Bende biseksuelim ya napicam bu nasil iş?

Ben biseksuelim. Sevgilim vardi erkek gayet guzeldi iliskimiz ama sonra bigun bir kizdan asiri derecede hoslanmaya basladim. Ayni fakultedeyiz hergun goruyorum falan ama boyle hic muhabbetimiz yok. Onunda sevgilisi vardi onunla ayrildilar o donemde sonra bende o kizdan hoslandigim icin iliskimiz bozulmustu erkek arkadasimla yurutemedim ayrilmistik bizde. Sonra aradan 1 ay falan gecti o kizin ayrildigi sevgilisi benimle ilgilenmeye basladi falan. Kizla boyle sinsi dusmanlik durumlarimiz oldu ama aslinda ben hoslaniyorum tabi. Herneyse cocukla muhabbet kaldi havada cok ilerlemedi. Kizla simdi instagramdan tut twittere kadar takiplesiyoruz. Likeliyo beni falan. Ama o kadar yani. Bide bu ara benim gorustugum baska bir erkekte var ama hic icime sinmiyo aklim kizda kaldi kafayi yiyicemm. Bide bu kiz benden takiplrsmrden oncede nefret ediyodu okulun itiraf sayfasina benimle ilgili vok yazi geliyodu. Bigun arkadaslariyla konusurken duymustum biseyler kekeliyodu. Gerci bende arkadaslarima hep kotuleyerek dedikodusunu yaptim. Baska turlu bahsedemezdim ondan cunku sadece kotuleyerek adini gecirebiliyodum. Ay deliricem yakinda yemin ediyorum ya bu ne ya
Bende biseksuelim ya napicam bu nasil iş?