Merhabalar. Ben biseksuel bir arkadasinizim. Su ana kadar hic bir kimseye yuzyuzeyken 'Ben biseksuelim.' demedim, diyemedim. 1 bucuk senedir bir sevgilim var. Aramizda hic bir problem yok. Acayip guzel bir iliski yasiyoruz, cok mutluyuz. Fakat benim problemim, daha once hic kimseye soyleyemedigim gibi, sevgilimede soyleyemiyorum biseksuel oldugumu. Hic bir seyin sakli kalmasini istemiyorum. İnternetten tanistigim insanlara soyledim hep biseksuel oldugumu. Beni taniyan hic kimse bilmiyor. Malum Turkiye'de otekilestiriliyoruz. Neyse sorum su ki; sevgilime durumu soylesem ne tur bir tepki verebilir? Daha cok erkek arkadaslardan tahminleri bekliyorum. Tesekkurler..
Cevabın nedir?
Selamlar. Bence bunu öncelikle kendine söyleyebiliyor olman önemli. Başkasının bilmesi ya da söylemen çok önemli değil. Bu tamamen senin kendi özelin. Bazen bazı şeylerin kişinin kendisine kalması daha doğrudur. Diğer taraftan bunu beraber olduğun insana söylediginde sana karşı bakış açısını degistirme olasılığı var. Bu insan henüz daha sevgilin. Sözlün değil, nişanlın değil. Kendini reklam malzemesi yapmanın gereği yok. Yarın ayrilirsiniz pişman olursun söylediğine. Tâbi bunun terside olabilir. Peki sen kendini düşün. Erkek arkadaşın geldi ve sana böyle bir sey söyledi. Senin telkin ne olurdu.
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBunun onun için şu açıdan sorun oluşturacağını düşünüyorum; Sevgilisiniz, bir erkekle birlikte olmak kadar bir kadınla birlikte olmanda aldatmaya giriyor ne de olsa. Farzediyorum ki sevgilinle olduğun süre içerisinde hiçbir kadın veya erkekle birlikte olmadın ve sevgilinde seni seviyor. Adam sana şunu söylemez mi? İyi güzel biseksüelsin ama benle beraberken başka bir kadınla da mı birlikte olacaksın? Diğer türlü de seninle birlikte olup keyfinede bakabilir. Biraz daha net şeyler söylersen daha çok yardımcı olmaya çalışacağım
03 Yorumla- +1 yıl
Erkeklere ilgi duyduğunu biliyor mesela. Kadınlara ilgi duyduğunu bilmesine neden gerek var ki? Bence sen bu sırrı içinde tuttuğun için söyleme ihtiyacı duyuyorsun. Ama erkek arkadaşınla şu an olduğun durumda bu o kadar da önemli değil ve bu bunu söyleyerek ilişkini batırma riskin var. Bence tekrar düşünmeni öneririm
+1 yılşu an için eğer gerekmiyorsa söyleme.. pek çok ilişki iyi giderken kötüye dönebiliyor ve iyi zannettiğimiz kişiler sırları herkese anlatmaya başlıyor.. bu sırrınızı siz şimdilik kendinize saklayın.. eğer ilişkiniz evlilik gibi ciddi bir duruma girerse o zaman söylemek isterseniz söylerseniz. şu anda başka bayanlarla ilişkiniz olduğunu sanmıyorum.. belki sadece fantazi dünyanızda yaşıyorsunuzdur. bilemiyorum tabi.. ama söylememek en iyisi.. iki kişinin bildiğinin sır olmadığı sözü artık dillerde bililyorsunuz.. dürüst olmam gerekli vesvesesiyle kendinizi tehlikeye atmanın lüzumu yok.
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiseksüel olduğunu zanneden bir salaksın, biseksüellik doğuştan gelen bir şeydir. Sitede biseksüelleri vs çok yüceltiyoruz, saygı diyoruz, özgürlük, diyoruz, tölerans diiyoruz. Sizde kendi çapınızda hemen biseksüel havalarına bürünüyorsunuz. OoOo ötekileştirilmişsin birde ha? Kızım bir bas git, ötede oyna:) evet ötedekileştirdim bak şimdi seni.
03 Yorumla- +1 yıl
Ben sonradan biseksuel oldum diye bir sey soylemedim? Dogustan boyleyim. Zaten olmasi gerekende bu. Sonradan olunmuyor. Biseksuel havalarina burunmuyorum, zaten oyleyim ve su an koseye sikistigim bir konuda sizlere danismak istedim. Ben veya bizler ne yuceltilmek ne de tolerans istiyoruz. Biz sadece saygi istiyoruz. Ama ne mumkun..
Cevap sahibi+1 yıl1 yıllık sevgilin?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
37Cevap
Yaşadığımız yerin ilk önce Türkiye olduğunu bir kavramamız gerek, bu tür şeylerin ne kadar garip karşılandığını hepimiz gayet iyi biliyoruz fakat kızlar için böyle birşeyin sorun teşkil edebiliceğini sanmıyorum, eğer şahsi görüşümü söylemem gerekseydi biraz şaşırırdım fakat karşımda ki insanı seviyor ve güveniyorsam duygularım değişmezdi, cinsel kimlik bazı şeyleri değiştiremez aşk ve mutluluk bence daha önemli bir yer kaplıyor. Erkek arkadaşın da zaten seni seviyorsa bu durumu anlayışla karşılayacaktır ama mümkünse daha anlaşılır bir şekil de anlat yani direk ben biseksüelim dersen ne kadar garip olur.
01 Yorumla
+1 yılMerhaba. Öncelikle , biseksuel olduğunu, nerden anlıyorsun ya da nasıl biliyorsun. Cinsel yönelimin, cinsel olgunlaşmanın sonucunda belli olur. Olgun bir cinsel yaşamın olduktan sonra, tekrar sorgularsın. Gerçekten bisexuel sen de, doğanda var demektir. Hayatına kim girerse girsin , mutlaka bilmelidir, gerisi ona kalmıştır.
02 Yorumla- +1 yıl
Bence sadece kocanın bileceği sırlarını, kimseye söyleme, çaktırma , öyle gitsin. İlerde eşin olacak kişiye söylersin.
Erkek arkadaşım bana, hemcinslerinden de hoşlandığını söylese ilişkimizin boyutu ne olursa olsun onu desteklerim, yanında olurum. Bunu bana söyleyen kişi bir kız arkadaşım ya da erkek arkadaşım da olabilir. Neyse, ama önceden kızlardan kıskanıyorken biraz erkeklerden de kıskanmaya başlayabilirim. Tabiki, benimle böyle bir şeyi paylaştığı için mutlu olurum.
12 Yorumlabence ters bir tepki vermez ama söyledikten sonra keşke söylemesydm diyeceksen yani karşı taraf ilerde seni buna pişman ederse boşver içinde kalsın
01 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sevgilini karekterine göre söyleyebilirsin ya da ağzını arayabilirsin
Eğer onu seviyorsan sorun yoktur söylemen sorun olmacaksa söyle02 Yorumla
+1 yılBiseksuelin ne oldugunu tam anlamiyla aciklarsan bir sorun olmaz diye dusunuyorum. At gozluklu degilse tabi ki :)
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu biseksuellik normal bisey değil gercekten bir hastalik yanlış bir eğilim. bunu seni kınamak ya da dışlamak gibi soylemiyorum tamam tercih senin anliyorum kadinlar sana cekici geliyor olmasi bunun normal oldugunu göstermez bunu atlatabilirsen iyi olur guzel bir kızsın vesselam
00 Yorumlabu tercih senin meselendir ve kimsenin seni yargılamaya zerre kadar hakkı yoktur. Önce sağlam basarsan yere sonra özgüvenin oluştuysa rahat rahat söyleyebilirsin ama bizdeki toplum baskısı malesef o özgüvenin oluşmasına engel
01 Yorumlabir miktar soğuma olur neden mi? Birini seviyosun oda günün birinde ben biseksüelim dicek. Adam önce bir şok olur sonra da düşünücek bunu bana dediğine göre artık ilgisi düşer sevgisi kalmaz der. Tahminen ben olsam bunu derdim :O
00 Yorumla
+1 yılilk önce afallar bunu düşünmem lazım der. düşünce de aklına bunu lehine çevirip kullanabileceği gelir (grup gibi) sonrada birşey demez ve seni grup iiçin yoklar... erkeğin aklına gelecek ilk şey bu olur bence...
02 Yorumla- +1 yıl
hiç belli olmaz...
- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılbır kadının bısex olması okadın elde edebılecegı en guzel donanımdır bu paraylaa pullaa alınamıyacak bır donanımdır aynı zamanda bu donanımdakı bır kadına sahıp olmakta her erkege nasıp olmazz kıymetını bılmelı bence
01 Yorumla Aile & Toplum konusunda 842 cevap paylaştı. tepkiyi örçebileceğimiz bir durum değil hiç belli olmaz
01 Yorumlabilmeleri gerek ama burası türkiye nasıl bir şeyle karşılaşacağın belli değil o yüzden sana hak veriyorum. keşke şu memlekette insanlar birbirine karışmasa. önem vermeseler şöyle şeylere, sadece insan olduğumuz için değer görsek ne güzel olurdu.
03 Yorumla
+1 yılİlişkiniz normal anladığım kadarıyla bunu söylemen pek bir farkındalık yapmaz kanaatindeyim seni cidden çok seviyorsa şayet bilemiyorum yani tepkisi olumlu olmalı bana göre
02 Yorumla- +1 yıl
Bizim toplumu anlamak zor bazen abartılı tepkiler de verdiğimiz oluyor ama ortada bir sevgi bağlılık var bunlar olunca ılımlı olmak gerekir
+1 yılSöylemelisin bence ya yanında kalır sende onunla sevgili olmakla doğru bir karar verdiğini anlarsın ya da çeker gider hayatından zaman çalmaz yani.;)
02 Yorumla- +1 yıl
Sende onun tavrına göre tavır alırsın yani, seni bu şekilde kabul edebilecekse ilişkiniz yürür bence erkenden durumu anlarsın ! Neden senelerce olmadığın biri gibi yaşayacaksın ya da onu da bilmesi gereken birşey sonuçta bir şeyler saklaman mantıksız!!!
+1 yılİlk başta inanmayacaktır, daha sonra afallayacaktır. Tahminimce büyük bir sorun olarak görmez. Nasıl olsa bir seneyı aşkındır birliktesiniz. Hem biseksüel olmak kötü bir şey değil ki :)
03 Yorumla- +1 yıl
Erkek arkadaşın modernse sorun olmaz. Kız arkadaşlarından kıskanmaz. Belki ilişkin biraz sallantıya uğrar, ama sonra düzelir
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de bisexualim ve ona ragmen kiz arkadasima soyleyemiyorum. İnan bana erkeklerin soylemesi cok daha zor. Erkek arkadasin sana bisexual oldugunu soylese ne tepki verirdin?
00 YorumlaŞok olur yani ama 1 bucuk sene neden cıktın dıye sorar bence
03 Yorumlabu konuda ki düşüncelerini öğrenmeye çalış. biseksüller hakkında neler düşünüyor nasıl bir yaklaşımı var. ona göre açıkla bence.
02 Yorumla
+1 yılsöyledikten sonra ilişkiye devam etmeyi planlıyo musun?
02 Yorumla- +1 yıl
hmm bu durumda cinselliği hemcinsinle duygusallığı sevgilinle mi yaşamayı planlıyosun?
+1 yılbana kalırsa normal karşılayabilir. tabi tahminim öyle
01 Yorumla
+1 yılBşy olmaz söyle. Gizliden sormadığın içinde cesaretinden dolayı tebrik ederim buna cesaret edysan onada cesaret edersin
03 Yorumla- +1 yıl
Pişmanlık derken ayrılmasından mı korkuyosun?
+1 yılbence kendin ol giderse o kaybeder hem söylemezsen bile elinde sonunda bir yerde patlak verir ve daha kötü bir tepki alabilirsin
02 Yorumla- +1 yıl
mutlaka olur
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende eşcinselim ama kimseye söyleyemiyorum sıkıştım resmen hayatın içinde :'(
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKızlara karsi toplum daha yumusak
+1 yılSaçmalığın daniskasini yasiyorsunuz. ne oldugun ne halt yediğini sende bilmiyorsun. Biseksüel im diyorsun erkekle birlikletesin
13 Yorumla- +1 yıl
Yürü git komik olan sensin hemde rezilsinz toplum bitleri
- Aile & Toplum konusunda 353 cevap paylaştı.
+1 yılben sorun etmezdim. hatta al sevgilini karşımda aldat beni derdim :D
02 Yorumla- +1 yıl
ciddiyim
- Aile & Toplum konusunda 365 cevap paylaştı.
+1 yılSıkıntı Etmez Kadın Kadına İlişkide bir Sıkıntı Bulmaz. Ama Erkekte Olsa Bu Sorun Olur.
02 Yorumla- +1 yıl
O da bir tercih sonuçta. Herşeyi bizim için. Herşeyi normal
+1 yılAnlayisla karsilar die dusunuyorum sonucda kiz piskolojisi
01 Yorumla
+1 yılsen yine de söylememeye devam et. ama bana söyleyebilirsin. seni dinlemek isterim.
00 Yorumla
+1 yılpeki sevgilinle ilişkin varken bir kızla lezbiyen ilişkinde varmı. ben olsam doğal karşılamam
03 Yorumla- +1 yıl
iyide biseksüelim diyorsun sevgilin varsa ilişki yaşıyorsan aynı anda kadınlara karşı farklı bir isteğinmi var nasıl anladın biseksüel oldugunu
+1 yılbence sıkıntı olmaz onunla birlikteyken başka bir erkeğe ilgi duymuyorsan sıkıntı yok :)
00 Yorumla
+1 yılSanmıyorum büyük bir tepki vereceini bir erkek için çok kötü bir durum değil sonucta bunda senin suçun yok.
00 Yorumla
+1 yılBen ayrıldım ama herkesin görüşü farklı tabi.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılSevmem ben öyle (eğer ciddi düşünüyosam :( )
02 Yorumla- +1 yıl
evet öyle benim tercihim ama sorarım yanlış anlama sen kadınsın nasıl kendi cinsine ilgi duyuyorsun (yanlış anlama saygım var bilgi amaçlı soruyorum)
söyle. Sana kötü davranırsa ayrıl
03 Yorumla
+1 yılŞaşırır belki hosuna gider ama olumsuz karsilicak
06 Yorumla- +1 yıl
Ya bak olumsuz karşılıcak büyük ihtimalle. ama hosuna gitme ihtimalini de düşün ufakta olsa
- +1 yıl
Belki beğenir fantezi meselesi
- +1 yıl
Neyin ne olacağı belli olmaz
- Aile & Toplum konusunda 954 cevap paylaştı.
+1 yılBlmyorum ki ne der ya :/ kabul eder gibi basıyo
01 Yorumla lezbiyen olmadığına göre sorun etmez bence.
01 Yorumlabiseksuel nedemek gardaş
00 Yorumla
+1 yılAyrilmak ister ve belki arkadas kalir senle
01 Yorumla
+1 yılHosuna gider 3lu yaparsiniz
01 Yorumla
+1 yılbenim açımdan sıkıntı yok
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBisex esim olsun isterdimmm yaaaa
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYa bu kafa dengi ya da ayni istekte oldugumuz insanlar neden gercek hayatta cikmaz karsimiza nette cikar ki... himm ama burada gizlilik oldugu icin icimizdeki her seyi disa vurabiliyoruz dimi ondan bence sence?
Gizli Üye(36-45)+1 yılSuper olurdu threesome
00 Yorumla
Devamını Gör(29)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026