Diğer Kar yağdığında mutlu olanlardan mısınız? ScoobyyDooo Takip Et Xper 7 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor 🌙🤍Miniklerimin aylardır beklediği o kar. ❄️ Güncellemeler+1 yıl Mutlu olmalarını beklerken evde kriz çıkması… 😂 Kar yağdığında mutlu olanlardan mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 90b cevap paylaştı. Mutlu olmuyorum artık hiç bir şeyden ama karı seviyorum 0 0 Yorumla
özgürce14 Takip Et Yoda Yaş: 48 , eic 90% +1 yıl Brn buradan manzaraya bakayım derken aşağı düşerim yaaa. 😂😂😂Cevabı içindeydi. Buldun mu? 😊 0 4 Yorumla ScoobyyDooo +1 yıl Mutluluktan ayakları yerden kesilmek? 😂 Yorumla özgürce14 +1 yıl 🤣🤣 Oradan öyle mi görünüyor? 🤣🤣 Yorumla ScoobyyDooo +1 yıl Ben öyle anladım 😂 Yorumla özgürce14 +1 yıl Sen öyle görüyorsan doğrudur o zaman 😂Kar aşağıda epey birikse bari, çarpılmasam zemine 😂 Yorumla
SepulturaSoldier Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Çok severim. Özellikle yağan ve biriken karın üzerinde yürümek... 0 13 Yorumla ScoobyyDooo +1 yıl Hiç sevmem 😂 Yorumla SepulturaSoldier +1 yıl Korkma kayıp düşmezsinn 😂 Yorumla ScoobyyDooo +1 yıl Ben Ankaralıyım o kar yağdıysa buz olur 😂 Yorumla SepulturaSoldier +1 yıl Çoğu zaman kar yağmaz yukarılara yağar, sen ayazini ve yerde donan çatır çatır buzunu çekersin 😂 Ankara 'nın yakınında, daha soğuk tarafındayım ben de iyi bilirim 😃 Yorumla ScoobyyDooo +1 yıl Şükür kurtuldum. 😂Etkisi devam ediyor ama. Yorumla SepulturaSoldier +1 yıl Sevindim mi diyeyim 😂Umarım etkisi de geçer o haldee Yorumla ScoobyyDooo +1 yıl Valla çocuklar karla oynarken aklımı yitiriyorum. 🙈 Yorumla SepulturaSoldier +1 yıl Tabi normal olarak ebeveyn olmak kolay değildir 😌 Yorumla ScoobyyDooo +1 yıl Anne olmak diyelim, babalık için durumlar Farklı. 😅 Yorumla SepulturaSoldier +1 yıl Niye baba nolursa olsun mu diyor 😂 Yorumla ScoobyyDooo +1 yıl Ya düşerse kaldırırız aşkım diyor. 😂 Yorumla SepulturaSoldier +1 yıl 😂😂 Düşe kalka büyüyecek de diyebilirdi 😀 Yorumla ScoobyyDooo +1 yıl Anne ve baba farkı işte 😂 Yorumla
saskinomayra Takip Et Master Yaş: 48 , eic 53% +1 yıl Diğer konusunda 5,9b cevap paylaştı. Oynasınlar bugün doya doya 🥰 0 12 Yorumla ScoobyyDooo +1 yıl Eldivenimiz yok ama babası gelirken alırsa akşam oynarlar. 🥰 Yorumla saskinomayra +1 yıl kıyamam onlara ben. çok tatlı oynarlar ama beklemek de zor gerçekten :))) Yorumla ScoobyyDooo +1 yıl Bütün çocuklar aşağı inmiş ağlama krizinde ikisi de şu an. 🥲 Yorumla ScoobyyDooo +1 yıl Eldiven bulurum da babası indirmeli ben inemem aşağı🫠🫠 Yorumla saskinomayra +1 yıl bence ara.. evdeki ağlama seslerini duyunca çabuk gelir :))) Yorumla ScoobyyDooo +1 yıl Bugün de tam gün çalışıyor 😔 Yorumla saskinomayra +1 yıl bebişi bırakamıyor musun? bi saatlik şöyle? Yorumla ScoobyyDooo +1 yıl Valla onlar kar oynayacak diye nasıl bırakayım ki çocuğu? Yorumla saskinomayra +1 yıl ama ihtiyaç ki bu... oyun, çocuğun en doğal hakkıdır. tıpkı yemek gibi Yorumla ScoobyyDooo +1 yıl Emir de kolik ya bırakmak istemiyorum işte. Yoksa biliyorum evde balkona koyalım kar oynayalım falan dedim istemediler. Yorumla saskinomayra +1 yıl ooff ne diyim bacım valla Allah kolaylık versin. varsa amca dayı kuzen filan.. onlarla gönderebilirisen güzel olur Yorumla ScoobyyDooo +1 yıl Teşekkür ederim 🙏🏻 Halalarını arayayım bari bir Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl Diğer konusunda 2b cevap paylaştı. ben olmuyorum 0 2 Yorumla ScoobyyDooo +1 yıl Ben de şu an olmuyorum çocukların mutluluğu mutlu ediyor beni. 😅 Yorumla muratby +1 yıl Senin en azindan bir sebebin varmis benim yok😊 Yorumla
poyrazaci Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Nerede bu kar ya 0 2 Yorumla ScoobyyDooo +1 yıl Gaziantep Yorumla poyrazaci +1 yıl Bi bizde yok Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Mutlu olmuyorum artık hiç bir şeyden ama karı seviyorum
Brn buradan manzaraya bakayım derken aşağı düşerim yaaa. 😂😂😂
Cevabı içindeydi. Buldun mu? 😊
Mutluluktan ayakları yerden kesilmek? 😂
🤣🤣 Oradan öyle mi görünüyor? 🤣🤣
Ben öyle anladım 😂
Sen öyle görüyorsan doğrudur o zaman 😂
Kar aşağıda epey birikse bari, çarpılmasam zemine 😂
Çok severim. Özellikle yağan ve biriken karın üzerinde yürümek...
Hiç sevmem 😂
Korkma kayıp düşmezsinn 😂
Ben Ankaralıyım o kar yağdıysa buz olur 😂
Çoğu zaman kar yağmaz yukarılara yağar, sen ayazini ve yerde donan çatır çatır buzunu çekersin 😂 Ankara 'nın yakınında, daha soğuk tarafındayım ben de iyi bilirim 😃
Şükür kurtuldum. 😂
Etkisi devam ediyor ama.
Sevindim mi diyeyim 😂
Umarım etkisi de geçer o haldee
Valla çocuklar karla oynarken aklımı yitiriyorum. 🙈
Tabi normal olarak ebeveyn olmak kolay değildir 😌
Anne olmak diyelim, babalık için durumlar Farklı. 😅
Niye baba nolursa olsun mu diyor 😂
Ya düşerse kaldırırız aşkım diyor. 😂
😂😂 Düşe kalka büyüyecek de diyebilirdi 😀
Anne ve baba farkı işte 😂
Oynasınlar bugün doya doya 🥰
Eldivenimiz yok ama babası gelirken alırsa akşam oynarlar. 🥰
kıyamam onlara ben. çok tatlı oynarlar ama beklemek de zor gerçekten :)))
Bütün çocuklar aşağı inmiş ağlama krizinde ikisi de şu an. 🥲
Eldiven bulurum da babası indirmeli ben inemem aşağı🫠🫠
bence ara.. evdeki ağlama seslerini duyunca çabuk gelir :)))
Bugün de tam gün çalışıyor 😔
bebişi bırakamıyor musun? bi saatlik şöyle?
Valla onlar kar oynayacak diye nasıl bırakayım ki çocuğu?
ama ihtiyaç ki bu... oyun, çocuğun en doğal hakkıdır. tıpkı yemek gibi
Emir de kolik ya bırakmak istemiyorum işte. Yoksa biliyorum evde balkona koyalım kar oynayalım falan dedim istemediler.
ooff ne diyim bacım valla Allah kolaylık versin. varsa amca dayı kuzen filan.. onlarla gönderebilirisen güzel olur
Teşekkür ederim 🙏🏻
Halalarını arayayım bari bir
İzmire yağsa sevinirim
ben olmuyorum
Ben de şu an olmuyorum çocukların mutluluğu mutlu ediyor beni. 😅
Senin en azindan bir sebebin varmis benim yok😊
Nerede bu kar ya
Gaziantep
Bi bizde yok