran+1 yılBirikim yapamamak bende de var. Kumbara alıyorum 1 hafta sonra patlatıyorum. Bu kısır döngüde yuvarlanıp gidiyorum😂
- +1 yıl
Valla çok sıkıntı bende yapamıyorum 😂
Soran+1 yılTC'de yaşıyoruz normal diyip geç amaan bidaha mi gelicez dünyaya 😂😝
- +1 yıl
Ben parayı bayat sevmiyorum diyorum harcarken kendimi gaza getiriyorum üzülmüyorum ozaman olduğu dakika yiyorum 😂😂
Soran+1 yılReis sen biraz şey misin? Ben😝
Soran+1 yılMaaşı aldığım günün ertesi günü bitirmişliğim var yarışma benimle istersen 😂
- +1 yıl
Yok okadar da değilde ara sıra ertesi gün sigara parası aradığım oluyor işte çok da şey etmemek lazım 😂😂👍
Soran+1 yılNeyse çok da şiiitme baalım😂
- +1 yıl
He blfazla da şey etmemek lazım 😂😂
Soran+1 yılSaol sohbetin için. Eğlendimm😂
- +1 yıl
Teşekkür ederim bende eğlendim 😂
+1 yılBen de aksine çok kinciyim affetsem bile karşımdakinin yüzüne vurmaktan çekinmiyorum
15 Yorumla
Soran+1 yılYerine göre yapılması gerekiyor aslında ama ne bileyim benim kalbim kin tutamıyorrrr🥲
- +1 yıl
Her şeyin fazlası zararmış, keşke ikimizin de ortası olsa
Soran+1 yılKeşke🥲 beni daha çok üzerler gibime geliyo
- +1 yıl
Yok yok her iki huy da üzülüyor 👉🏻👈🏻
Soran+1 yılDoğrudur🙏🏻
Kişilik & Karakter konusunda 487 cevap paylaştı. Karsı tarafın söylediklerine inandığım için kendime çok kızıyorum. Bu huyumu sevmiyorum
03 Yorumla
Soran+1 yılSaf gibi hemen kanıyoruz 🥲
Soran+1 yılÇok haklısın ❤️
Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bazen aşırı itici olabiliyorum ama aşırı itici djjd
05 Yorumla
Soran+1 yılTartışmada dimi? Bende öyleyim çaktırma çok 🙈
Soran+1 yılKendini koruma yöntemin olabilir mi bu? Yani ne bileyim insanlara karşı kendini itici bı tavirla koruyor olabilir misin
Soran+1 yılAman onlara ol zaten. Hakediyorlardır😝
- Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılKaramsarliga cabuk gecmem ve fazla deger vermek insanlara olabilir.
01 Yorumla
Soran+1 yılGereğinden fazla verdiğimiz hiçbir yerde kıymetimiz bilinmiyor dimi? Onun da en kralını yaşadık🥲
+1 yılKendimi ne olursa olsun olduğum gibi seviyorum. Her an ne olursa olsun çamaşır ipi olmak istemezdim.
06 Yorumla
Soran+1 yılAhahhaha yaa😂 bu çok iyiydi
Soran+1 yılBende kendimi çok seviyorum. Bu yüzden bu özelliğim olmasa daha mutlu ederdim kendimi. Ama maalesef ki elimde değil kin tutamamak 🥲
- +1 yıl
Ne kaybediyorsak iyi kalplilikten kaybediyoruz işte
Soran+1 yılKesinlikle öyle
Kalbini ortaya koyan herkes kaybetti.- +1 yıl
Belki de kazandı..
Soran+1 yılBelki..
Gizli Üye(25-29)+1 yılAçık sözlü olmak ve her şeyi belli etmek işimi çok zorlaştırıyor
10 Yorumlaçok klişe ama gerçekten her şeyi, herkesi kıskanabilirim kıskançlığımdan takıntı haline getirir aslında yüzüne dahi bakmayacağım birinin sapığı olabilirim. keşke çamaşır ipi olsaymışım
10 YorumlaSinirlerim bozulduğunda ve haksızlığa uğradığım zaman insanların önünde hemen ağlıyorum elimde olmayan bir şey kendimi tutamıyorum...
20 Yorumla
+1 yılKıskanç olacağıma çamaşır ipi olsaydım cidden
21 Yorumla
Soran+1 yılAhahahaha dimi😂
Herhangi bir sözlü tartışmada.. tartışma bittikten 5 dk sonra aklıma daha iyi sözler geliyo.. keşke böyle deseydim filan diyorum ama tartışma bittiği için bidaha açmak istemiyorum.. gerçekten bu sinirimi bozuyor
04 Yorumla
Soran+1 yılAhahahah yaa evet evett. Oluyor bende de 😂 sinir bozucu derecede
Soran+1 yıl12 yıl okuduk ezberledik bide bunları mi ezberleyelim reis aman aman 😂
Ne istediğimi bilmemek, kararsızlık
11 Yorumla
Soran+1 yılO bazı ânlarda bende de oluyor maalesef. Asla karar veremiyorum ne istediğime
+1 yılHerkesi kendim gibi görmek
14 Yorumla
Soran+1 yılHerkesi kendin gibi görüp her şeyi anlatmak. Sonra da pişman olup ne gerek vardı ki şimdi demek. Hep yaşarım🥲
- +1 yıl
Bende yaşıyodum ama artık kabuğuma çekildim
Soran+1 yılEn iyisi biliyo musun
- +1 yıl
Evet sonradan farkediyor insan
+1 yılÇok kararsızım, sinirlenince ağlayasım gelir, çoğu zaman etrafımdakilere gerçekte ne düşündüğümü söyleyemem. Daha çok var ama aklıma bi tek bunlar geldii
01 Yorumla
Soran+1 yılBiz kızlar olarak mı böyleyiz acaba? Bakiyorum şöyle kızların yazdıklarının neredeyse çoğu aynı ya. Fazla duygusallık. Yorum yapan tüm kızlara
Yaa sen bensin demekten yoruldum 😂😂
Sanirim kisilik bozuklugum var birini bi gun severken en ufak seyden sonra aşırı kin tutabiliyorum nefret ediyorum sanirim benimde bunu yenmem lazim ama olmuyor🙇
01 Yorumla
Soran+1 yılSeninki de benimki de kötü aslında. Ortasını bulmamız lazım ama dediğin gibi olmuyor. İnsanın elinde değil maalesef 🤦🏻♀️
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖzelliklerden artıknefret ediyorum siz size takılinn
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSaçayı ip yapın yapın sahte insanlar
Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. yoktur. her özelliğimle kendimi seviyorum
123 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel. Çok şanslısın🙏🏻
Soran+1 yılNe peki?
Soran+1 yılElbette biz de kendimizi seviyoruz ama değiştirip daha mutlu olacağımı düsünüyorum elimde değil olmuyor
Soran+1 yılHeh tamam işte şimdi oldu 😂
Soran+1 yılValla yapmak istediğin şeye bağlı. Ne desem bilemedim şimdi🤷🏻
Soran+1 yılEvet evet kesinlikle daha mutlu olurdum gibi geliyo😅
Soran+1 yılBı kere kalbi yok😅
Soran+1 yılReis çamaşır ipinin kalbi mi var neyi abartıyorum?😂
Soran+1 yılÇamaşır ipi olsaydım kalbim olmayacaktı yani onu demek istedim😂
Soran+1 yılNiye öyle diyosun ki çok insan var kalpsiz olan. Çamaşır ipinden farksızlar
Soran+1 yılKalpsiz kimse yok tabi. Ama bazılarınınki sadece kan pompalar. Başka bi halta yaramaz. Gördük maalesef 🤦🏻♀️
Soran+1 yılOnun da en kralını yaşadık 🥲
+1 yılİnatçı, katı, acımasızım.
20 Yorumla
+1 yılbir yerim ağrısın falan çok abartırım ben yaaa
01 Yorumla
Soran+1 yılYaaa bende çok nazlıyımdır hastalanınca falan 🥲
+1 yılHer kese güveniyorum sonra pişman oluyorum ama geç oluyor bu özelliğimi hiç sevmem
05 Yorumla
Soran+1 yılBu özellik en kötüsü olabilir🥲
- +1 yıl
maalesef çok kötü
Soran+1 yılBize bu yüzden herşeyi yaptırıyorlar. Yapmam dediğim her şeyi yaptım onlar yüzünden 🥺
- +1 yıl
Aynen hep öyle oluyor sonra suçlu haksız biz oluyoruz
Soran+1 yılAynen öyle🥺
+1 yılKafaya gereksiz şeyleri takmak
16 Yorumla
Soran+1 yılOhooo o zaten değişmez bişey. Kurup dur sabaha kadar. Bilirim🥲
- +1 yıl
Bilmesenizde olur
Soran+1 yılYani kafaya gereksiz şeyleri takmayı biliyorum o anlamda🙏🏻
- +1 yıl
Biliyorum bende diyorum ki sizde takmayın bilmeyin
Soran+1 yılUmarım🙏🏻
- +1 yıl
Keşke
Ani çıkışlarım
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 665 cevap paylaştı. hiçbir şeyi sevmiyorum
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 436 cevap paylaştı.
+1 yılSinirli olmam maalesef
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 730 cevap paylaştı.
+1 yılGereksiz merhametim.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 539 cevap paylaştı. Dusuncesiz dusunceli olmam...
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. İnadımdan nefret ediyorum.
10 Yorumla
+1 yılMerhametim
17 Yorumla
Soran+1 yılMerhamet bı erkeğe yakışan en güzel özellik bence.🙈
- +1 yıl
Ama istismar edilebiliyor
Bu yüzden uyanık olmak lazim
Soran+1 yılDoğru söylüyorsun. İnsanlar zayıf noktalarımızda bizi istismar etmeye bayılır 🙏🏻
- +1 yıl
Ve sonra
Merhamet erkeğe yakışır derler...
Soran+1 yıl🤦🏻♀️ merhamet eden bı sevgilim yoktu hiç bana bilemiyorum
- +1 yıl
Takiliyorum bee ciddiye alma
Laflara değil davranışlara odaklanarak secmek gerekiyor
Soran+1 yılKesinlikle
+1 yılhemen kanmam
12 Yorumla
Soran+1 yılBende öyleydim o huyumu değiştirdim coook şükür ki. Taladro'nun 'artik size kanmam' şarkısını dinle belki faydası olur😅
- +1 yıl
tamamdır
- Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılÇok para harcıyorum
121 Yorumla
Soran+1 yılEhehehe olsa da biz de harcasak😂
- +1 yıl
Valla çok şükür var yiyorum ama sonra pişman oluyorum 😂
Soran+1 yılSsoooon pişmanlıık neye yarar 😂
- +1 yıl
Oyunlara bu kadar yatırmasam o bile yeter bana 😂
Soran+1 yılBu özellik yine değiştirilebilir gibi geldi sanki bana. Benim özelliğim biraz duygusal olduğu için iç dünyamda bunu halledemiyorum🥲
- +1 yıl
Sen hangi özelliğini sevmiyorsun de bakalım 😂
Soran+1 yılYazdım yukarda😂 kin besleyemem kimseye
- +1 yıl
Ne güzel bişey bunun neyini beğenmiyorsun kötülük yapan kendine yapar sana değil hem kin tutmak insanı çok yoruyor ya 😂
Soran+1 yılEn azından unutmuyorum yapılanı. O da bişey dimi ama? intikam almayı hiç düşünmüyorum Allah o konuda şüphesiz benden daha yaratıcı.🙏🏻
- +1 yıl
Son cümlen biraz saçma oldu gibi ama neyse evet haklısın sen çizgini bozma boş ver 😂 burcun ne senin 🤔
Soran+1 yılAllah'a havale ediyorum anlamında söylemek istedim son cümleyi🥺 yay burcuyum ben
- +1 yıl
Hah şimdi oldu 😂 ama dediğim gibi bu tarz insanları kafana takarsan gerçekten sana daha fazia zararı olur tek seferde silip atmak en temizi 😉
Soran+1 yılÇok sevdiğim insanları tek seferde silip atamıyorum işte ya kendime zarar verdiğimin farkındayım ama elimde değil 🥲
- +1 yıl
Valla onun için biraz duygusuz olman lazım onuda zamanla kırıla kırıla olursun merak etme 😉😂
Soran+1 yılKırıla kırıla mı? Paramparcayım dostum daha fazla kırılamam herhalde. Düşün bu hâldeyken yapamıyorum.
- +1 yıl
Henüz büyük bir acı yaşamamışsın bence onu yaşadığın zaman ileride yaşadığın bütün acıları onunla kıyaslıyorsun ve üzülmenin gereksiz olduğunu anlıyorsun 😉
Soran+1 yılTabii. Yaşarsak daha yol uzun. Bunların daha büyüğü olucak buna de eminim. Daha büyük kırılcaz belki.
- +1 yıl
İşte ondan sonra da daha fazla kırılamadığın için kırmaya alışıyorsun 😂
Soran+1 yılBakıcaz gelecek günler ne gösterir
- +1 yıl
Umarım daha fazla üzülmezsin 👋
Soran+1 yılİnşallah teşekkür ederim 🙏🏻😊
+1 yılZekama bqyiliyorum
16 Yorumla
Soran+1 yılSevmediğiniz dedim ama ya🥲
- +1 yıl
O da zekam bazen cehaletin verdiği mutluluğu tatmak istiyorum ama her şeyin farkında olduğum için tadamıyorum başıma iş açıyor
Soran+1 yılNe güzel işte. Bizim arkamizdan çok dolap dönüyor s*lak miyiz saf miyiz nedir çok üzülüyoruz böyle olunca
- +1 yıl
Onu bilmek için Zeki değil müencim olman lazım
Soran+1 yılDoğrudur
- +1 yıl
Biliyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılİnsanlara kolay bağlanıyorum. Bunu hemen yok etmek istiyorum
09 Yorumla
Soran+1 yılOvvv çok sıkıntı. Önceden bende öyleydim ama insanlardan bı halt olmaz bunu idrak edince her seviyorum diyene inanmiyosun
Cevap sahibi+1 yılİnsanlardan bir şey olmadığını anladım maalesef bunu bırakamıyorum (aşk ilişkilerinden ziyade Arkadaşlık ilişkileri için söylüyorum.)
Soran+1 yılO zaman bağlanmak değil de güvenmek diyelim
Soran+1 yılÇünkü bağlılık genelde karşı cinse olanlar oluyor yani mesela sevgili yaptın hemen seviyosun ve onunda seni sevdiğini düşünüyorsun
Cevap sahibi+1 yılYok ya böyle bir huyum yok kimsenin kolayca beni sevdiğini düşünmem
Evet kolay güveniyorum diyebiliriz
Soran+1 yılAllah kolaylık versin valla zor 🤦🏻♀️
Cevap sahibi+1 yılAmin amin
şu an biraz bırakmış gibiyim de devamının olması için uğraşıyorum
Soran+1 yılİnşallah basarili olursun 🙏🏻
Cevap sahibi+1 yılİnşallah teşekkür ederim 🙂🌷
+1 yılBaskın bir tipim biraz agresifliğim var..
04 Yorumla
Soran+1 yılEminim İkili ilişkileri yürütemeyen birisindir.
- +1 yıl
Yürütüyorum neden?
Soran+1 yılBilmiyorum genelde baskın insanlar yürütemiyor çevremde
- +1 yıl
Herkesle yürümüyor evet
- Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBunu daha kaç defa yazıcam depresyon 😃😃🧚
01 Yorumla
Soran+1 yılDepresyondan çıkamayanlar olarak başı çekiyorum diyosun yani 😅🙈
+1 yılHer şeyi fazla kafama takiyor olmak 🥲
01 Yorumla
Soran+1 yılİnsanı bu kadar yoran bı his yok ya🤦🏻♀️
- Kişilik & Karakter konusunda 929 cevap paylaştı.
+1 yılLibidom hep çok yüksek
018 Yorumla
Soran+1 yılKanka yapma. Ortalık zaten karışık 😅
- +1 yıl
Nasıl yani
Soran+1 yılZaten şimdiki gençlerin hepsinin libidosu yüksek onu diyorum
- +1 yıl
😂😂 benim hepp hepp
Soran+1 yılAmaniin 🤦🏻♀️
- +1 yıl
Sormaa 😂
Soran+1 yılNeyse sen çok da şiiitme😅
- +1 yıl
Naapmayım kanki 😂 bütün sevimli kizlar benim olsun istiyorum 😂
Soran+1 yılAllah gelecekteki eşine sabır versin kanka 🤦🏻♀️
- +1 yıl
Ne olacak benim bu derdim 😂 yok mu çaresi ya 😂
Soran+1 yılValla benim yapcagim bişey yok 😅
- +1 yıl
Bana bir çözüm bulsana.. abla gibisin 😂
Soran+1 yılAblam ne Buluyum sana genelev mi açim😂
- +1 yıl
Yok be abla, tatlı kızları bana ver 😂
Soran+1 yılBende yokki sana verim
- +1 yıl
yok mu 😂😂
Soran+1 yılmaalesef taze bitti😂
- +1 yıl
Oooff off 😂 tatliysan bi kere seni opim 😂😂
Açık sözlü olmam galiba.
03 Yorumla
Soran+1 yılAçık sözlülük güzel ama karşı tarafı da kırmamak lazım. Yani haketmeyenler de var mesela ben🥲
Soran+1 yılE süper o zaman 🤪
Tek kelime bahtsizlikkkk
03 Yorumla
Soran+1 yılÇöle düşsem kutup ayısı görürüm diyosun yani. Zor reis. Allah yardımcın olsun 🥲
Soran+1 yılÖyle düşünme ya 🥺
Kişilik & Karakter konusunda 490 cevap paylaştı. Her özelliğimi seviyorum
00 Yorumla
+1 yılErkek erkefe seks
00 Yorumla
+1 yılÇok değişken ruh halinde olmam
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılÇok detaycıyım
10 Yorumla - Devamını Gör (17)
Devamını Gör(62)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Şu özelliğimi sevmiyorum dediğiniz özelliğiniz var mı, varsa ne?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler