Aile & Toplum Buraya yıllar sonra kar yağdı! Size de böyle güzel sürprizler oluyor mu? LunaPiena_ Takip Et Yoda Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 710 Yapay Zekaya Sor Üşütmen guzum.Tabi şimdilik camdan bakmakla yetiniyoruz. Hava rüzgârlı bayağı.❄️🌨️Siz en son nasıl bir sürprizle karşılaştınız? Buraya yıllar sonra kar yağdı! Size de böyle güzel sürprizler oluyor mu? Cevapla Güzellik Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 17 kişi beğendi
Eray-Demirci Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bizde anlık böyle. 😊 2 7 Yorumla LunaPiena_ +1 yıl Çok hoş🤩❄️ Yorumla FloraBacchus +1 yıl Bulutlar kardan güzel 🤩 Yorumla Eray-Demirci +1 yıl Katılmamak elde değil. Ben seviyorum böyle fotoğrafları. 😊 Yorumla FloraBacchus +1 yıl orada olsam ruhumu teslim ederim ben 😅Eşsiz bir manzara 🤩 Yorumla Eray-Demirci +1 yıl Terasta bir çay sigara keyfi yapayım dedim iliklerim üşüdü. 😃 Yorumla FloraBacchus +1 yıl Afiyet olsun 😊🖐️ Yorumla Eray-Demirci +1 yıl Buyrun beraber olsun. 😊Bir fotoğraf daha var ama ekleyemiyorum. Yorumla
SmellSmoke Takip Et Master Yaş: 34 , eic 90% +1 yıl Yağdı buraya da.. İnsan mutlu oluyor ya kar yağınca nedendir bilinmez.. Ben oldum olası kışları daha çok sevdim.. Keyifli günler.. 1 1 Yorumla LunaPiena_ +1 yıl Ben de aynı şekilde😌🌨️🌨️ Yorumla
MEFEA-MT25 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 85% +1 yıl Çok şükür her sene yağıyor bize 15 20 gün önce yaklaşık 50 cm yağdı önümüzdeki hafta daha fazla bekleniyor bakalım 1 0 Yorumla
Chicago34 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Hatay'da mısın? Çünkü buraya da 4-5 senede bir yağar ve yağdı. 1 0 Yorumla
barbarnisa Takip Et Xper 5 Yaş: 44 +1 yıl Olmazmı sabah soguktan arabanın kapıları don yapmıs acılmadı elfrenını cekmısım arka tekerlekler acılmadı daha ne süpriz olsun😂 1 1 Yorumla LunaPiena_ +1 yıl 😄😄🙏 Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı. Ankara 'ya kar yağdıktan sonra çok kötü şeyler olabiliyor. 1 0 Yorumla
Huzurluhuzursuzz Takip Et Guru Yaş: 73 , eic 62% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 514 cevap paylaştı. Yok hiç supriz yapan olmadı. Ta yıllar önce isyerime çiçek gelmişti o zman çok sasrmistim 1 0 Yorumla
Şeyda765 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Köylere gidiyoruz biz kar görmeye diye yaşadığım yerde yok olsa keşke 1 0 Yorumla
FloraBacchus Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Bu sene bize kar yokmuş öyle söyledi meteoroloji.Her yere yağar buraya yağmaz zaten 😒😒😒 1 0 Yorumla
HyperEyes Takip Et Xper 4 Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Bizde kışları kar yağmasından bıktık vallahi bi yağıyor trafik felç 1 0 Yorumla
Batuhan534 Takip Et Xper 2 Yaş: 43 +1 yıl Kar yagisinin güzel bir görüntüsü var elbet fakat son yıllarda azalan kar yağışı beraberinde kurakligida yol açmaya başlaması acı bir gerecek asıl olan bizler için bu güzel doğanın hep yeşil ve bereketli kalmasidir 1 0 Yorumla
Black_Desire Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Tadını çıkar o halde belki bir daha göremezsin 1 1 Yorumla LunaPiena_ +1 yıl 😌🙏 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Bir iki kez yağdı ama tutmadı bakalım bekliyoruz 1 1 Yorumla LunaPiena_ +1 yıl İnşallah🙏❄️ Yorumla
missmisfıtt Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Bu sene İstanbul'da kar yok: )) 1 1 Yorumla LunaPiena_ +1 yıl Kötü oldu😶 Yorumla
milflerdernegi Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Yo yağmadı ıgrenc kup kuru bi kis daha hayir kar yagmicaksa niye yazdan cikiyoruz kardesim 1 0 Yorumla
İtalyanKürdo Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 504 cevap paylaştı. Yaşadığım yerde 5 metre kar ve -23 derece hava var 3 21 Yorumla MEFEA-MT25 +1 yıl Yaşayabiliyorsanız ne mutlu size 😂 Yorumla Gökkuşağımkayboldu0 +1 yıl Neresi orası nasıl dayanıyorsunu Yorumla İtalyanKürdo +1 yıl Tatvan’da yaşıyorum, alıştık yani havaya Yorumla Gökkuşağımkayboldu0 +1 yıl Yazın nasıl oluyor peki Yorumla İtalyanKürdo +1 yıl Yazın da epey sıcak oluyor Yorumla Gökkuşağımkayboldu0 +1 yıl O zaman siz mesela Antalyaya falan gelseniz hiç motn falan giymrzsiniz isıtici açmazsiniz Yorumla İtalyanKürdo +1 yıl Yanii evet Yorumla Gökkuşağımkayboldu0 +1 yıl Vay be ne güzel ama biz oraya gitsek kac gun yasariz acaba Yorumla İtalyanKürdo +1 yıl 1-2 gün sonra iflas bayraklarını asarsınız 😂😂 Yorumla Gökkuşağımkayboldu0 +1 yıl Zamanla bizde alışamaz miyız mesela Ankarayla havasi nasil Ankara mi soğuk bitlis mi Yorumla İtalyanKürdo +1 yıl Bitlis daha soğuk tabii ki Yorumla Gökkuşağımkayboldu0 +1 yıl Tesekkur ederim cevapladığın için yatay geçiş yapacaktimda erzurumda bitlis gibi soğuk yani orada hiç dayanamam ondan sormustum Yorumla İtalyanKürdo +1 yıl Bitlis sadece 1-2 ay soğuk kalıyor, diğer ki aylar gayet iyi geçiyor Yorumla Gökkuşağımkayboldu0 +1 yıl Evet ama oyle boyle bir soğuk değil ki baya bir soğuk buz oluruz yani 15 20 derecede donuyoruz -23 birde erzurum -30 -40 oluyormuş kalbim durur orada Yorumla İtalyanKürdo +1 yıl Doğrusunu sen bilirsin tabii ki Yorumla Gökkuşağımkayboldu0 +1 yıl Bir arkadaşım afyona gitmisti verem oldu soğuktan öyle olurum diye korktum Yorumla İtalyanKürdo +1 yıl Bitlis 1-2 ay içinde düzelir, kışın soğuk geçiyor haliyle Yorumla Gökkuşağımkayboldu0 +1 yıl Erzurum mu daha soğuk bitlis mi erzurum demi Yorumla İtalyanKürdo +1 yıl Erzurum daha soğuktur Yorumla Gökkuşağımkayboldu0 +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla İtalyanKürdo +1 yıl Rica ederim Yorumla
Çikilatanın50tonu Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 92% +1 yıl Antalya'da kar mı.. şok olurum yağsa. 2 0 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Dün sabah yerler beyazdı sadece o kadar 1 0 Yorumla
Biröylebirböyle__ Takip Et Master Yaş: 26 , eic 70% +1 yıl İstanbula geçerken uğradi saolsun. Bi 10 dk falan 1 0 Yorumla
-ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Yok ben kar görmeyen masum köylüyüm hala yağmadı 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 11b cevap paylaştı. Evet kar yağışı başladı 1 0 Yorumla
Alaçatı_mavisi Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Yüksek kesimlere hep yağar 1 0 Yorumla
Yagmurcini44 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 77% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 389 cevap paylaştı. Ora nere burada hala devam ediyor ki 1 0 Yorumla
VesSelamTR Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 445 cevap paylaştı. Biz her gün bu sürprizle uyanıyoruz 😁 1 0 Yorumla
Hsnsnxbbamc Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Hayatımda kar gormedim 😪 1 1 Yorumla LunaPiena_ +1 yıl 😕😕 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 16,6b cevap paylaştı. Burya en son 12 sene önce yağdı 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 21,9b cevap paylaştı. Daha İstanbul'da pek göremedim 1 0 Yorumla
Ali-Rıza Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bursru mu orası 1 3 Yorumla Ali-Rıza +1 yıl Burdur mu olcakktı 🤣🤣 Yorumla Ali-Rıza +1 yıl Gidiyoz daaha Yorumla Ali-Rıza +1 yıl Gidiyoruz daha da yanlış olldu 🤦🏻♂️ Yorumla
Mermaiid1 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Buraya mı 🙄🙄 Adana mı yoksa orası yazın cehennem 1 0 Yorumla
denizkaradeniz Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. neresi orası 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı. Kardan bıktık 1 0 Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 48% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6b cevap paylaştı. Burada yok 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
Bizde anlık böyle. 😊
Çok hoş🤩❄️
Bulutlar kardan güzel 🤩
Katılmamak elde değil. Ben seviyorum böyle fotoğrafları. 😊
orada olsam ruhumu teslim ederim ben 😅
Eşsiz bir manzara 🤩
Terasta bir çay sigara keyfi yapayım dedim iliklerim üşüdü. 😃
Afiyet olsun 😊🖐️
Buyrun beraber olsun. 😊
Bir fotoğraf daha var ama ekleyemiyorum.
Yağdı buraya da.. İnsan mutlu oluyor ya kar yağınca nedendir bilinmez.. Ben oldum olası kışları daha çok sevdim.. Keyifli günler..
Ben de aynı şekilde😌🌨️🌨️
Çok şükür her sene yağıyor bize 15 20 gün önce yaklaşık 50 cm yağdı önümüzdeki hafta daha fazla bekleniyor bakalım
Hatay'da mısın? Çünkü buraya da 4-5 senede bir yağar ve yağdı.
Olmazmı sabah soguktan arabanın kapıları don yapmıs acılmadı elfrenını cekmısım arka tekerlekler acılmadı daha ne süpriz olsun😂
😄😄🙏
Ankara 'ya kar yağdıktan sonra çok kötü şeyler olabiliyor.
Yok hiç supriz yapan olmadı. Ta yıllar önce isyerime çiçek gelmişti o zman çok sasrmistim
Köylere gidiyoruz biz kar görmeye diye yaşadığım yerde yok olsa keşke
Bu sene bize kar yokmuş öyle söyledi meteoroloji.
Her yere yağar buraya yağmaz zaten 😒😒😒
Bizde kışları kar yağmasından bıktık vallahi bi yağıyor trafik felç
Kar yagisinin güzel bir görüntüsü var elbet fakat son yıllarda azalan kar yağışı beraberinde kurakligida yol açmaya başlaması acı bir gerecek asıl olan bizler için bu güzel doğanın hep yeşil ve bereketli kalmasidir
Tadını çıkar o halde belki bir daha göremezsin
😌🙏
Bir iki kez yağdı ama tutmadı bakalım bekliyoruz
İnşallah🙏❄️
Bu sene İstanbul'da kar yok: ))
Kötü oldu😶
Yo yağmadı ıgrenc kup kuru bi kis daha hayir kar yagmicaksa niye yazdan cikiyoruz kardesim
Yaşadığım yerde 5 metre kar ve -23 derece hava var
Yaşayabiliyorsanız ne mutlu size 😂
Neresi orası nasıl dayanıyorsunu
Tatvan’da yaşıyorum, alıştık yani havaya
Yazın nasıl oluyor peki
Yazın da epey sıcak oluyor
O zaman siz mesela Antalyaya falan gelseniz hiç motn falan giymrzsiniz isıtici açmazsiniz
Yanii evet
Vay be ne güzel ama biz oraya gitsek kac gun yasariz acaba
1-2 gün sonra iflas bayraklarını asarsınız 😂😂
Zamanla bizde alışamaz miyız mesela Ankarayla havasi nasil Ankara mi soğuk bitlis mi
Bitlis daha soğuk tabii ki
Tesekkur ederim cevapladığın için yatay geçiş yapacaktimda erzurumda bitlis gibi soğuk yani orada hiç dayanamam ondan sormustum
Bitlis sadece 1-2 ay soğuk kalıyor, diğer ki aylar gayet iyi geçiyor
Evet ama oyle boyle bir soğuk değil ki baya bir soğuk buz oluruz yani 15 20 derecede donuyoruz -23 birde erzurum -30 -40 oluyormuş kalbim durur orada
Doğrusunu sen bilirsin tabii ki
Bir arkadaşım afyona gitmisti verem oldu soğuktan öyle olurum diye korktum
Bitlis 1-2 ay içinde düzelir, kışın soğuk geçiyor haliyle
Erzurum mu daha soğuk bitlis mi erzurum demi
Erzurum daha soğuktur
Teşekkür ederim
Rica ederim
Antalya'da kar mı.. şok olurum yağsa.
Ne zamandır sürprizle karşılaşamiyorum.
Dün sabah yerler beyazdı sadece o kadar
İstanbula geçerken uğradi saolsun. Bi 10 dk falan
Buraya kar yagmiyo yıllardir
2 gündür durmadan yağıyor..
Okudun üfledin sanırım
Neresi orası Muğla İzmir?
Yok ben kar görmeyen masum köylüyüm hala yağmadı
Neresi orası
Birde üşütmen kuzum 🤗🤗🤗😀😀
Orası neresi Gaziantepmi
Evet kar yağışı başladı
Bize de yağdı sonunda
Hayır bizde sürpriz falan yok :D
Yüksek kesimlere hep yağar
Oldu fırtına var hatta
Çekirge sabah müthişdi
Ora nere burada hala devam ediyor ki
Buraya yıllardır yağmadı..
Biz her gün bu sürprizle uyanıyoruz 😁
Hayatımda kar gormedim 😪
😕😕
Burya en son 12 sene önce yağdı
çok güzel kar yağıyor burada da..
Yaaa çok mutluyum ama çok da soğuk 🥶
Daha İstanbul'da pek göremedim
Deniz kenarında yaşayınca kar görmek çok zor.
Ora nere?
Benimde ilk beyaz saçım çıktı beee
orası neresi? guzum
Bursru mu orası
Burdur mu olcakktı 🤣🤣
Gidiyoz daaha
Gidiyoruz daha da yanlış olldu 🤦🏻♂️
Olmuyor burası İstanbul
Gaziantep’mi 🤔
Aha ızmirli
Buraya mı 🙄🙄 Adana mı yoksa orası yazın cehennem
Bizde arada yağıyor