Aile & Toplum Kar yağdımı sizin oralara da 💃💃🥳🥳 bu senede karı gördük çok şükür? яüүαмsı Takip Et Master Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 67 Yapay Zekaya Sor Ayıptır söylemesi cohhh hoştur çekimlerim 😜Sabah heryer bembeyazdı ama erimiş dağlarımız da var jsjeVay leleee Kar yağdımı sizin oralara da 💃💃🥳🥳 bu senede karı gördük çok şükür? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 13 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl https://www.youtube.com/embed/_jP14e5I4ss🥳🥳🥳 burada kar yok 🤷♀️ 2 8 Yorumla яüүαмsı +1 yıl Hop hop amannn 😂😂 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl 💃💃💃 dilime dolandı eyvallah Rüyaa :D Yorumla яüүαмsı +1 yıl Ha zaten 3 gündür milletin ağzına sarki veriyorum😂😂 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Hahah bilmeeemmmmiiii 😅 Yorumla яüүαмsı +1 yıl Geçen günde yollra seni Gide gide usandım 😂😂 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Aman hep böyle ol canımı yiii 😅 Yorumla яüүαмsı +1 yıl Haha hep beleyimm giii 😂😂😂😍 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Ha bele bele bide şüle şüle 😃 Yorumla
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Uff kıskandım yaaa ben kar'a aşık biriyim. Geçen sene Trabzon da gördüm nasip inşallah bu sene İstanbul'da. 1 2 Yorumla яüүαмsı +1 yıl Hadi İnşallah bol bol kâr görürsünüz kuzum Yorumla efulimmm88 +1 yıl İnşallah canım ❣️🙏 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı. İstanbul'a kar 4 - 5 yılda bir yağar ancak.Neresi burası? Şarkı'dan yola çıkalım mı? Erzurum falan.. 1 1 Yorumla яüүαмsı +1 yıl Bilmemm ki jsjsj Yorumla
Hanjinx Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 620 cevap paylaştı. Terbiyesiz karı gördük falan ne kadarda kötü cümleler bunlar :D :D Sizin oralarda 12 ay kar yokmu ki ya :D :D 1 2 Yorumla яüүαмsı +1 yıl Sensin o terbiyeli hihh 😂😂 yok be geç geldi baksana Kasım 12 ama yeni gelmis Yorumla Hanjinx +1 yıl :D Normalde tam kayak sezonu Yorumla
GaradenizliGız23 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Yohh bebem bize kar yok gibimse bu sene sen benim yerime de oyna karda😂😂 2 1 Yorumla яüүαмsı +1 yıl Tabi oynarım 😂😂💃 Yorumla
Sanamısorucamm Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Ora neresi öylee 🤔 burada kar yere inmeden eriyor görmeyiz galiba 🙄 1 3 Yorumla яüүαмsı +1 yıl Kaf Dağı nsnw Yorumla Sanamısorucamm +1 yıl Tepesinde masal anlatan var mii 🤦🏼♀️😂 Yorumla яüүαмsı +1 yıl Olmaz mı tabi ki de var 😂😂😂 Yorumla
_ALCHERA_ Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bizde kar 10 yılda bir yağarsa çılgınlar gibi seviniyoruz 😀şu an hava yazdan kalma güneşli ve sıcak. 2 0 Yorumla
burakistan35 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. ne karı?biz yemeklerı ya da bısı ıcerken dısarda oturuyoruz hala , gecen haftaya kadar denıze gırıyorduk . 1 0 Yorumla
Hyperbrave Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 94% +1 yıl Şu an Ankara 8 gece -4 derece kar yağmadı ama ayaz bir soğuk var 2 0 Yorumla
Pulsarr Takip Et Master Yaş: 36 , eic 89% +1 yıl Yağmadı da karı gördük garip bir tabir olmuş 😃 2 2 Yorumla яüүαмsı +1 yıl Zaten garip olsun diye yzadim😂 Yorumla Pulsarr +1 yıl Gariplik bizim işimiz 😃 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl kar yağmaz ki bu memlekete 😣nereye gitsem karın tadını çıkartmak için bilemiyorum 1 8 Yorumla яüүαмsı +1 yıl Palandökene gel sen 🥳🥳 kayak yaparız Yorumla Illecebrous +1 yıl 🤗🤗 yaaaa ne güzel olur Yorumla яüүαмsı +1 yıl Süper olur @Hissiz72 sen ben miss gibi dag havasi 🤗 Yorumla Illecebrous +1 yıl Kayaktan başka her eşyi yaparız bence 😂😂😂 Yorumla яüүαмsı +1 yıl 😂😂 hahah legende kaymamiz lazım once ama Yorumla Hissiz72 +1 yıl Hazır olun bi kere kayak yapar sonra bana bakarsiniz kesin Bi yerlerimi kirarim ben demedi demeyin 😒😂😂😂😂😍😍😍 Yorumla яüүαмsı +1 yıl @Hissiz72 😂😂🙄🙄 bende de o var o saklarlik ama kemiğim sağlam Allah'tan patlıcan gibi canım 😂😂 yok yok biz seni koruruz artık ortmiaz da durursun Yorumla Illecebrous +1 yıl Anlaşıldı ben hasta bakıcam 🤣🤣🤣 Yorumla
AsabiÖküz Takip Et Master Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl OvvvvErzurumlu gariya bak laaa Hürmetler Alanya'danBol güneş, Bol kumsalBol denizHeee bir de avakado Ama sıfır kar 😝 0 0 Yorumla
Musasönmezoğlu Takip Et Xper 7 Yaş: 46 , eic 98% +1 yıl Benim bulunduğum ülkeye kar değil nerdeyse yağmur yağmıyor ama kar güzeldir soğuktur ama o kara toprağı örter beyazlığı ile tertemiz sayfa gibi 0 0 Yorumla
halilim123 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 48% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. Hayir yağmadi.Bizim bir Selim abi vardi.Kar'ı severim ama donsuz olanini diye espri yapardi hep.Işıklar icin de okey oyna Selim abi. 0 0 Yorumla
mgy1986 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. bizde pastırma sıcakları devam ediyor. neresi orası 1 0 Yorumla
Gökkuşağımkayboldu0 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 79% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 759 cevap paylaştı. Yok yagmur bile yagmıyor hava da 20 derecenin üstunde 1 0 Yorumla
beyazyakalıanarşist Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 94% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 869 cevap paylaştı. Henüz yağmadı ama kokusu geliyor sizin oralardan bugün yarın yağar 0 1 Yorumla beyazyakalıanarşist +1 yıl Yağmaz inşallah Yorumla
saskinomayra Takip Et Master Yaş: 48 , eic 53% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı. neresi orası? çok güzel görünüyor ama soğuktur yaaa.. 0 0 Yorumla
Portakal-Çiçeğii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kar yağmadı ama hava o kadar soğuk ki denizde çok dalga var 0 0 Yorumla
NeyyyyMıstaamNeyyyy Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 94% +1 yıl Çok güzel vay lele 😬😒😂 1 1 Yorumla яüүαмsı +1 yıl 😂😂😂 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı. Kız torontoda olan benim daha burada yağmadı 1 2 Yorumla яüүαмsı +1 yıl Eeee bizim buralar hiç bir yere benzemez 🥳💃 Yorumla Redamancy-4 +1 yıl Oralar neresi bebeeimmsu😱 Yorumla
-Life-is-G- Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 96% +1 yıl Yok ya evdeyiz karı göremiyoruz😂 1 2 Yorumla яüүαмsı +1 yıl İnşallah Göreme 😂😂 Yorumla -Life-is-G- +1 yıl Puuuu sana 😄 Yorumla
Cingözelif4646 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Bizim buralarda henüz yok ama acayip soguk 2 gündür 1 0 Yorumla
MATRAXCA Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 31% +1 yıl Henüz yağmadı sicak ve soğuk arası burasi😀 1 0 Yorumla
johnyx Takip Et Master Yaş: 48 , eic 32% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı. Uludağ 'a yağmış. Biz henüz görmedik. 1 0 Yorumla
Kuheylan70 Takip Et Xper 4 Yaş: 56 +1 yıl masamda buz gibi biram. penceremden donu çözülmeye başlayan karı seyrediyorum. ya rakım olmasaydı? 0 0 Yorumla
miroveteene_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 93% +1 yıl Neresi lan orado 1 5 Yorumla яüүαмsı +1 yıl Lan derken 🤔 Yorumla miroveteene_ +1 yıl Bildiğimiz lan abla Yorumla яüүαмsı +1 yıl Lanli sorduğun için cevap yok kardesimm Yorumla miroveteene_ +1 yıl Aaaa çok üzüldüm lan ☹️☹️☹️ Yorumla Flowers055 +1 yıl Bu konuşmayı okuyup gece gece gülen ben üç harf ne kadar önemli ogrenmiş olduk lan😂😂 Yorumla
Ayuboğanxxl Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Manzaraya bak bee 1 2 Yorumla яüүαмsı +1 yıl Ee ben çektim jhjj Yorumla Ayuboğanxxl +1 yıl Olmadı şöyle yeteneğimiz Yorumla
Mavi-kudi Takip Et Guru Yaş: 49 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. bizim burada da dağlar beyazladı. 1 0 Yorumla
theprotection Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 93% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 682 cevap paylaştı. Az kaldı soğuğu geldi kendi gelmedi 0 0 Yorumla
Delioğlaaan Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 855 cevap paylaştı. Neresi ya odası ne güzelmiş 0 0 Yorumla
Halil_İboo Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 95% +1 yıl Daha görmedik maalesef, özledik vallaha kışı ☃️ 0 0 Yorumla
_snow_ Takip Et Master Yaş: 43 , eic 73% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. yükseklere yağdı 1 0 Yorumla
suumisali_ Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Henüz kar görmedik 1 0 Yorumla
Wakwak41 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Bura nere 0 2 Yorumla яüүαмsı +1 yıl Türkiye jsjs Yorumla Wakwak41 +1 yıl Hangi il demek istedim 🤪 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 11b cevap paylaştı. Yağmadı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
🥳🥳🥳 burada kar yok 🤷♀️
Hop hop amannn 😂😂
💃💃💃 dilime dolandı eyvallah Rüyaa :D
Ha zaten 3 gündür milletin ağzına sarki veriyorum😂😂
Hahah bilmeeemmmmiiii 😅
Geçen günde yollra seni Gide gide usandım 😂😂
Aman hep böyle ol canımı yiii 😅
Haha hep beleyimm giii 😂😂😂😍
Ha bele bele bide şüle şüle 😃
Uff kıskandım yaaa ben kar'a aşık biriyim.
Geçen sene Trabzon da gördüm nasip inşallah bu sene İstanbul'da.
Hadi İnşallah bol bol kâr görürsünüz kuzum
İnşallah canım ❣️🙏
İstanbul'a kar 4 - 5 yılda bir yağar ancak.
Neresi burası? Şarkı'dan yola çıkalım mı? Erzurum falan..
Bilmemm ki jsjsj
Terbiyesiz karı gördük falan ne kadarda kötü cümleler bunlar :D :D
Sizin oralarda 12 ay kar yokmu ki ya :D :D
Sensin o terbiyeli hihh 😂😂 yok be geç geldi baksana Kasım 12 ama yeni gelmis
:D Normalde tam kayak sezonu
Yohh bebem bize kar yok gibimse bu sene sen benim yerime de oyna karda😂😂
Tabi oynarım 😂😂💃
Ora neresi öylee 🤔 burada kar yere inmeden eriyor görmeyiz galiba 🙄
Kaf Dağı nsnw
Tepesinde masal anlatan var mii 🤦🏼♀️😂
Olmaz mı tabi ki de var 😂😂😂
Bizde kar 10 yılda bir yağarsa çılgınlar gibi seviniyoruz 😀
şu an hava yazdan kalma güneşli ve sıcak.
ne karı?
biz yemeklerı ya da bısı ıcerken dısarda oturuyoruz hala , gecen haftaya kadar denıze gırıyorduk .
Şu an Ankara 8 gece -4 derece kar yağmadı ama ayaz bir soğuk var
Yağmadı da karı gördük garip bir tabir olmuş 😃
Zaten garip olsun diye yzadim😂
Gariplik bizim işimiz 😃
kar yağmaz ki bu memlekete 😣
nereye gitsem karın tadını çıkartmak için bilemiyorum
Palandökene gel sen 🥳🥳 kayak yaparız
🤗🤗 yaaaa ne güzel olur
Süper olur @Hissiz72 sen ben miss gibi dag havasi 🤗
Kayaktan başka her eşyi yaparız bence 😂😂😂
😂😂 hahah legende kaymamiz lazım once ama
Hazır olun bi kere kayak yapar sonra bana bakarsiniz kesin Bi yerlerimi kirarim ben demedi demeyin 😒😂😂😂😂😍😍😍
@Hissiz72 😂😂🙄🙄 bende de o var o saklarlik ama kemiğim sağlam Allah'tan patlıcan gibi canım 😂😂 yok yok biz seni koruruz artık ortmiaz da durursun
Anlaşıldı ben hasta bakıcam 🤣🤣🤣
Ovvvv
Erzurumlu gariya bak laaa
Hürmetler Alanya'dan
Bol güneş,
Bol kumsal
Bol deniz
Heee bir de avakado
Ama sıfır kar 😝
Benim bulunduğum ülkeye kar değil nerdeyse yağmur yağmıyor ama kar güzeldir soğuktur ama o kara toprağı örter beyazlığı ile tertemiz sayfa gibi
Hayir yağmadi.
Bizim bir Selim abi vardi.
Kar'ı severim ama donsuz olanini diye espri yapardi hep.
Işıklar icin de okey oyna Selim abi.
bizde pastırma sıcakları devam ediyor. neresi orası
Yok yagmur bile yagmıyor hava da 20 derecenin üstunde
Henüz yağmadı ama kokusu geliyor sizin oralardan bugün yarın yağar
Yağmaz inşallah
neresi orası?
çok güzel görünüyor ama soğuktur yaaa..
Kar yağmadı ama hava o kadar soğuk ki denizde çok dalga var
Çok güzel vay lele 😬😒😂
😂😂😂
Kız torontoda olan benim daha burada yağmadı
Eeee bizim buralar hiç bir yere benzemez 🥳💃
Oralar neresi bebeeimmsu😱
Yok ya evdeyiz karı göremiyoruz😂
İnşallah Göreme 😂😂
Puuuu sana 😄
Bizim buralarda henüz yok ama acayip soguk 2 gündür
Daha yağmadı ama baya soğuktu.
Yağmadı ama çok soğuk
Yok daha gelmedi ama yakındır..
Ne kar gördük ne de karı
Henüz yağmadı sicak ve soğuk arası burasi😀
Uludağ 'a yağmış. Biz henüz görmedik.
Yağmadı ama gerçekten artık çok soğuk
masamda buz gibi biram. penceremden donu çözülmeye başlayan karı seyrediyorum. ya rakım olmasaydı?
Neresi lan orado
Lan derken 🤔
Bildiğimiz lan abla
Lanli sorduğun için cevap yok kardesimm
Aaaa çok üzüldüm lan ☹️☹️☹️
Bu konuşmayı okuyup gece gece gülen ben üç harf ne kadar önemli ogrenmiş olduk lan😂😂
Manzaraya bak bee
Ee ben çektim jhjj
Olmadı şöyle yeteneğimiz
bizim burada da dağlar beyazladı.
Bizde hiç yagmıyır 5 senede 1 gün anca
Az kaldı soğuğu geldi kendi gelmedi
Neresi ya odası ne güzelmiş
Onun soğunu hissettim resmen ya 😂
Daha görmedik maalesef, özledik vallaha kışı ☃️
Henüz yağmadı Ankara'ya
yükseklere yağdı
Henüz kar görmedik