Lezbiyen miyim yoksa biseksüel mi?

Çok garip bir soru biliyorum ama kendimi çözemiyorum. Doğuştan geldiği söyleniyor fakat ben şu an -18 yaşımdayım- erkeklerden daha çok kadınları çekici buluyorum. Eskiden küçüktüm ve cinsellikle ilgili hiçbir bilgim yoktu hâliyle. Sadece kız olduğum için çevremdeki kızlar gibi benim de bir gün bir erkekle evleneceğimi sanıyordum. Ama şu an sevişmek istesem bir kadını tercih ederim. Bunu hiç kimseye açıklamadım ve açıklayamam da. Ne yazık ki 4 sene önce homofobiktim aile yapısı yüzünden. Hatta 2-3 yıl önce bir erkeğe de âşık olmuştum fakat benimle dalga geçmişti sebebi ise çirkin olmamdı. Evet, haklı cidden çirkin biriyim. Erkek olsam daha iyi görüneceğimi düşünüyorum bazen. O zamandan beri hiçbir erkeğe âşık olmadım belki de psikolojiktir ama çevremde o kadar güzel kızlar var ki, biri de yakın arkadaşlarımdan biri hatta. Onu her gördüğümde moralim bozuluyor. Utanıyorum kız olduğumdan. Keşke erkek olsaydım, çünkü kızlar dış görünüşten ziyade karaktere bakıyor ama erkeklerin ilk düşündükleri dış görünüş. Özgüvensiz olduğumu düşünenler olursa eğer yazarken, onlara şunları söyleyebilirim. Eğer sizin de Ajdar gibi bir tipiniz olsaydı siz de özgüvensiz olurdunuz efendim, iyi geceler.
Lezbiyen miyim yoksa biseksüel mi?